Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Περισσότερες σκέψεις για τις κλεμμένες εκλογές του 2022


Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς ( Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς οικονομολόγος και συγγραφέας, βοηθός υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Ρίγκαν, καθηγητής πανεπιστημίων και πρώην αρχισυντάκτης της Wall Street Journal)

Στην κομητεία Μαρικόπα της Αριζόνα φαίνεται ότι η προσπάθεια των Δημοκρατικών να κλέψουν τις εκλογές εξηγείται ως «ζήτημα εκτυπωτή». Κάπως έτσι τα μηχανήματα που δούλευαν στις προκριματικές «δυσλειτουργούσαν» στις εκλογές.

Στην Αριζόνα φαίνεται να γίνεται προσπάθεια να εξαφανιστούν οι ψήφοι για τη Ρεπουμπλικανή Κάρι Λέικ. 
Η καταμέτρηση των ψήφων έχει σταματήσει όταν απομένουν να καταμετρηθούν 600.000 ψήφοι. Οι μη καταμετρημένες ψήφοι είναι ψήφοι «ημέρας των εκλογών» που δίνονται αυτοπροσώπως κυρίως από τους Ρεπουμπλικάνους που ψηφίζουν αυτοπροσώπως καθώς έχουν μάθει να μην εμπιστεύονται εναλλακτικές μεθόδους ψηφοφορίας. 
Η «ημέρα των εκλογών» θα είναι για την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών κυβερνήτη Κάρι Λέικ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε η ψηφοφορία; 
Οι εκατοντάδες χιλιάδες μη καταμετρημένες ψήφοι της «ημέρας των εκλογών» θα μπορούσαν επίσης να δώσουν την έδρα της Γερουσίας στον Ρεπουμπλικάνο Μπλέικ Μάστερς.

Πώς συμβιβάζουμε το κόκκινο κύμα της Φλόριντα με την απουσία ενός αλλού; 
Η απάντηση είναι ότι η Φλόριντα δεν επιτρέπει όλους τους τρόπους ψηφοφορίας που διευκολύνουν την κλοπή. Ψήφισα στη Φλόριντα σε ένα χάρτινο ψηφοδέλτιο που καταμετρήθηκε αμέσως πριν από την αναχώρησή μου από τον ιστότοπο και μου δόθηκε μια επιβεβαίωση της καταμετρημένης ψήφου μου. 

Ο κυβερνήτης ΝτεΣάντις και ο γερουσιαστής Ρούμπιο κέρδισαν με συντριπτική διαφορά. 
Ο ΝτεΣάντις νίκησε τον Δημοκρατικό Κριστ με 59% έναντι 40%. Ακόμη και η κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ ψήφισε 55% για τον Ρεπουμπλικάνο ΝτεΣάντις.
Ο Ρούμπιο νίκησε τον Δημοκρατικό αντίπαλό του με διψήφια διαφορά. Από το σώμα των 28 μελών της Βουλής της Φλόριντα, τα 20 είναι Ρεπουμπλικανικά. Γιατί μόνο στη Φλόριντα απορρίφθηκαν οι Δημοκρατικοί όπως αναμενόταν να συμβεί σε πολλές πολιτείες;

Για να λειτουργήσει η Δημοκρατία, όσοι ελέγχουν τις εκλογικές διαδικασίες και την καταμέτρηση των ψήφων πρέπει να πιστεύουν σε μια δίκαιη ψήφο. 
Πρέπει να πιστέψουν στη δημοκρατία. 
Αν αντίθετα πιστεύουν στην εξουσία, κάτι που κάνουν οι Δημοκρατικοί, δεν μπορούν να υπάρξουν δίκαιες εκλογές. Οι Δημοκρατικοί είναι πιο εθισμένοι στην εξουσία, επειδή σε αντίθεση με τους Ρεπουμπλικάνους έχουν μια επαναστατική ιδεολογία που επιδιώκει να ομαλοποιήσει τη διαστροφή και να δαιμονοποιήσει την κανονικότητα – έτσι οι Δημοκρατικοί κανονικοποιούν τη σεξουαλική διαστροφή και διδάσκουν κριτική φυλετική θεωρία και θεωρία τρανσέξουαλ στα παιδιά του σχολείου, προκειμένου να τα μπερδέψουν για το φυσικό τους φύλο και να ενσταλάξουν την ενοχή ότι είναι λευκοί ρατσιστές. 
Κατηχώντας τους νέους, οι Woke Democrats απομακρύνουν τους ανθρώπους από το να αντιταχθούν στη σταδιακή και συνεχιζόμενη επανάστασή τους.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της επανάστασης των Δημοκρατικών είναι τα ανοιχτά σύνορα που πλημμυρίζουν τον πληθυσμό των ΗΠΑ με μη λευκούς, μετατρέποντας ουσιαστικά τις ΗΠΑ σε μια μη λευκή χώρα, απαλλάσσοντας έτσι τις «αντιδραστικές αξίες του δυτικού πολιτισμού».
Στα χέρια των Δημοκρατικών, οι λευκοί Αμερικανοί αντιμετωπίζουν πολιτισμική γενοκτονία. 
Είναι δυνατόν οι λευκοί να είναι πολύ ηλίθιοι για να το δουν αυτό και να μην κάνουν καμία ενέργεια στο εκλογικό περίπτερο για να προστατευθούν; 
Ή μήπως ο δημοκρατικός έλεγχος πολλών μεγάλων πόλεων απέκλεισε την αλλαγή ψηφίζοντας; 
Στις μεγάλες πόλεις οι Δημοκρατικοί ελέγχουν την ψήφο. Ελέγχουν ποιος ψηφίζει και πόσες φορές. 
Οι Ρεπουμπλικάνοι δεν θέλουν να φέρουν σε δύσκολη θέση την Αμερική κάνοντας σκάνδαλο. 
Η νοοτροπία είναι «αφήστε το να φύγει, μην κουνάτε το καράβι, δεν θα συμβεί την επόμενη φορά, τα μέσα ενημέρωσης θα μας σφυροκοπήσουν επειδή αμφισβητούμε τη δικαιοσύνη της Αμερικής».

Ξέρω ότι οι Ρεπουμπλικανοί απέχουν πολύ από το να είναι τέλειοι. 
Αλλά δεν είναι αντι-λευκοί. Αν οι λευκοί Αμερικανοί δεν αρχίσουν να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή, είναι ιστορία. 

Οι Βρετανοί δεν έδωσαν προσοχή και τώρα κυβερνώνται από έναν Ινδό ινδουιστή πρωθυπουργό και η πρωτεύουσά τους, το Λονδίνο, κυβερνάται από έναν Πακιστανό. 
Και οι δύο μπορεί να είναι καλοί και ικανοί πολιτικοί, αλλά δεν είναι Βρετανοί.
 Ο «Βρετανός» πρωθυπουργός έχει ήδη πραγματοποιήσει μια ινδουιστική θρησκευτική γιορτή στην Ντάουνινγκ Στριτ 10. 
Όσο αδύναμος κι αν είναι ήδη ο Χριστιανισμός και η Εκκλησία της Αγγλίας, με μόνο τζαμιά και όχι χριστιανικές εκκλησίες, να χτίζονται στην Αγγλία και την Ευρώπη, πόσο ακόμα θα γιορτάζονται τα Χριστούγεννα στη Δύση; 
Οι δημόσιες εκδηλώσεις του εορτασμού των Χριστουγέννων έχουν ήδη εξαλειφθεί στην Αμερική, τοποθετώντας μας έτσι σε καλό δρόμο για την πλήρη πολιτιστική και θρησκευτική αποδημία. 
Γίνεται η Αμερική μια χώρα που εξυπηρετεί μια βιομηχανία εξοπλισμών, Εβραίους τραπεζίτες, μετανάστες-εισβολείς και εγκαταλείπει το ηθικό πλεονέκτημα στη σεξουαλική διαστροφή των ΛΟΑΤ;

Ολόκληρη η Δύση γίνεται μια κουλτούρα όπως η σκηνή των μπαρ στην πρώτη ταινία Star Wars (1977). Καθώς οι μέρες περνούσαν, όλο και λιγότερα απομεινάρια του Δυτικού Πολιτισμού πρέπει να υπερασπιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου