Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Ο πρώην επικεφαλής έρευνας UFO λέει ότι τα UPS έβγαλαν τα πυρηνικά συστήματα των ΗΠΑ εκτός σύνδεσης, εξηγεί τις δυνατότητες των κινεζικών κατασκοπευτικών αεροπλάνων



Ο Λουίς Ελιζόντο, πρώην διευθυντής του Προηγμένου Προγράμματος Αναγνώρισης Αεροδιαστημικής Απειλής (AATIP) του Πενταγώνου, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι αγνώστων στοιχείων ιπτάμενα αντικείμενα ή ΑΤΙΑ έχουν καταστήσει συχνά τα πυρηνικά όπλα άχρηστα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αναφερόμενος στα ΑΤΙΑ με την επίσημη θητεία τους στο Πεντάγωνο, αγνώστων στοιχείων εναέρια φαινόμενα (UPS), ο Elizondo δήλωσε στην Washington Post: «Είχαμε περιστατικά όπου αυτά τα UPS παρενέβησαν και στην πραγματικότητα έφεραν εκτός σύνδεσης τις πυρηνικές μας δυνατότητες».

"Νομίζω ότι για κάποιους πιθανότατα θα έλεγαν, καλά, αυτό είναι ένα σημάδι ότι ό, τι κι αν είναι αυτό, είναι κάτι που είναι ειρηνικό", δήλωσε ο Ελιζόντο για το γεγονός ότι οι πυρηνικές τεχνολογίες στις Ηνωμένες Πολιτείες καταργούνται σταδιακά.

"Ωστόσο, στο ίδιο πλαίσιο, έχουμε επίσης στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι σε άλλες χώρες αυτά τα πράγματα έχουν παρέμβει στην πυρηνική τεχνολογία τους και στην πραγματικότητα τα έχουν ενεργοποιήσει, τα θέτουν σε λειτουργία στο διαδίκτυο. Έτσι, αυτό είναι εξίσου, για μένα, εξίσου ανησυχητικό", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κατανόησή του, υπάρχουν αρκετά στοιχεία σε αυτό το σημείο για να δείξουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την πυρηνική τεχνολογία της Αμερικής, καθώς και για την ικανότητα παραποίησης της.

Η Ομάδα Κρούσης Αγνώστων Εναέριων Φαινομένων (UAPTF), η οποία ιδρύθηκε το περασμένο καλοκαίρι από το Πεντάγωνο για να εξετάσει παράξενα εναέρια φαινόμενα, έχει αναλάβει το ρόλο του πλέον ανενεργού AATIP.

Ο πρώην διευθυντής της AATIP ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των θεάσεων UFO.

"Βλέπουμε ενδιαφέρον για τις πυρηνικές μας δυνατότητες, και στη συνέχεια έχουμε αυτό το πραγματικά παράξενο... Δεν ξέρω αν το αποκαλείτε ενδιαφέρον, αλλά φαίνεται να υπάρχει σύνδεση με το νερό, και αυτά τα πράγματα έχουν την τάση να φαίνονται μέσα και γύρω από το νερό»,δήλωσε ο Elizondo.

Μοιράστηκε επίσης άλλες παρατηρήσεις σχετικά με τις τεχνολογικές δυνατότητες που συνεπάγονται οι εμφανίσεις UFO.

Ο Ελιζόντο δήλωσε στο αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο: «Το πρώτο είναι η υπερηχητική ταχύτητα. Η δυνατότητα άμεσης αλλαγής κατεύθυνσης».

"Και όταν λέω αμέσως, εννοώ ότι τα ανθρώπινα όντα μπορούν να αντέξουν περίπου 9 G δυνάμεις ή μερικά από τα καλύτερα αεροσκάφη μας μπορούν να αντέξουν περίπου 16 G. Αυτά τα πράγματα κάνουν 3, 4, 600 Gs στη μέση της πτήσης", πρόσθεσε.

Σημείωσε επίσης τις υπερηχητικές ταχύτητες των ΑΤΙΑ.

Ο Elizondo εξήγησε ότι "ξέρετε, υπάρχουν [μερικές γνωστές ανθρώπινες] τεχνολογίες που μπορούν να πάνε τόσο γρήγορα, αλλά και πάλι, δεν περιμένετε από ένα υπερηχητικό αεροσκάφος να κάνει στροφή 90 μοιρών".

"Για να το θέσουμε αυτό στο πλαίσιο, το SR-71 Blackbird μας όταν με 3.200 μίλια την ώρα θέλει να πάρει μια δεξιά στροφή, χρειάζεται περίπου η μισή πολιτεία του Οχάιο για να το κάνει", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τρίτη κύρια τεχνολογική ικανότητα που βρίσκεται μεταξύ των ΑΤΙΑ είναι η τεχνολογία απόκρυψης.

Οι Δυνατότητες

Τα σχόλια του Ελιζόντο έλαβαν χώρα μετά από μια κρυφή ματιά σε αξιολόγηση του Πενταγώνου για τα ΑΤΙΑ, η οποία πρόκειται να αποκαλυφθεί μέχρι τις 25 Ιουνίου(2021), η οποία φέρεται να μην αποκάλυψε απτές αποδείξεις εξωγήινης τεχνολογίας που να στηρίζει τα παράξενα εναέρια φαινόμενα.

Είπε ότι μέχρι πρόσφατα, υπήρχαν μόνο τρεις πιθανότητες για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό, και το πρώτο είναι ότι είναι κάποιο είδος μυστικής αμερικανικής τεχνολογίας που έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε μυστικό ακόμα και από τους εαυτούς μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η δεύτερη πιθανότητα είναι ότι είναι μια μορφή ξένης αντιπαλότητας τεχνολογίας που έχει καταφέρει να πηδήξει τεχνολογικά τη χώρα, παρόλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα αρκετά ισχυρό και εκτεταμένο σύστημα πληροφοριών.

"Και φυσικά, η τρίτη επιλογή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παράδειγμα", ανέφερε.

Η επικείμενη έρευνα του Πενταγώνου, σύμφωνα με τον Ελιζόντο, θα αποκλείσει την πιθανότητα οι εμφανίσεις UFO να συνδέονται με την αμερικανική τεχνολογία.

Επιπλέον, είπε ότι "αν δεν κάνω λάθος, από σήμερα, είχαμε μια ανακοίνωση από τον πρώην διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ράτκλιφ, ο οποίος είπε ότι αυτό δεν είναι ούτε ρωσική τεχνολογία".

Έτσι, αυτό αφήνει την Κίνα όσον αφορά τις γήινες επιλογές για προέλευση UFO, δήλωσε ο Elizondo.

Η Κίνα φαίνεται να λαμβάνει τέτοιες εμφανίσεις τόσο σοβαρά όσο οι Ηνωμένες Πολιτείες, και η South China Morning Post δήλωσε πρόσφατα ότι ο κινεζικός στρατός χρησιμοποιεί τώρα τεχνητή νοημοσύνη για να διερευνήσει καταστάσεις αφού "κατακλύστηκε" από αναφορές UFO / UAP.

Το επιχείρημα ότι το πρόγραμμα της Κίνας αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας εξαπάτησης για να κρύψει την παρουσία των ανώτερων αεροσκαφών της είναι αβάσιμο.

Πρόσφατα, ο Marik von Rennenkampff, πρώην αναλυτής του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλειας και Μη Διάδοσης στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, έγραψε ένα κύριο άρθρο για το The Hill, όπου είπε: "Αυταρχικά κράτη όπως η Κίνα είναι ιδιαίτερα αλλεργικά στο να παραδέχονται έλλειψη ελέγχου σε θέματα εθνικής ασφάλειας, κάνοντας τις αποκαλύψεις για τους αγώνες UFO του Πεκίνου ακόμα πιο ενδιαφέρουσες".

"Πράγματι, η αδυναμία που συνεπάγονται τέτοιες αποκαλύψεις δεν ταιριάζει καλά με τις κεντρικές ηγετικές δομές", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χαρακτηριστικά αυτά δείχνουν ότι η ασυνήθιστη διαφάνεια του Πεκίνου στα ΑΤΙΑ είναι απίθανο να είναι αποτέλεσμα μιας επιχείρησης παραπληροφόρησης.

Αντίθετα, πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι μια υποσυνείδητη, επίκαιρη προειδοποίηση ότι η Κίνα είναι μπερδεμένη από ορισμένα από τα ίδια γεγονότα με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, όσον αφορά το ερώτημα κατά πόσον αυτά τα ΑΤΙΑ είναι εξαιρετικά προηγμένα κινεζικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα, υπάρχουν ορισμένοι άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Η Κίνα αγωνίζεται να παράγει κινητήρες για μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, επομένως η ανάπτυξη ιπτάμενων πιατών ή άλλων προηγμένων αεροσκαφών είναι εξαιρετικά απίθανη.

Ο Ελιζόντο είπε ότι από τη δεκαετία του 1950, έχουν υπάρξει αναφορές για θεάσεις UFO.

Εξήγησε ότι αν κάποιος το κοιτάξει από την άποψη του χρόνου, απλά δεν έχει νόημα ότι η Κίνα, το 1950, θα είχε κυριαρχήσει σε αυτό πέρα από την τεχνολογία επόμενης γενιάς, θα ήταν σε θέση να πετάξει όπου θέλει στο πρόσωπο του πλανήτη και ότι έχει καταφέρει να το κρατήσει μυστικό τα τελευταία 70 χρόνια, παρά τα δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν επενδύσει οι Ηνωμένες Πολιτείες στην υποδομή και την αρχιτεκτονική της κοινότητας πληροφοριών.

Ο Ελιζόντο επεσήμανε το γεγονός ότι η Κίνα έχει κλέψει αρκετές λεπτομέρειες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ξοδεύει πολύ χρόνο κάνοντας το ίδιο.

"Έτσι, πρέπει να θέσουμε το ερώτημα ότι εάν πραγματικά μια χώρα είχε αυτή την τεχνολογία, θα ήταν απαραίτητο να κλέψουμε, ξέρετε, πολύ πιο βασική τεχνολογία από άλλη χώρα", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου