Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Το Ιράν καθάρισε τον επιχειρησιακό διοικητή της Μοσάντ στο Τελ Αβίβ

Veterans Today VT ): «Πριν από δύο μέρες, το VT δημοσίευσε μια αποκλειστική ιστορία βασισμένη στις ειδήσεις που λάβαμε από το Τελ Αβίβ. Πριν από λίγους μήνες, το VT ήταν το μόνο μέσο που ανέφερε τον πυρηνικό βομβαρδισμό της Βηρυτού έως

ότου επιβεβαιώθηκε η ανάρτηση του VT από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ».

Οι πηγές μας ισχυρίζονται ότι ομάδες Ιρανών πρακτόρων των υπηρεσιών πληροφοριών εισήλθαν στο Ισραήλ με ψευδείς ταυτότητες μια εβδομάδα πριν. Είχαν από καιρό εξασφαλίσει ασφαλή σπίτια στο Ισραήλ.

.

Ένας ανώτερος διοικητής της Μοσάντ, γνωστός με το αραβικό του όνομα, Φαχμί Χινάουι,φέρεται να πυροβολήθηκε στο Τελ Αβίβ στις 5 Δεκεμβρίου 2020, προφανώς ως αντίποινα για τη δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα Μοχσέν Φαχριζαντέχ. 

Το Ισραήλ δεν το έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα.Η αποστολή τους ήταν να σκοτώσουν τον επιχειρησιακό διοικητή της Μοσάντ, Φαχμί Χινάουι, ο οποίος φέρεται να είχε προγραμματίσει τη δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα Μοχσέν Φαχριζαντέχ στην Τεχεράνη.
Οι αναφορές μας επιβεβαίωσαν ότι ο Χινάουι χτυπήθηκε από σφαίρες και ότι ενδέχεται να υπήρξαν και άλλες επιθέσεις. Η επιβεβαίωση προήλθε από τα Arab News , Sputnik News στη Ρωσία και από ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
VT : “Επιβεβαιώθηκε, ο Φαχμί Χινάουι, επιχειρησιακός διοικητής της ισραηλινής Μοσάντ, σκοτώθηκε από μια ιρανική ομάδα στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης”.

Πιστεύεται ότι ο Χινάβι ήταν πίσω από τη δολοφονία ενός ιρανού πυρηνικού επιστήμονα πριν από λίγες εβδομάδες. Αυτή είναι τη μόνη δολοφονία που γνωρίζουμε, αλλά υπάρχει υποψία ότι και άλλοι σκοτώθηκαν επίσης στο Ισραήλ, γεγονός το οποίο λογοκρίνεται πλήρως από τον δυτικό Τύπο.
.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Δεκεμβρίου, ένας 45χρονος Ισραηλινός, ονομαζόμενος Φαχμί Χινάβι, σκοτώθηκε ενώ ταξίδευε με το αυτοκίνητό του, στα νοτιοανατολικά του Τελ Αβίβ: 15 σφαίρες πυροβολήθηκαν από επιτιθέμενους που στη συνέχεια εξατμίστηκαν χωρίς δυσκολίες στη φύση, χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος: για μια οντότητα της οποίας οι μυστικές υπηρεσίες ισχυρίζονται, μετά την τρομοκρατική επίθεση της 27ης Νοεμβρίου και τη στοχοθετημένη δολοφονία του πυρηνικού φυσικού και Ιρανού ηγέτη Φαχριζαντέχ, ότι έγινε το Ιράν «παιδική χαρά», και των οποίων ο διοικητής, Yossi Cohen, προχωρεί τόσο πολύ έτσι ώστε να υποδηλώνει ότι ο Φαχριζαντέχ «απέχει πολύ από το να είναι ο τελευταίος», αποτελεί μάλλον οριακή και αστεία προπαγάνδα.

Ακόμα πιο οριακό είναι το γεγονός ότι για 48 ώρες, κανένα ισραηλινό ΜΜΕ δεν τόλμησε να  ανακοινώσει τη δολοφονία, για το φόβο ότι οι Σιωνιστές έποικοι, που είχαν ήδη πανικοβληθεί στην ιδέα να πληρώσουν το τίμημα του αίματος του Ιρανού, θα άρχιζαν να συνδέσουν αυτή την εκκαθάριση και δύο άλλες παρόμοιες περιπτώσεις εκκαθάρισης που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στους Χ και Υ και να πιστεύουν ότι η “Αντίσταση” είναι πολύ πιο κοντά σε αυτους από ό, τι υπονοούν τα μπλοφαρίσματα των Cohen et Cie …
.
Αλλά την Παρασκευή το βράδυ, τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν από τα χέρια και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν εικόνες μιας επίθεσης που είχε τα πάντα για να μοιάζει με “μια ανταπάντηση του Ιράν”:  φέρεται ότι οι επιτιθέμενοι πλησίασαν το όχημα του αξιωματικού Χινάουι ενώ είχε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι πριν να αδειάσουν το πολυβόλο τους και μετά να εξαφανιστούν. Τα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να περάσουν “το άτομο” για έναν άγνωστο πολίτη, θύμα μιας οικογενειακής διαμάχης, αλλά η παρουσία δυνάμεων της Μοσάντ και των υπηρεσιών ασφαλείας, ακόμη και πριν φτάσει η αστυνομία επιτόπου, δεν άφησε καμία αμφιβολία.
.
Το μεγάλο ερώτημα: έχει η εκκαθάριση του Χινάουι σχέση με τη δειλή δολοφονία του Φαχριζαντέχ, επτά ημέρες νωρίτερα, ενώ ο τελευταίος ταξίδευε με αυτοκίνητο όχι μακριά από την ιρανική πρωτεύουσα Τεχεράνη; 

Πιθανόν, και το χτύπημα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο: αν η Μοσάντ χρειάστηκε 20 χρόνια για να καταφέρει τον Φαχριζαντέχ και αυτό, όχι με τη βοήθεια ενός κομάντο που αποτελούταν από 12 δολοφόνους, όπως υπονοεί ο Τύπος του Κόλπου, λόγω του υπερβολικού ενθουσιασμού του, αλλά από ένα “τηλεχειριζόμενο πολυβόλο”, ο ίδιος ο Χινάουι εκκαθαρίστηκε στη μέση του δρόμου, από “μερικούς επιτιθέμενους ” οι οποίοι ” το έκαναν απλούστατα”. Ωστόσο, υπάρχει κάτι το ύποπτο σε αυτό το θέμα!
.
Μετά τη δολοφονία του βετεράνου Ιρανού επιστήμονα, υπάρχουν αναφορές για έναν πραγματικό σεισμό μέσα στη συσκευή πληροφοριών και τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις που κατηγορούν το ζευγάρι Νετανιάχου-Κοέν ότι ενήργησε εναντίον του Ιράν χωρίς να τους είχαν προειδοποιήσει: λέγεται ακόμη ότι ο υπουργός του Πολέμου, Γκάντζ, του οποίου ο αρχηγός επιτελείου επαναλαμβάνει σε όποιον θέλει να τον ακούσει ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο για όλα τα σενάρια πολέμου κατά του Ιράν, αρνείται να αναλάβει “στρατιωτικά” τις συνέπειες της «πράξης του Νετανιάχου» επειδή το Ισραήλ θα «καταστρεφόταν» από την «πρώτη ιρανική πυραυλική εκτόξευση» ή από τους «συμμάχους» του! Ένα σημάδι των υφισταμένων εντάσεων, την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, και παρόλο που καυχιόταν μέχρι τώρα ότι ο ίδιος είχε ορίσει το όνομα του Φαχριζάχ ως στόχο να πυροβοληθεί το 2018, και τελικά κατάφερε να το υλοποιήσει, ο Νετανιάχου εμφανίστηκε στην οθόνη του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χάντσον για να κατηγορήσει το Ιράν για το ό τι μπορεί να συμβεί στο Ισραήλ.  Φαινομενικά ενοχλημένος που ρωτήθηκε για τη δολοφονία της 27ης Νοεμβρίου, ξεκίνησε: «οι Ιρανοί μας κατηγορούν για ό, τι είναι αλήθεια ή ψέμα».
.
Με λίγα λόγια, την τελευταία εβδομάδα το Ισραήλ αντιμετωπίζει βαθιά προβλήματα και υπάρχει μεγάλος πειρασμός με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένου του αυτό-ακρωτηριασμού για να «πέσει η πίεση». Ο αυτό-ακρωτιριαμός  θα ήταν ευπρόσδεκτος. Επιπλέον, μια ιρανική απάντηση μπορεί να υπερβαίνει την υποθέση Χινάουι. Την Πέμπτη, ο πυρηνικός αντιδραστήρας του Ντιμόνα στο Νεγκέβ τέθηκε σε γενικό συναγερμό, καθώς το καθεστώς του Τελ Αβίβ προειδοποίησε τους «παλιούς και νέους υπαλλήλους του» για τον «κίνδυνο» που τους περιμένει από τώρα και στο εξής σε κάθε δρόμο, σε κάθε σοκάκι. ή ακόμα και όταν είναι στο σπίτι τους… Έτσι, η απάντηση που υποσχέθηκε από το Ιράν, παραδόξως έρχεται να μπολιάσει εκείνη της Χεζμπολάχ για τη δολοφονία του «Κάμελ Μοχσέν», για να διευρύνει έτσι τον «κύκλο αγωνίας» για τους σιωνιστές στρατιώτες έως τους «ερευνητές», «ακαδημαϊκους», «Think Tankers», … του Ισραήλ, ο Νασράλα ήδη υποσχέθηκε μια σφαίρα των ελεύθερων σκοπευτών του στον ισραηλινό στρατό, και το Ιράν έχει ορκιστεί ότι η «ανταπάντηση» του θα είναι «επίπονη και ακριβή».
.
Και το Ιράν θα χτυπήσει το Ισραήλ.

Η άνανδρη δολοφονία του Μοχσέν Φαχριζαντέχ: Το υπερβάλλον λάθος βήμα

Ένα σημάδι της κόλασης που βίωσε η σιωνιστική οντότητα, ο Ισραήλ Hayom ξεκίνησε την Πέμπτη επίθεση εναντίον των μονάδων κυβερνοχώρου του στρατού, με στόχο το Σάββατο, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Φαχριζαντέχ, τους σούπερ χάκερ του BlackShadow: ” αυτοί είναι άνθρωποι που απαιτούν bitcoin από εμάς απειλώντας να δημοσιεύσουν τα δεδομένα χιλιάδων πελατών ασφαλιστικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων Ισραηλινών αξιωματικών, δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτών, ακαδημαϊκών…. Τα πρώτα λύτρα φτάνουν ένα εκατομμύριο δολάρια. … Αλλά έχομε την εντύπωση ότι είναι μόνο ένα δόλωμα και ότι αυτή η διαλείπουσα επανεμφάνιση του BlackShadow έχει σχέση με το Ιράν… »
Τον Αύγουστο του 2020, ο σιωνιστικός στρατός, σε υψηλή επιφυλακή στο βόρειο μέτωπο και περιμένοντας τη Χεζμπολάχ να πυροβολήσει, συμμετείχε σε ένα γελοίο ελιγμό στέλνοντας τις μονάδες του να κυνηγήσουν φαντάσματα και ισχυριζόμενος ότι έχει εξουδετερώσει μια επιχείρηση κομάντο. Εκείνη την εποχή, όλες οι πηγές πληροφοριών γελούσαν με ένα Ισραήλ, το οποίο, γνώριζοντας καλά τις στρατιωτικές του ατέλειες και των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών του, διεξήγαγε αδέξια επιχειρήσεις  «ψευδών σημαιών», δεδομένου ότι μια επιχείρηση «ψευδούς σημαίας» έχει κατ ‘αρχήν σκοπό να δώσει στον ισχυρότερο πρόσχημα να επιτεθεί στον πιο αδύναμο… Αλλά και πάλι, το σιωνιστικό καθεστώς σκοπεύει να αντιστρέψει αδέξια τις αρχές….
Ο Φαχριζαντέχ αξίζει περισσότερο από χίλιους χιλιάδες Χινάουι… αξίζει όλο το Ισραήλ και περισσότερο…
.
πηγή: https://www.veteranstoday.com   μέσω https://numidia-liberum.blogspot.com
Réseau International

infognomonpolitics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου