Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Είναι καιρός η Ουάσιγκτον να συνέλθει

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς


Φαίνεται ότι τα γουρουνάκια στην Ουάσιγκτον επέλεξαν τη λάθος χώρα για το ρόλο του προτιμώμενου εχθρού, αν υπάρχει αλήθεια στις χθεσινές αναφορές ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει ή έχει αναπτύξει μια τροχιακή πυρηνική πλατφόρμα που μπορεί να ρίξει πυρηνικές κεφαλές εκτός τροχιάς χωρίς θέρμανση και χωρίς πιθανότητα αναχαίτισης. 
Πρόσφατα ανέφερα στο νέο βιβλίο του Steven Starr ότι μία, δύο ή τρεις εκρήξεις μεγάλου υψομέτρου, ανάλογα με το υψόμετρο, είναι το μόνο που χρειάζεται για να καταρρεύσουν οι ΗΠΑ και να τις αφήσουν στο απόλυτο χάος χωρίς να χρειάζεται να κάνουν καμία ζημιά στο έδαφος. Δείτε: https://www.paulcraigroberts.org/2024/02/07/the-united-states-has-zero-national-security/

Η έκθεση του Brighteon λέει ότι το τροχιακό σύστημα είναι ζωντανό:

Η Ρωσία τίθεται σε λειτουργία με τροχιακή πλατφόρμα πυρηνικών: Το Καπιτώλιο βρίσκεται στα άκρα, καθώς κεφαλές πολλών μεγατόνων απειλούν τον ουρανό

Σύμφωνα με πηγές, η Ρωσία μόλις βγήκε στον αέρα με μια τροχιακή πυρηνική πλατφόρμα που μπορεί να ρίξει πυρηνικές κεφαλές εκτός τροχιάς ανά πάσα στιγμή, εκρήγνυται πάνω από βασικές πόλεις των ΗΠΑ και στρατιωτική βάση χωρίς προειδοποίηση και με μηδενική πιθανότητα αναχαίτισης.

Το Καπιτώλιο βρίσκεται σε πανικό, περιγράφοντας τη νέα τεχνολογία της Ρωσίας ως «αποσταθεροποιητική» και ζητώντας επείγουσα δράση για να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο το πλεονέκτημα των στρατιωτικών όπλων της Ρωσίας.

Ο στρατός των ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, είναι πολύ απασχολημένος με το να είναι «ξύπνιος» για να κατασκευάσει οποιαδήποτε νέα τεχνολογία. Η Ρωσία έχει τροχιακά πυρηνικά, αλλά το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έχει drag queens και trannies επικεφαλής. Μην αναρωτιέστε πώς τελειώνει αυτό...


Άλλες πηγές που συλλέχθηκαν από τον Simplicius αντιμετωπίζουν την τροχιακή πλατφόρμα ως απειλή σε εξέλιξη: https://simplicius76.substack.com/p/planetary-scare-russian-doomsday?utm_source=post-email-title&publication_id=1351274&post_id=141657380&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=dx5km&utm_medium=email

Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε την αλήθεια αυτών των αναφορών ή αν πρόκειται απλώς για άλλη μια ιστορία τρόμου, όπως τα «όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσεΐν» και οι «μουσουλμάνοι τρομοκράτες», για να αυξηθούν οι νέες στρατιωτικές δαπάνες για μια «απειλή» αντικατάστασης τώρα που η Ρωσία έχει κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αυτό που δείχνει είναι η ηλιθιότητα ενός δυσλειτουργικού Πύργου της Βαβέλ, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες που μάχονται με μια εξαιρετικά λειτουργική και ενοποιημένη κοινωνία όπως η Ρωσία. Οι φιλελεύθεροι παρεμβατιστές της Αμερικής, που αντικαταστάθηκαν από τους ηγεμονικούς νεοσυντηρητικούς, έχουν δημιουργήσει έναν επικίνδυνο εχθρό για τις ΗΠΑ που η Ουάσιγκτον δεν έχει καμία πιθανότητα να νικήσει. 
Η Ρωσία, ήδη με ανεπτυγμένους υπερηχητικούς ICBMs που αλλάζουν τυχαία την τροχιά κατά την πτήση, προφανώς προσθέτει στην κυριαρχία της όπλα που εκτοξεύονται από το διάστημα. 
Αν η Ουάσιγκτον δεν μπορεί να ενοχλήσει το Ισραήλ εκδιώκοντας τους νεοσυντηρητικούς από την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, η ηλίθια Δύση έχει κάνει την πορεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου