Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Η αντιγερμανική κυβέρνηση που ο ίδιος ο γερμανικός λαός εξέλεξε έχει δηλώσει την πίστη της στους μετανάστες-εισβολείς και στέκεται ενάντια στο γερμανικό λαό


Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Το 2020 μια 15χρονη Γερμανίδα βιάστηκε από εννέα μετανάστες-εισβολείς στο Αμβούργο της Γερμανίας. Σε απάντηση, μια 20χρονη Γερμανίδα πολίτης αποκάλεσε έναν από τους βιαστές της συμμορίας «επαίσχυντο βιαστικό γουρούνι». 
Ο Γερμανός πολίτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση για δυσφήμιση μετανάστη-εισβολέα, προστατευόμενου είδους σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία. 
Ο βιαστής καταδικάστηκε σε ποινή με αναστολή και δεν εξέτισε ποινή φυλάκισης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι: Καθώς η γερμανική κυβέρνηση εκπροσωπεί τους μετανάστες-εισβολείς και όχι τους εθνοτικά Γερμανούς, είναι ο γερμανικός λαός σε τόσο πλύση εγκεφάλου και κατήχηση ώστε να πολεμήσει για την υπεράσπιση μιας κυβέρνησης που δεν τον εκπροσωπεί;

https://www.aol.com/german-woman-given-harsher-sentence-155055768.html

Θα μπορούσε κάλλιστα ο στρατός του ΝΑΤΟ να είναι άδειος. Δεν μπορώ να φανταστώ τους Ευρωπαίους να αγωνίζονται εξ ονόματος οποιασδήποτε ευρωπαϊκής κυβέρνησης ή κυβέρνησης του "Ενωμένου Βασιλείου". Οι εθνοτικοί πληθυσμοί της Ευρώπης έχουν εγκαταλειφθεί από τις κυβερνήσεις «τους».

paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου