Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Επιστήμονες απο ολο τον Κόσμο για το Εμβόλιο “Νανοτεχνολογίας”-ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (FDA), ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ

Eπιστήμονες απο ολο το κόσμο μιλούν και αποκαλύπτουν την Γεννητική παρέμβαση με το εμβόλιο…Πως θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε ανθρωποιδές….Οι φαρμακευτικές χρηματοδοτήθηκαν απο τον Bill Gates κυρίως και απο ολους τους οπαδούς ΜΕΙΩΣΗΣ πληθυσμού και ελέγχου της Ανθρωπότητας. Οι Κυβερνήσεις εκτελούν πρόγραμμα Μαζικής Εξόντωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το

εμβόλιο διατηρείτε στους – 70 γιατί είναι προιόν Νανοτεχνολογίας.Περιέχει Ζωντανά Οργανικά κύτταρα.Ειναι τύπου mRNA και περιεχει 4 τουλάχιστο Νανοσωματίδια τυπου ALC και PEG .

Μέσα σε αυτο υπάρχει και η ουσία Φωσφοχολίνη η οποία προκαλεί καρκινογενέσεις .Το συνθετικό mRNA διεισδύει στα ανθρώπινα κύτταρα και σε συνδυασμό με τα 4 Νανοσωματίδια προγραμματίζουν και λειτουργούν σαν λογισμικό Υπολογιστή.

Θα μπορούν να δώσουν διάφορες εντολές και να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε οτι παρανοϊκό εχουν σκεφτεί. Τα νανοσωματίδια εχουν την δυνατότητα να διαπερνούν το αιματοεγκεφαλικό φραγμα με απροσδιόριστες συνέπειες για τον άνθρωπο.

Οι παρενέργειες που θα υπάρχουν είναι: ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ , ΤΟΞΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ , ΠΑΡΑΛΥΣΗ , ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΝΕΣΗ , ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ , ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ , ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ κ.α

Τέλος τα χρωματοσώματα που βρίσκονται στα ανθρώπινα κύτταρα θα αναγνωρίζουν ως  εχθρικά το ενα το αλλο και θα επιτίθενται με μη αναστρέψιμες συνέπειες. Ανα πάσα στιγμή θα μπορούν να αρρωστήσουν καθε άνθρωπο να το μεταλλάξουν η να τον θανατώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (FDA), ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ.

Για τις οποίες, βέβαια, ούτε ο FDA, ούτε κανείς γιατρός ή φαρμακευτική εταιρεία, αναλαμβάνουν ποινική ή αστική ευθύνη.
Όλοι οι συντελεστές (και προπαγανδιστές) τού βιαστικού αυτού εμβολίου (που είναι και τύπου mRNA, δηλαδή γενετικής μηχανικής όπως υπογραμμίζουν γενετιστές και άλλοι επιστήμονες) θέλουν να το επιβάλλουν στις λαϊκές μάζες, αλλά χωρίς οι ίδιοι να έχουν καμία ευθύνη για ο,τιδήποτε κακό συμβεί…
Κατά το κοινώς λεγόμενο, βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω…
 
Αξίζει να διαβαστεί το παρακάτω κείμενο, το οποίο έστειλε νευροχειρούργος:”ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤAΘΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟY ΓΙΑ COVID-19 !!!
Καλό θά ήταν πρίν κάνει κάποιος το εμβόλιο καί πριν δώσει τήν ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του γιά κάποιον άλλον πού δέν δύναται νά μιλήσει, όπως λέει στό καθεστωτικόν έγγραφον “συγκατάθεσης εμβολιασμού”, νά ρίξει μία ματιά στίς πιθανές (υπό αίρεση) παρενέργειες πού μπορούν να παρουσιαστούν κάνοντας τό εμβόλιο:
– Σύνδρομο Guillain-Barré
– Οξεία διάχυτη
εγκεφαλομυελίτιδα
– Εγκάρσια μυελίτιδα
– Εγκεφαλίτιδα / μυελίτιδα / εγκεφαλομυελίτιδα /
μηνιγγιοεγκεφαλίτιδα / μηνιγγίτιδα /
εγκεφαλοπάθεια.
– Σπασμοί / επιληπτικές κρίσεις
– Εγκεφαλικό
– Ναρκοληψία και καταπληξία
– Αναφυλαξία
– Οξύ έμφραγμα τού μυοκαρδίου.
– Μυοκαρδίτιδα / περικαρδίτιδα
– Αυτοάνοση ασθένεια
– Θάνατοι
– Επιπλοκές εγκυμοσύνης καί γέννησης.
– Άλλες οξείες απομυελονωτικές ασθένειες.
– Μη αναφυλακτικές αλλεργικές αντιδράσεις.
– Θρομβοπενία
– Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη.
– Φλεβικός θρομβοεμβολισμός
– Αρθρίτιδα και αρθραλγία / πόνος στίς αρθρώσεις.
– Νόσος Kawasaki
– Φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων
στά παιδιά.
– Ενίσχυση νόσου λόγω εμβολίου
 
Τα παραπάνω στοιχεία ελήφθησαν από επίσημο έγγραφο τής Υπηρεσίας Τροφίμων καί Φαρμάκων τών ΗΠΑ (FDA), που ενέκρινε το εμβόλιο με συνοπτικές διαδικασίες.
Από αυτόματη μετάφραση, στόν παρακάτω σύνδεσμο (σελίδα 17η):
 
Αυτός λοιπόν είναι καί ο λόγος γιά τόν οποίο η PFIZER αλλά καί οί άλλες εταιρείες παραγωγής εμβολίων δέν θέλουν νά έχουν καμμία, μα καμμία, ευθύνη γιά ό,τι πάθει όποιος κάνει τό εμβόλιο τους…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου