Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Η τελική τρέλα του δυτικού κόσμου

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Η νίκη επί του προέδρου Τραμπ του συμπλέγματος στρατιωτικών / ασφάλειας καταδίκασε τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ευρωπαϊκή, καναδική, αυστραλιανή και ιαπωνική αυτοκρατορία τους σε μη αναστρέψιμη παρακμή. 

Η πρόθεση του Τραμπ να «εξομαλύνει τις σχέσεις με τη Ρωσία» έγινε αντιληπτή από το ισχυρό σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας, για το οποίο προειδοποίησαν τόσο ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ όσο και ο πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι, ως απειλή για τον προϋπολογισμό, την

εξουσία και την πρωτοκαθεδρία του. Έτσι ξεκίνησε από τη CIA και το FBI η μακρά και συνεχιζόμενη εποχή ψευδών κατηγοριών εναντίον ενός Αμερικανού προέδρου, τόσο εν ενεργεία όσο και εκτός, από τις υπηρεσίες ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συνέπεια είναι ότι ο κόσμος απομακρύνεται από την επιρροή μας, εγκαταλείπει το χρηματοπιστωτικό σύστημα που κυριαρχείται από το δολάριο και προσκολλάται σε ένα κράτος δικαίου αντί για τους ιδιοτελείς κανόνες της Ουάσιγκτον.

Οι συνέπειες για τον δυτικό κόσμο θα είναι η πτώση του νομίσματος, ο πληθωρισμός και το χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, η έλλειψη ενέργειας και η κοινωνική παρακμή από μη αφομοιωμένες μάζες μεταναστών-εισβολέων τους οποίους ο δυτικός κόσμος δεν έχει την αυτοπεποίθηση να απωθήσει. 

Ένας καταστροφικός πόλεμος θα μπορούσε επίσης να είναι συνέπεια με καταστροφικά αποτελέσματα για τη Δύση, της οποίας τα οπλικά συστήματα είναι κατώτερα από εκείνα της Ρωσίας και των οποίων οι στρατοί αποθαρρύνονται από τις «προωθήσεις της διαφορετικότητας» και την κατήχηση κατά των λευκών.  

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έχει περιγράψει τη νεοσυντηρητική φιλοδοξία της αμερικανικής ηγεμονίας ως «τρελή». Ο Πούτιν έχει λάβει το μέτρο της Δύσης:

«Κάθε ιδεολογία ανωτερότητας είναι από τη φύση της αηδιαστική, εγκληματική και θανατηφόρα. Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ συνεχίζουν να επιμένουν στην ιδιαιτερότητά τους. στρέφουν τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου, διχάζουν τις κοινωνίες, προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις και πραξικοπήματα, σπέρνουν μίσος, ρωσοφοβία και επιθετικό εθνικισμό, καταστρέφουν τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες που κάνουν τους ανθρώπους ανθρώπους».  

Ο Πούτιν περιγράφει την «τάξη που βασίζεται σε κανόνες» της Ουάσιγκτον ως «ένα σύστημα ληστείας, βίας και καταστολής στη διεθνή σκηνή».  

Σε αντίθεση με τα συμφέροντα των Αμερικανών, των Ρώσων, των Κινέζων και του υπόλοιπου κόσμου, το σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας των ΗΠΑ και οι νεοσυντηρητικοί μπράβοι τους έχουν θεσμοθετήσει τη Δύση ως εχθρό του υπόλοιπου κόσμου. Οι συνέπειες για την Αμερική και την αυτοκρατορία της θα είναι καταστροφικές.

https://www.rt.com/russia/575994-putin-parade-west-ukraine/ 

https://sputnikglobe.com/20230509/putin-a-war-has-been-unleashed-against-russia-but-moscow-will-tackle-it–1110212663.html 

Η τελική τρέλα του δυτικού κόσμου | (paulcraigroberts.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου