Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Οι ΜΚΟ και οι …Παναγίες ευρωβουλευτές

Τι δεν θα δίνατε για να σας δώσει ο Αρχηγός του κόμματος που αγαπάτε και σας αγαπάει, μια εκλόγιμη θέση στην Ευρωβουλή; Όπως όλα έδειχναν αλλά δεν έβγαιναν στο φως και όπως όλα δείχνουν με όσα αποκαλύπτονται, και …Παναγίες να

είστε, το “σύστημα” έχει τον τρόπο να σας βγάλει…στο κλαρί.

Και μη νομίζετε πως είναι καμία ανάγκη να εκτεθείτε με μεγάλες μπίζνες και συμφέροντα ή με πάρε δώσε με Άραβες και γενικά παμπλούσιους του τρίτου κόσμου.

Θα σας πλευρίσει μια από τις εκατοντάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-ΜΚΟ και θα σας προτείνει  να συμμετέχετε στο “θεάρεστο” έργο της για την (δήθεν) προστασία μεταναστών, μικρών παιδιών,  ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, μειονοτήτων, δικαιωμάτων των ζώων, ελευθεριών έκφρασης …της χελώνας και γενικώς…ανυπεράσπιστων προσώπων και ιδεών.

Αν νομίζουν κάποιοι ότι εφόσον οι ίδιοι δεν βουτάνε το δάχτυλο στο “μέλι” των αστείρευτων  κονδυλίων και δεν “τρώνε” ούτε ένα ευρώ,  αλλά προσφέρουν κοινωνικό έργο, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Απλώς, γιατί οι …εμπνευσμένοι  ηγήτορες των ΜΚΟ και η κουστωδία τους, στήνουν έτσι τη “μηχανή”, ώστε το χρήμα, αφού “πληρώσει” τη βιτρίνα για ξεκάρφωμα, να περνάει σε αυτούς.

Φυσικά και δεν είναι όλες οι ΜΚΟ “ρουφήχτρες”. Πολλές, προσφέρουν πραγματικά έργο στην κοινωνία και στον πραγματικά “αδύνατο”  πολίτη. Αλλά,  από όσα μπορεί να συμπεράνει κανείς, οι 7 στις 10 το…πάνε το γράμμα της αρπαχτής.

Ώρα οι εισαγγελείς να πιάσουν δουλειά. Πολύ άργησαν. Και ώρα, κυβερνήσεις και κόμματα να ελέγχουν αυστηρά και τις ΜΚΟ που τους πλευρίζουν αλλά και τα πρόσωπα που επιλέγουν για τις εκλόγιμες θέσεις στην Ευρωβουλή.

bankwars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου