Η πολιτική παρουσία του Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη χώρα. Όπως και των καλοπληρωμένων αγιογράφων του των οποίων η αγιογραφία είναι επάγγελμα.
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι ο Μητσοτάκης πέρασε στο άλλο στρατόπεδο.
Γράφει ο Παντελής Σαββίδης
Στην εκδήλωση του site iefimerida στην οποία μίλησαν ο γάλλος φιλόσοφος Πασκάλ Μπρυκνέρ και ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Μητσοτάκης απέρριψε με απόλυτο τρόπο την αμερικανική woke πολιτική, όπως είπε.
Την πολιτική, δηλαδή, που πρίν μερικούς μήνες οχι, απλώς, υποστήριζε αλλά και υλοποιούσε. Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο όχι, μόνο να νομοθετήσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων αλλά και το δικαίωμά τους να μεγαλώνουν παιδιά.
Όπως είναι γνωστό, υπήρξε κόσμος που αντέδρασε και ο Μητσοτάκης μίλησε για τυραννία της πλειοψηφίας.
Στην χθεσινή του συνομιλία με τον Μπρυκνέρ ανέκρουσε πρύμναν (180 μοιρών κ. Τσίπρα, όχι 360.)
Τι άλλαξε και μεταμορφώθηκε ο κ. Μητσοτάκης και μίλησε, τώρα, για τυραννία των μειονοτήτων;
Εκείνο που άλλαξε είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η αμερικανική κυβέρνηση.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν πιστεύει σε τίποτε παρά, μόνο, στην εξουσία, το χρήμα και την διαφθορά. Είναι η δεύτερη φύση του.
Αντιλαμβάνεται πως η νέα αμερικανική κυβέρνηση, αργά η γρήγορα θα αντιληφθεί με ποιόν έχει να κάνει και θα τον βάλει στη λίστα των αλλαγών για να προωθήσει τους δικούς της ανθρώπους παγκοσμίως. Ο κ. Μητσοτάκης, νομίζει πως αποστατώντας απο την προτεραία ιδεολογία του και τους φορείς που την εξέφραζαν, θα σωθεί. Δεν θα σωθεί. Διότι την μοίρα των αποστατών πρέπει να την γνωρίζει καλά απο τον πατέρα του.
Είναι ίδιον της οικογενείας.
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι ο Μητσοτάκης πέρασε στο άλλο στρατόπεδο.
Η πολιτική παρουσία του Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη χώρα. Όπως και των καλοπληρωμένων αγιογράφων του των οποίων η αγιογραφία είναι επάγγελμα.
Να δούμε, τώρα, πως θα προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα.
Το αθηναϊκό σύστημα έχει σαπίσει. Θα πέσει στο κεφάλι μας. Να είστε σίγουροι. Δυστυχώς, το σύστημα αυτό έχει κοινωνικές βάσεις.
Η σχέση του με την αθηναϊκή κοινωνία και τις κατά τόπους Αθηναϊκές Φρουρές, είναι διαλεκτική.
Μόνο μια κοινωνική εξέγερση εκτός Αθηνών μπορεί να προβληματίσει. Δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Αλλά μην ξεχνάτε πως πολλές εξεγέρσεις συνέβησαν ενώ δεν διαφαίνονταν απο πουθενά.
Ας το ελπίσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου