Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Μυστικά σχέδια στέψης του πρίγκιπα Ουίλιαμ;

Φουντώνουν οι φήμες και τα σενάρια στη Μεγάλη Βρετανία ότι θα επισπευστεί η αντικατάσταση του Βασιλιά Καρόλου από τον Ουίλιαμ.

Διαβάζουμε ενδεικτικά στο thenews.com.pk: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πίστευαν ότι είχαν πολλά χρόνια μπροστά τους προτού να αναλάβουν τον θρόνο.

Ωστόσο, η τελευταία σειρά κρίσης υγείας μέσα στη βασιλική οικογένεια δημιούργησε άνευ προηγουμένου πίεση στα δύο άτομα να προετοιμαστούν για να κυβερνήσουν τη Βρετανία νωρίτερα.

Μιλώντας στο In Touch, ένας από τους γνώστες των πληροφοριών μίλησε για την κατάσταση πίσω από τις πόρτες των παλατιών μετά τη διάγνωση του βασιλιά Κάρολου με μια «μορφή καρκίνου» νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ενώ ο 75χρονος μονάρχης αναπόφευκτα θα ήταν απρόθυμος να παραιτηθεί από το στέμμα στον μεγαλύτερο γιο του στη διάρκεια της ζωής του, η τρέχουσα υγεία του δεν του δίνει πολλές επιλογές.

«Ο Κάρολος δεν μπορεί παρά να σκεφτεί να παραιτηθεί, για χάρη της μοναρχίας», ισχυρίστηκε ο μυημένος, «που σημαίνει ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα στεφθούν βασιλιάς και βασίλισσα πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενε κανείς».

Όσο για τη μαμά τριών παιδιών, η οποία αναρρώνει αυτή τη στιγμή μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο μήνα, θεωρείται ότι είναι «έτοιμη να κάνει βήματα» παρά το ότι οι χρόνοι «δεν είναι ιδανικοί».

Ο μυημένος έδωσε επίσης μια εικόνα για τα «διακριτικά» σχέδια των αξιωματούχων του Παλατιού για την επικείμενη στέψη του Γουίλιαμ, που θα τιμήσει τη γνωστή επιθυμία του να μειώσει το θέαμα.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν θέλουν όλη την παραδοσιακή μεγαλοπρέπεια και τις περιστάσεις που τους κάνουν να φαίνονται εκτός επαφής, οπότε θα μειωνόταν σημαντικά», είπαν στο ρεπορτάζ. «Πιθανότατα θα κάνουν τη θρησκευτική τελετή και μια μικρή δεξίωση, ελπίζουμε για λιγότερο από 15 εκατομμύρια δολάρια».

ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου