Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΗΠΑ: Πρόταση δίωξης για την απομάκρυνση του Τζο Μπάιντεν

 Κατατέθηκε πρόταση δίωξης του Προέδρου Μπάιντεν για την απομάκρυνση του από την προεδρία των ΗΠΑ από την αντιπρόσωπο Marjorie Taylor Greene.

Στα άρθρα με τις αιτιολογήσεις για την απομάκρυνση εμπεριέχονται τα εξής:

  1. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν απέδειξε ότι θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να διασώσει τον γιο του, τον Χάντερ, και να γεμίσει τις τσέπες της οικογένειάς του με μετρητά από διεφθαρμένες ξένες εταιρείες ενέργειας.
  2. Απείλησε την ουκρανική κυβέρνηση, ότι δε θα της δώσει το 1.000.000.000 δολάρια που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο κυβερνήσεις, αν δεν απομακρύνει τον εισαγγελέα διαφθοράς που ήλεγχε τις συμφωνίες που είχε κάνει ο γιός του με την ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου.
  3. Ο Τζο Μπάιντεν κατάχρησε την εξουσία του Γραφείου του Αντιπροέδρου, επιτρέποντας τη δωροδοκία και άλλα υψηλά εγκλήματα και κακομεταχείριση, επιτρέποντας στον γιο του να επηρεάσει την εσωτερική πολιτική ενός εξωτερικού έθνους και να δεχτεί διάφορα οφέλη - συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής αποζημίωσης - από ξένους υπηκόους σε αντάλλαγμα ορισμένες εύνοιες.
  4. Τα αποδεικτικά στοιχεία για ευρεία γνώση, διαφθορά και συμπαιγνία εκ μέρους της οικογένειας Μπάιντεν με ξένους υπηκόους είναι σαφή και επιτακτικά.
  5. Κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του πατέρα του, ο Hunter Biden δημιούργησε πολλές επιχειρηματικές σχέσεις με ξένους υπηκόους και έλαβε εκατομμύρια δολάρια από ξένες πηγές, φαινομενικά σε αντάλλαγμα για πρόσβαση στον πατέρα του. Οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές στις οποίες ασχολείται ο Hunter καταδεικνύουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την καταπολέμηση της νοημοσύνης και τον εκβιασμό σχετικά με τον Hunter Biden και την οικογένειά του.
  6. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών και των θεσμών διακυβέρνησής τους. Μέσω του κατάφωρου νεποτισμού, επέτρεψε στο γιο του να επηρεάσει την εξωτερική πολιτική και να επωφεληθεί οικονομικά ως αποτέλεσμα του ρόλου του ως Αντιπροέδρου. Υποστήριξε τον γιο του να συμμετέχει σε συμπαιγνία με αξιωματούχους που συνδέονται με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Άφησε τον γιο του να ανταλλάσσει ραντεβού με τον πατέρα του και άλλους υψηλόβαθμους διοικητικούς αξιωματούχους σε αντάλλαγμα για οικονομική αποζημίωση. Άφησε τον γιο του να πάρει χρήματα από Ρώσους ολιγάρχες, συμπεριλαμβανομένης της Έλενα Μπατουρίνα, της συζύγου του πρώην δήμαρχου της Μόσχας.

Αλέξανδρος Τσίγγος 

metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου