Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Το ιατρικό περιοδικό The Lancet απέσυρε την ψεύτικη μελέτη που εμπόδισε τη χρήση γνωστής θεραπείας για τον Covid-19

Το ιατρικό περιοδικό The Lancet απέσυρε την ψεύτικη μελέτη που εμπόδισε τη χρήση γνωστής θεραπείας για τον Covid-19

Η «μελέτη» που δημοσιεύθηκε στο The Lancet και ισχυρίστηκε ότι η θεραπεία του Covid με υδροξυχλωροκίνη προκάλεσε καρδιακή αρρυθμία και αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας για ασθενείς με

Covid-19 χρησιμοποιήθηκε για να σταματήσει ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας της υδροξυχλωροκίνης από τις κυβερνήσεις και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 
Το Lancet απέσυρε καθυστερημένα τη μελέτη ως απάτη.

Γιατί η απάτη; Η προφανής και πιο πιθανή απάντηση είναι ότι οι αγορασμένοι και πληρωμένοι «επιστήμονες» της Big Pharma εργάστηκαν για να προστατεύσουν την πανδημία που δεν θεραπεύει και να προστατεύσουν την κερδοφόρα αγορά «εμβολίων» για τις Big Pharma.

Σχεδόν όλοι όσοι πέθαναν από Covid πέθαναν από την άρνηση της εταιρικής ιατρικής να θεραπεύσει τον Covid με υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη. Πράγματι, η Big Pharma έκανε ό, τι ήταν δυνατόν για να αποτρέψει τη χρήση αυτών των αποδεδειγμένων θεραπειών.  

Η «πανδημία Covid» συνέβη λόγω της πλήρους αποτυχίας του δυτικού ιατρικού επαγγέλματος και των μέσων ενημέρωσης . Η φοβισμένη πανδημία που προκλήθηκε από τις ερευνητικές επιχορηγήσεις του NIH του Tony Fauci για «κέρδος λειτουργίας» κέρδισε την έλξη της από την πρόληψη της θεραπείας με γνωστές θεραπείες. 

Τα «εμβόλια» mRNA Covid έχουν προκαλέσει πολύ χειρότερες ασθένειες από τον Covid-19. 

Βλέπε, για παράδειγμα, «Τα εμβόλια COVID έχουν πιθανώς προκαλέσει πάνω από 25.000 νέες περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας», https://stevekirsch.substack.com/p/covid-vaccines-have-likely-caused?utm_source=substack&utm_medium=email

paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου