Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται σε άμεση επίθεση εναντίον της Ρωσίας

Διευκρίνιση: Σε αυτό το άρθρο γράφω ότι σύμφωνα με το νεοσυντηρητικό Δόγμα Wolfowitz της ηγεμονίας των ΗΠΑ, «το Κρεμλίνο έχει δύο επιλογές. Η Ρωσία μπορεί να παραδώσει την κυριαρχία της ή η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει τη Δύση. Η Ρωσία δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση. Όλος ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό». 

Δεν υποστηρίζω ότι η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει τη Δύση. Επισημαίνω απλώς ότι για τρεις δεκαετίες η Δύση αντιμετώπιζε τη Ρωσία με αυτήν την περιορισμένη επιλογή. Ο ίδιος ο Πούτιν το

έχει παραπονεθεί ξανά και ξανά. Το βρίσκω εκπληκτικό το γεγονός ότι η δυτική «κοινότητα εξωτερικής πολιτικής», όποια και αν είναι αυτή, επέτρεψε μια πολιτική που στριμώχνει μια ισχυρή πυρηνική δύναμη όπως η Ρωσία με αυτόν τον τρόπο. Και συνεχίζει. 

Τώρα έχουμε τη Λιθουανία να εμποδίζει την πρόσβαση της Ρωσίας σε τμήμα της Ρωσίας. Αυτό είναι παραφροσύνη. Αυτό επιβεβαιώνει τα ρωσικά συμπεράσματα ότι μόνο η δύναμη μπορεί να περιορίσει τη Δύση.

Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται σε άμεση επίθεση εναντίον της Ρωσίας

Ένας ευρύτερος πόλεμος είναι ο στόχος της Ουάσιγκτον

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Όπως έχω γράψει πολλές φορές, η επιχείρηση του Κρεμλίνου στην Ουκρανία δεν μπορεί να περιοριστεί. Η Ουάσιγκτον δεν θα επιτρέψει τον περιορισμό της. Η Ουάσιγκτον έχει ήδη διευρύνει τη σύγκρουση και τώρα διευρύνει περαιτέρω τη σύγκρουση. Οι παράφρονες Εβραίοι νεοσυντηρητικοί που έχουν τον έλεγχο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ έχουν επικρατήσει στη μικροσκοπική, ανήμπορη Λιθουανία να παραβιάσει τη συμφωνία με τη Ρωσία για την παροχή του Καλίνινγκραντ και έχει λάβει ρωσικό τελεσίγραφο. Ο μορονικός εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις απέρριψε το τελεσίγραφο ως «γκάφα». Ο ηλίθιος του Λευκού Οίκου λέει ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει τη Λιθουανία. Με άλλα λόγια, η Ουάσιγκτον οδεύει σε έναν ευρύτερο πόλεμο.

Η σύγκρουση στο Ντονμπάς έχει προχωρήσει αργά, επειδή είναι ένας πόλεμος εν μέσω ρωσικών λαών που συνδέονται με την Ουκρανία από σοβιετικούς ηγέτες. Τα ρωσικά στρατεύματα μάχονται υπό περιορισμούς για να ελαχιστοποιήσουν τον θάνατο και την καταστροφή στην περιοχή του Ντονμπάς, από την οποία εκδιώκονται και καταστρέφονται οι ουκρανικές δυνάμεις. Ένας ευρύτερος πόλεμος δεν θα διεξαχθεί μεταξύ των ρωσικών πληθυσμών. Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ τέτοια απερισκεψία όσο διαδηλώνουν η Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ. Οι άθλιοι και εντελώς διεφθαρμένοι Δημοκρατικοί χρειάζονται απεγνωσμένα έναν πόλεμο για να συσπειρώσουν τους Αμερικανούς στην κυβέρνηση και να αποτρέψουν την εξαφάνιση των Δημοκρατικών στις εκλογές. Στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την εξουσία, οι Δημοκρατικοί και τα πόρνη μέσα ενημέρωσης διευρύνουν τον πόλεμο. Αυτό είναι επικίνδυνο πέρα από κάθε πεποίθηση. Η ρωσική κυβέρνηση δήλωσε πριν από λίγο καιρό ότι η Ρωσία δεν θα πολεμήσει ποτέ ξανά πόλεμο στο έδαφός της.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το Κρεμλίνο πίστευε ότι η παρέμβασή τους στο Ντονμπάς θα μπορούσε να είναι περιορισμένη. Το πώς το Κρεμλίνο κατάφερε να παρερμηνεύσει τη Δύση μετά από μια τέτοια πλήρη απόρριψη των προσπαθειών του Κρεμλίνου να επιτύχει μια αμοιβαία συμφωνία ασφαλείας με τη Δύση είναι ανεξήγητο. Προφανώς, το Κρεμλίνο δεν έχει λάβει σοβαρά υπόψη το Δόγμα Wolfowitz. Το Κρεμλίνο και οι χαζοί Ρώσοι Ατλαντιστές Ολοκληρωτικοί πρέπει να το μάθουν απ' έξω και να το επαναλαμβάνουν κάθε πρωί κατά την αφύπνιση, καθώς είναι το λειτουργικό δόγμα. Σύμφωνα με αυτό το δόγμα το Κρεμλίνο έχει δύο επιλογές.

Η Ρωσία μπορεί να παραδώσει την κυριαρχία της ή η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει τη Δύση. Η Ρωσία δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση. Όλος ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό.

https://www.rt.com/russia/557466-nato-engaged-direct-aggression-russia/

Και πάλι ρωτώ: Είναι η Δύση που σπρώχνει τη Ρωσία πολύ μακριά; Διαβάστε αυτές τις ρωσικές δηλώσεις υψηλού επιπέδου και απαντήστε στην ερώτηση μόνοι σας:

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε τη Δευτέρα ότι η απόφαση του Βίλνιους ήταν «άνευ προηγουμένου» και «παραβίαση των πάντων».

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι οι «προκλητικές» ενέργειες του Βίλνιους αποτελούν παραβίαση των διεθνών νομικών υποχρεώσεων της χώρας να επιτρέψει τη διαμετακόμιση φορτίων μεταξύ Ρωσίας και Καλίνινγκραντ. Είπε ότι η Ρωσία βλέπει αυτή την κίνηση ως «ανοιχτά εχθρική» και ότι αν η Λιθουανία δεν άρει αμέσως αυτούς τους περιορισμούς, η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να «υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα».

Ο επικεφαλής της επιτροπής της Ρωσίας για την υπεράσπιση της κρατικής κυριαρχίας, Αντρέι Κλίμοφ, υποστήριξε ότι η κίνηση της Λιθουανίας ήταν μια πράξη «άμεσης επιθετικότητας» εναντίον της Μόσχας και ότι αν η ΕΕ δεν έφερνε το κράτος μέλος της στη φτέρνα, η Ρωσία θα είχε το ελεύθερο να «λύσει το πρόβλημα της διέλευσης του Καλίνινγκραντ που δημιουργήθηκε από τη Λιθουανία με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσο επιλέξαμε εμείς».

Η Ουάσιγκτον και οι ευρωπαϊκές μαριονέτες της προκαλούν σκόπιμα σύγκρουση μεταξύ Λιθουανίας και Ρωσίαςhttps://www.lewrockwell.com/2022/06/tyler-durden/russia-demands-lithuania-lift-openly-hostile-blockade-panic-buying-ensues/

Οι ρωσικές συμπεριφορές σκληραίνουν

Οι παράφρονες νεοσυντηρητικοί που ελέγχουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ μας οδηγούν στον πυρηνικό πόλεμο

Η Ρωσία δεν θα εμπιστευτεί ποτέ ξανά τη Δύση – το Κρεμλίνο
https://www.rt.com/russia/557570-russia-never-trust-west/

https://www.rt.com/russia/557547-putin-nuclear-missile-sarmat-deployment/

https://www.rt.com/russia/557539-putin-deployment-s-500-defense-systems/

Δεν γνωρίζω κανέναν άλλο λόγο εκτός από αυταπάτες εξουσίας για να περιμένει η Ουάσιγκτον από τη Ρωσία και την Κίνα να υποτάξουν την κυριαρχία και τα συμφέροντά τους στην Ουάσιγκτον. Αυτή η εντελώς εξωπραγματική προσδοκία των νεοσυντηρητικών οδηγεί στον Αρμαγεδδώνα.

Η ομιλία του Πούτιν: Ο ρωσικός λαός είναι έτοιμος να κάνει το καθήκον του και να καταστρέψει τη διεφθαρμένη και κακή Δύση;

https://www.unz.com/aanglin/putin-gives-historic-speech-calls-sanctions-stupid-says-russia-a-thousand-year-old-empire-that-wont-crack/

paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου