Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

«Αγνωστη αιτία»: Ο πρώην διευθυντής της BlackRock αναφέρει λεπτομέρειες για την «Επιδημία αιφνιδίων θανάτων» στο νέο βιβλίο

Στο “Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022”, ο πρώην διευθυντής κεφαλαίων BlackRock, Edward Dowd, αναλύει τα δεδομένα του ασφαλιστικού κλάδου που δείχνουν ότι το 2021, οι ασφαλισμένοι ομαδικής ζωής ηλικίας 25 έως 64 ετών – ένα πολύ πιο υγιές υποσύνολο του γενικού πληθυσμού από τους άλλους. αυτή η ηλικιακή ομάδα — βίωσε ξαφνικά 40% υπερβολική θνησιμότητα, σε σύγκριση με 32% στον γενικό πληθυσμό.


Η ιστορία με μια ματιά:

  • Στο νέο του βιβλίο, “Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022”, ο πρώην διευθυντής του ταμείου BlackRock Edward Dowd αναλύει στοιχεία που δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί του COVID-19 είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
  • Έρευνα στον ασφαλιστικό κλάδο το 2016 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων ομαδικής ζωής πεθαίνουν στο ένα τρίτο του ποσοστού του γενικού πληθυσμού των ΗΠΑ, επομένως είναι οι πιο υγιείς ανάμεσά μας. Οι ασφαλισμένοι ομαδικής ζωής είναι όσοι απασχολούνται σε εταιρείες του Fortune 500, οι οποίοι τείνουν να είναι νεότεροι και μορφωμένοι.
  • Το 2020, ο γενικός πληθυσμός των ΗΠΑ είχε υψηλότερη υπερβολική θνησιμότητα από τους κατόχους ομαδικής ζωής, αλλά το 2021, αυτό αντιστράφηκε. Οι ηλικίες 25 έως 64 ετών των ομαδικών ασφαλισμένων βιώνουν ξαφνικά 40% υπερβολική θνησιμότητα, σε σύγκριση με 32% στον γενικό πληθυσμό. Εν ολίγοις, ένα πολύ πιο υγιές υποσύνολο του πληθυσμού πέθανε ξαφνικά με υψηλότερο ποσοστό από τον γενικό πληθυσμό.
  • Οι αμερικανικές στατιστικές αναπηρίας είναι εξίσου αποκαλυπτικές. Στα πέντε χρόνια πριν από τον COVID-19, το μηνιαίο ποσοστό αναπηρίας ήταν μεταξύ 29 και 30 εκατομμυρίων. Μετά τα εμβόλια του COVID-19, η τάση της αναπηρίας άλλαξε δραματικά. Από τον Σεπτέμβριο, υπήρχαν 33,2 εκατομμύρια Αμερικανοί με αναπηρία – επιπλέον 3,2 εκατομμύρια έως 4,2 εκατομμύρια – ένας ρυθμός μεταβολής τριών προτύπων απόκλισης από τον Μάιο του 2021.
  • Από τον Μάιο του 2021, ο συνολικός πληθυσμός των ΗΠΑ παρουσίασε αύξηση 11% στις αναπηρίες, ενώ οι απασχολούμενοι — που είναι περίπου 98 εκατομμύρια από έναν συνολικό πληθυσμό περίπου 320 εκατομμυρίων — παρουσίασαν 26% αύξηση του ποσοστού αναπηρίας. Έτσι, εισήχθη κάτι στο εργατικό δυναμικό που προκάλεσε τον θάνατο ατόμων σε ηλικία εργασίας.

Στο παρακάτω βίντεο, παίρνω συνέντευξη από τον επαναλαμβανόμενο επισκέπτη Edward (Ed) Dowd , έναν πρώην αναλυτή και διαχειριστή κεφαλαίων της BlackRock, του μεγαλύτερου διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο.

Με περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, η BlackRock διαθέτει μεγαλύτερη οικονομική ισχύ από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο, με εξαίρεση τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Ο Dowd έχει ταλέντο στο να βλέπει τις τάσεις και μπόρεσε να αυξήσει τα περιουσιακά στοιχεία που διαχειριζόταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στη BlackRock από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε 14 δισεκατομμύρια δολάρια. Πριν από δέκα χρόνια, άφησε την BlackRock, μετακόμισε στο Maui και έγινε επιχειρηματίας.

Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε ως πληροφοριοδότης κατά των πυροβολισμών του COVID-19 και της διαφθοράς στο Big Pharma .

Στην τελευταία μας συνέντευξη , συζητήσαμε τη μαθηματική βεβαιότητα μιας οικονομικής κατάρρευσης και πώς ο COVID-19 παρείχε ένα βολικό προστατευτικό καπνού για να κρύψει αυτήν την πραγματικότητα.

Τα δεδομένα αποκαλύπτουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Ο Ντάουντ δημοσίευσε τώρα ένα βιβλίο, « Αγνωστη αιτία: Η επιδημία αιφνιδίων θανάτων το 2021 και το 2022 », στο οποίο αναφέρει λεπτομερώς τα δεδομένα που δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

«Όταν αυτό το προϊόν [τα εμβόλια για τον COVID] βγήκε στην αγορά, ήμουν πολύ καχύποπτος γιατί ξέρω πολλά για την υγειονομική περίθαλψη», λέει ο Dowd. «Ήμουν στη Wall Street και συνήθιζα να αναλύω τις μετοχές της υγειονομικής περίθαλψης. Ήξερα ότι τα κανονικά εμβόλια χρειάστηκαν επτά έως 10 χρόνια για να αποδειχθούν αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

«Αυτό ήταν ένα πειραματικό εμβόλιο, μια μη παραδοσιακή γονιδιακή θεραπεία που δεν είχε ποτέ δοκιμαστεί σε ανθρώπους. Διάβασα τη βιβλιογραφία για τις δοκιμές σε ζώα και ήταν απεχθή.

«Τότε, αυτό το πράγμα εγκρίθηκε σε 28 ημέρες. Ξεφορτώθηκαν την ομάδα ελέγχου. Ήξερα ότι ήταν το Operation Warp Speed, οπότε ήμουν πολύ καχύποπτος για όλο αυτό το πράγμα από την αρχή.

«Στη συνέχεια, στις αρχές του 2021, άρχισα να ακούω ανέκδοτα ότι άνθρωποι αρρώσταιναν ή/και τραυματίζονταν ή πέθαιναν από μακρινούς φίλους και συγγενείς. Άρχισα να διαβάζω για ξαφνικούς θανάτους αθλητών [και] υποπτεύτηκα το εμβόλιο αμέσως. Δεν είχα τα δεδομένα που έχω τώρα, αλλά είπα στον εαυτό μου, «Ξέρεις, θα κοιτάξω τα αποτελέσματα των ασφαλιστικών εταιρειών , τα αποτελέσματα του γραφείου τελετών».

«Αυτό οδήγησε τελικά σε υπερβολικά στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας… Είμαι γνωστός ως «ο τύπος της υπερβολικής θνησιμότητας» αυτή τη στιγμή. Αυτό που έμαθα μέσα από την προσωπική μου εμπειρία είναι ότι η Pharma είναι, συνολικά, ως επί το πλείστον δόλια. Τα περισσότερα φάρμακα που έχουν εγκριθεί από τον FDA [Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] δεν είναι πραγματικά τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Πρέπει να ανακαλούν τόσα πολλά φάρμακα κάθε χρόνο. Ο FDA έχει συλληφθεί εξ ολοκλήρου από τη φαρμακοβιομηχανία. Το εβδομήντα έως 75% του φαρμακευτικού σκέλους έγκρισης φαρμάκων του FDA προέρχεται από φαρμακευτικές αμοιβές, απευθείας από τις εταιρείες, επομένως αυτό έχει αλλοιωθεί εδώ και πολύ καιρό.

«Είναι πλέον εκτεθειμένο κυρίως επειδή [το εμβόλιο COVID] [τραυματίζει και σκοτώνει] τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είναι δύσκολο να το κρύψεις αυτό… Αυτή η απάτη αποκαλύπτεται και είναι εκεί έξω για να τη δουν οι άνθρωποι, αλλά είναι μόνο στον θάλαμο ηχούς. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να υπόκεινται στη Big Pharma λόγω όλων των δαπανών για διαφημίσεις και των κυβερνητικών υπευθύνων χάραξης πολιτικής… [που] θέλουν αυτό να εξαφανιστεί.

«Υπάρχει μια τεράστια συγκάλυψη σε ό,τι με αφορά. Τα δεδομένα για τα οποία θα μιλήσω σήμερα είναι εκεί για να τα δουν οι παγκόσμιες αρχές υγείας. Βλέπουν αυτό που βλέπω εγώ, και σε αυτό το σημείο είναι αμέλεια, κακία, συγκάλυψη και έγκλημα.

«Γι’ αυτό είμαι εδώ, γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος έχει το δικαίωμα να μου πει τι να κάνω με το σώμα μου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συνέβη πραγματικά. Οι αριθμοί που πρόκειται να σας αποκαλύψω αποτελούν πλέον θέμα εθνικής ασφάλειας».

Τα στατιστικά στοιχεία ομαδικής ασφάλισης ζωής λένε μια περίεργη ιστορία

Οι ανησυχίες του Dowd βασίζονται σε μια ποικιλία στατιστικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, κρατικών δεδομένων θνησιμότητας και αναπηρίας, καθώς και δεδομένων από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, όπως δεδομένα ομαδικής ασφάλισης ζωής.

Όπως εξηγεί ο Dowd, οι πολιτικές ομαδικής ζωής είναι πολιτικές που δίνονται σε μεγάλες εταιρείες του Fortune 500 και εταιρείες μεσαίου μεγέθους.

Βασικά, όταν ξεκινάτε να εργάζεστε σε μία από αυτές τις εταιρείες, υπογράφετε ένα συμβόλαιο από την Ημέρα 1 που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης και ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής (επίδομα θανάτου), το οποίο είναι συνήθως ένα ή δύο φορές το ετήσιο μισθό σας.

Ο μόνος τρόπος για να λάβετε αξίωση για αυτά τα συμβόλαια είναι εάν πεθάνετε ενώ εργάζεστε. Εάν παραιτηθείτε ή απολυθείτε, δεν έχετε αυτόν τον ισχυρισμό.

Η ομαδική ασφάλιση ζωής είναι μια επικερδής επιχείρηση για τις ασφαλιστικές εταιρείες, επειδή τα ποσοστά θανάτων ήταν ιστορικά εξαιρετικά προβλέψιμα.

Στις ΗΠΑ, το διαθέσιμο μη στρατιωτικό εργατικό δυναμικό είναι περίπου 164 εκατομμύρια άτομα συνολικά. Από αυτά, 98 εκατομμύρια απασχολούνται πραγματικά και από αυτά τα 98 εκατομμύρια, μόνο ένα μικρό υποσύνολο έχει στην πραγματικότητα ομαδική ασφάλεια ζωής.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι ένα μικρό υποσύνολο των 98 εκατομμυρίων, επειδή αυτοί είναι οι εργαζόμενοι στις καλύτερες εταιρείες με πρόσβαση στην καλύτερη υγειονομική περίθαλψη. Είναι υψηλά μορφωμένοι και απασχολούμενοι, και πρέπει να έχεις κάποιο μέτρο υγείας για να απασχοληθείς.

«Η βιομηχανία έκανε έρευνα το 2016 για να προσδιορίσει πόσο υγιής είναι αυτός ο πληθυσμός σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό των ΗΠΑ… Αυτή η έκθεση ανέφερε ότι σε κάθε δεδομένο έτος, οι ασφαλισμένοι ομαδικής ζωής πεθαίνουν στο ένα τρίτο του ποσοστού του γενικού πληθυσμού των ΗΠΑ. Βιώνουν το ένα τρίτο του ποσοστού θνησιμότητας του γενικού πληθυσμού των ΗΠΑ, επομένως είναι υγιείς.

«Τι συνέβη το 2021 σε αυτή την ομάδα; Λοιπόν, ας μιλήσουμε για το τι συνέβη το 2020. Ο COVID επηρέασε τους πάντες και ο γενικός πληθυσμός των ΗΠΑ παρουσίασε μεγαλύτερη θνησιμότητα από το προεμβόλιο για τον COVID από ό,τι οι κάτοχοι της ομαδικής ζωής, οπότε αυτή η σχέση βοήθησε. Λοιπόν, το 2021 αυτό ανατράπηκε. Οι ηλικίες 25 έως 64 ετών των ομαδικών ασφαλισμένων, όπως αναφέρθηκε από την Εταιρεία Αναλογιστών, παρουσίασαν 40% υπερβολική θνησιμότητα.

«Ο γενικός πληθυσμός των ΗΠΑ το 2021 παρουσίασε 32% υπερβολική θνησιμότητα. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά της πανδημίας με θαυματουργά εμβόλια. Δεν είναι ενδιαφέρον; Ένα πολύ πιο υγιές υποσύνολο του πληθυσμού πέθανε με υψηλότερο ποσοστό από τον γενικό πληθυσμό».

Τα στατιστικά στοιχεία αναπηρίας αποκαλύπτουν ότι τα τρυπήματα αποτελούν ανησυχία για την εθνική ασφάλεια

Οι αμερικανικές στατιστικές αναπηρίας είναι εξίσου αποκαλυπτικές. Κάθε μήνα, το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ διεξάγει έρευνες για την αναπηρία. Στα πέντε χρόνια πριν από τον COVID-19, το μηνιαίο ποσοστό αναπηρίας ήταν μεταξύ 29 και 30 εκατομμυρίων. Αυτοί είναι απόλυτοι αριθμοί.

Μετά τα εμβόλια του COVID-19, ξεκινώντας τον Μάιο του 2021, η τάση της αναπηρίας άλλαξε δραματικά. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, υπήρχαν 33,2 εκατομμύρια Αμερικανοί με ειδικές ανάγκες.

Αυτό είναι επιπλέον 3,2 εκατομμύρια ή 4,2 εκατομμύρια, ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε τη γραμμή βάσης των 29 ή 30 εκατομμυρίων. Αυτός είναι ένας ρυθμός μεταβολής τριών προτύπων απόκλισης από τον Μάιο του 2021.

Μια απόκλιση τριών προτύπων σημαίνει ότι η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι 0,03%, άρα κάτι συνέβη γύρω στον Μάιο του 2021 που ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Έκτοτε, ο συνολικός πληθυσμός των ΗΠΑ παρουσίασε ποσοστό αύξησης 11% στις αναπηρίες, ενώ οι απασχολούμενοι – που είναι περίπου 98 εκατομμύρια από έναν συνολικό πληθυσμό περίπου 320 εκατομμυρίων – παρουσίασαν αύξηση του ποσοστού αναπηρίας κατά 26%.

“Λοιπόν, έχουμε δύο διαφορετικές βάσεις δεδομένων που υποδηλώνουν το ίδιο πράγμα”, λέει ο Dowd. «Ήταν επιζήμιο για την υγεία σας να εργάζεστε το 2021 και το 2022… Κάτι συμβαίνει στους πιο ικανούς ανάμεσά μας, φοιτητές, εργαζόμενους, στρατιωτικούς, εργαζόμενους πρώτης γραμμής…

«Όσοι εργάζονται γίνονται ανάπηροι πιο γρήγορα από τον γενικό πληθυσμό των ΗΠΑ. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Οι εργαζόμενοι ανάμεσά μας είναι πιο υγιείς, μιλώντας γενικά… Εάν έχετε δουλειά, έχετε την τάση να μπορείτε να εμφανιστείτε στη δουλειά. Βασικά, η ουσία είναι αυτή. Η μόνη εξήγηση για αυτό που μπορώ να δω είναι εντολές για πειραματικούς βιολογικούς εμβολιασμούς…

«Ένας από τους πληροφοριοδότες μου από τον ασφαλιστικό [κλάδο] μου είπε ότι από τον Αύγουστο του 2022, η χιλιετής κοόρτη των κατόχων ομαδικής ζωής εξακολουθεί να αντιμετωπίζει 36% υπερβολική θνησιμότητα.

«Οι άνθρωποι στις εταιρείες του Fortune 500 πεθαίνουν με πολύ πιο υπερβολικό ρυθμό από εκείνους που δεν εργάζονται εκεί, επομένως αυτό έχει επιπτώσεις για τα επόμενα χρόνια. Είναι μια ανησυχία για την εθνική ασφάλεια από όσο μπορώ να πω… Φαίνεται ότι έχουμε δηλητηριάσει τους πιο ικανούς ανάμεσά μας μέσω των εντολών [COVID jab] .”

Οι ίδιες τάσεις παρατηρούνται και στην Ευρώπη. Η υπερβολική θνησιμότητα μεταξύ των νέων έχει αυξηθεί. Τον πρώτο χρόνο της πανδημίας πέθαναν ηλικιωμένοι. Το δεύτερο έτος, ξαφνικά μετατοπίστηκε σε νεότερους εργαζόμενους.

Μια καταστροφή στα σκαριά

Προς το παρόν, η τάση υπερβολικής θνησιμότητας στις ΗΠΑ έχει ισοπεδωθεί μεταξύ 15% και 20% για τον γενικό πληθυσμό. Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, η τάση υπερβολικής θνησιμότητας στον γενικό πληθυσμό κυμαίνεται μεταξύ 10% και 20%.

Εν τω μεταξύ, οι Αμερικανοί millennials στο εργατικό δυναμικό με πολιτικές ομαδικής ζωής έχουν υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας 36% από τον Αύγουστο.

Όπως σημειώθηκε από τον Dowd, εάν εργάζεστε σε μια εταιρεία του Fortune 500 που απαιτεί ενισχυτές, είναι λογικό ότι η υπερβολική θνησιμότητα θα είναι υψηλότερη από τον γενικό πληθυσμό, εάν οι βολές βλάπτουν τους ανθρώπους.

Πολλοί στο γενικό πληθυσμό είναι πολύ νέοι για να κάνουν τις λήψεις, είναι αυτοαπασχολούμενοι, εργάζονται για μικρές εταιρείες που δεν είναι υποχρεωμένες να επιβάλλουν πυροβολισμούς ή είναι συνταξιούχοι.

Εν ολίγοις, ο γενικός πληθυσμός είχε περισσότερες επιλογές όσον αφορά τη λήψη ή όχι των βολών. Εάν αυτές οι τάσεις συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό, είναι απόλυτη καταστροφή για την οικονομία και την κοινωνία μας γενικότερα.

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OneAmerica, Scott Davison, είπε ότι μια αύξηση κατά 10% της υπερβολικής θνησιμότητας μεταξύ των εργαζομένων νεότερης ηλικίας είναι ένα γεγονός τριών τυπικών αποκλίσεων ή μια πλημμύρα κάθε 200 χρόνια. Αυτό είναι μόλις 10%. Είπε ότι το 40% που είδαν το 2021 ήταν απλώς απίστευτο. Δεν μπορούσαν καν να υπολογίσουν τι σήμαινε αυτό.

«Είμαστε πάνω από το 10%, άρα είμαστε πολύ πάνω από τα τρία συμβάν τυπικής απόκλισης. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι οι μακροπρόθεσμες τάσεις. Ανέκδοτα, μια νεαρή γυναίκα που ξέρω, [ηλικίας] 30 ετών, το πήρε τον Δεκέμβριο του 2021.

«Παρουσιάζεται με καρδιακά προβλήματα τώρα, τον Οκτώβριο [2022]. Έχει καρδιακό ρυθμό 30 ανά λεπτό, άρα έχει προβλήματα. Ακούω για πολλά, πολλά προβλήματα καρδιάς στους κύκλους των millennial φίλων μου που παρουσιάστηκαν καλά μετά το πλάνο».

Όπως περιγράφεται στο « Is Long-COVID the Elephant in the Room? Πρόσφατη έρευνα από την Ελβετία διαπίστωσε ότι το ποσοστό της υποκλινικής μυοκαρδίτιδας είναι εκατοντάδες φορές πιο συχνό από την κλινική μυοκαρδίτιδα. Στην πραγματικότητα, το 100% όσων έκαναν το εμβόλιο υπέστησαν κάποιο επίπεδο καρδιακής βλάβης , ακόμα κι αν ήταν ασυμπτωματικοί, καθώς όλοι είχαν αυξημένα επίπεδα τροπονίνης (δείκτης ή βιοδείκτη για καρδιακή βλάβη).

Η διαπραγμάτευση μετοχών ως αναλογία για την απορρόφηση του COVID-jab

Τα καλά νέα είναι ότι η απορρόφηση των πιο πρόσφατων δισθενών ενισχυτών είναι μόνο 10%, πράγμα που σημαίνει ότι το 90% των επιλέξιμων για αυτό δεν το έχουν πάρει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι ένα σημάδι επιστροφής λογικής. Ωστόσο, πολλοί παραμένουν κολλημένοι στο κουτί υπέρ της εντολής για τον απλούστατο λόγο ότι οι εγωισμοί τους είναι τυλιγμένοι σε αυτό.

Πολλοί δεν πήραν και δεν έσπρωξαν τις βολές για προσωπικούς λόγους υγείας.

Όπως σημειώθηκε από τον Ντάουντ, «Το έκαναν για λόγους αρετής που σηματοδοτούσαν φυλετικούς λόγους και ήθελαν να αισθάνονται ανώτεροι από τους άλλους ανθρώπους». Για να σπάσουν το ξόρκι, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι εξαπατήθηκαν, ξεγελάστηκαν και αυτό είναι οδυνηρό.

«Αν αγοράσετε μια μετοχή και η επενδυτική σας διατριβή αποδειχθεί λάθος, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τραβήξετε ένα 180 και να πουλήσετε τη μετοχή, γιατί κάνετε λάθος. Αυτό που διαπίστωσα, ακόμη και με μερικούς από τους μεγαλύτερους επενδυτές, είναι ότι αν το εγώ τους ήταν συνδεδεμένο με αυτό, θα αγνοούσαν σαφείς αποδείξεις ότι η διατριβή είχε παραβιαστεί.

«Μερικές φορές θα υπήρχε ακόμη και απάτη σε ορισμένες από αυτές τις εταιρείες, αλλά θα συνέχιζαν να αγοράζουν τις μετοχές μέχρι το τέλος.

“Αυτή είναι μια αναλογία με το τι είναι η λήψη ενισχυτών σε αυτό το σημείο – η λήψη ενισχυτών για ένα προϊόν που δεν λειτουργεί καθόλου, δεν αποτρέπει τον COVID ή τη μετάδοση. Ας υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Αλλά τώρα υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια που είναι αποδεδειγμένες, οπότε κυριολεκτικά είναι το εγώ σας που θα σας σκοτώσει. Αυτό το ονομάζουμε «χαζά χρήματα» στη Wall Street, οπότε σκεφτείτε το σαν συναλλαγή.

«Είτε παρατείνετε [δηλαδή, παίρνετε μια μακρά θέση σχετικά με] το εμβόλιο ή βραχυκυκλώνετε το εμβόλιο. Όσοι δεν το πήραμε είμαστε κοντοί. Όσοι είναι πολύ καιρό έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν 180 σε αυτό και να μην πάρουν ενισχυτές. Αυτό θα ισοδυναμούσε με την πώληση μετοχών.

«Όσοι συνεχίζουν να παίρνουν ενισχυτικά αυξάνουν περισσότερο καθώς κυκλοφορούν όλο και περισσότερα στοιχεία [κατά των εμβόλων COVID]. [Σημείωση του συντάκτη: Στις συναλλαγές μετοχών, διατηρείται μια θέση long με την προσδοκία ότι η μετοχή θα αυξηθεί σε αξία στο μέλλον. Εάν η αξία πέσει, χάνετε χρήματα.]

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο κενό ασύμμετρης πληροφόρησης που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων – μπλακάουτ στα μέσα ενημέρωσης, κυβερνητική διαφθορά, διαφθορά και εγώ των ρυθμιστών, ατομικό εγώ των ανθρώπων. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόριο της ζωής μου και, σε ποια πλευρά του εμπορίου θέλετε να είστε;

«Η ελπίδα μου είναι να πείσω τους ανθρώπους να μειώσουν τις απώλειές τους και να σταματήσουν να παίρνουν αυτό το πράγμα και στη συνέχεια να αναζητήσουν τρόπους για να επουλώσουν τη ζημιά που έχει προκληθεί. Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σε πρωτόκολλα για να μετριάσουν τουλάχιστον και ελπίζουμε να αντιστρέψουν κάποια από τις ζημιές».

Επιπτώσεις στις υποδομές των ΗΠΑ

Εάν τα υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας και αναπηρίας παραμείνουν καταστροφικά υψηλά, οι επιπτώσεις στις υποδομές μας θα είναι σοβαρές. Ο Dowd εκτιμά ότι 2 με 3 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη αναπηρία λόγω των πυροβολισμών. Επισήμως, το ποσοστό ανεργίας είναι 3%, αλλά αν προσθέσετε τις πλεονάζουσες αναπηρίες, θα διαπιστώσετε ότι το πραγματικό ποσοστό ανεργίας είναι στην πραγματικότητα γύρω στο 6%.

«Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Έχουμε 3% ανεργία, αλλά έχουμε σημάδια βοήθειας παντού. Λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο ζητάτε τα σημάδια βοήθειας είναι επειδή οι άνθρωποι που ήταν σε θέση να εργαστούν, οι ικανοί Αμερικανοί, δεν είναι πλέον σε θέση να εργαστούν, επομένως δημιουργεί ελλείψεις.

«Δεν υπάρχει επίσης πλήρης αναπηρία. Κάποιοι το πιπιλίζουν και σέρνουν τον κώλο τους στη δουλειά, αλλά τους λείπουν και μέρες. Πολλοί άνθρωποι τηλεφωνούν και χάνουν μέρες… Μπορώ επίσης να μιλήσω για αυτό που βλέπω με την αλυσίδα εφοδιασμού με αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητό μου χτυπήθηκε στις 14 Ιουλίου [2022]. Το αριστερό μου πλαίσιο του προβολέα καταστράφηκε και το ψυγείο υπέστη ζημιά.

«Χρειάστηκαν 10 ημέρες για να λάβω μια αναφορά στην αστυνομία επειδή το αστυνομικό τμήμα μου έχει ελλείψεις προσωπικού. Στη συνέχεια, τηλεφώνησα και υπάρχουν ελλείψεις σε ανταλλακτικά σε όλο τον κόσμο και τα φανοποιεία είναι εφεδρικά. Δεν μπορούσα να πάρω ούτε ένα ρυμουλκούμενο σε ένα φανοποιείο μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε δεν μπορούσα να πάρω μια εκτίμηση για να δώσω στην ασφαλιστική μου εταιρεία. Έπρεπε να κάνω μια φωτογραφική εκτίμηση.

«Χρειάστηκαν περίπου ένας μήνας για να επικοινωνήσουν μαζί μου και μετά, όταν υπέβαλα [αίτηση για] τις επισκευές, η ασφαλιστική μου εταιρεία μου είπε: «Θα σας σκουπίσουμε το αυτοκίνητό σας. Είναι ολική απώλεια. Θα σου κόψουμε μια επιταγή ». Τώρα, ο λόγος που το έκαναν αυτό ήταν επειδή βγάζουν χρήματα από το παλιό μου αυτοκίνητο.

«Πρόκειται να πουλήσουν τα ανταλλακτικά, [γι’ αυτό και] μου έδωσαν περισσότερα χρήματα από την αξία του Blue Book… Αυτή είναι κάπως η παγετώδης αρχή, αυτό που αποκαλώ το σενάριο του «glacial Mad Max».

«Τα αγαθά και οι υπηρεσίες που θεωρούσαμε δεδομένα θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. Uber Eats, αυτό θα ακολουθήσει τον τρόπο του πουλιού dodo. Απλώς δεν θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι για να καλύψουν αυτές τις θέσεις εργασίας και θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αποκτήσετε πράγματα. Οι αλυσίδες ανεφοδιασμού έχουν ήδη σπάσει. Θα γίνουν πιο σπασμένοι με λιγότερους ανθρώπους στο περιθώριο.

«Θυμηθείτε, οι αλυσίδες εφοδιασμού γίνονται όλες έγκαιρα. Αυτό ήταν μεγάλο πράγμα όταν ήμουν στη Wall Street. «Αλυσίδα εφοδιασμού έγκαιρα, εξαιρετικά αποτελεσματική». Λοιπόν, το just-in-time σχεδιάστηκε αλγοριθμικά για να χρησιμοποιεί τον ελάχιστο αριθμό ανθρώπων. Τώρα, χρειάζεστε μόνο μερικά άτομα για να σας καλέσουν άρρωστα ή εξαφανισμένα, και όλα γίνονται εφεδρικά. Λοιπόν, αυτό αρχίζει.

«Νομίζω ότι θα γίνεται όλο και χειρότερο. Αυτά που ακούω για τις μεσοπρόθεσμες επιπτώσεις με τρομάζουν. Επειδή η πρόσληψη ενισχυτών έχει μειωθεί, θα έπρεπε να είχαμε δει την υπερβολική θνησιμότητα να αρχίζει να μειώνεται σε μονοψήφια επίπεδα. Αλλά δεν είναι.

«Εξακολουθεί να τρέχει [υψηλά] και υποψιάζομαι ότι όταν οι αριθμοί είναι από την εποχή της γρίπης αυτόν τον χειμώνα, η υπερβολική θνησιμότητα θα αυξηθεί ξανά επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων είναι σε κίνδυνο. Ασθένειες που θα ήταν εύκολο να αντέξουν θα βλάψουν μερικούς ανθρώπους».

Το προσδόκιμο ζωής έχει πέσει κατακόρυφα

Στα τέλη Αυγούστου, ανακαλύψαμε επίσης ότι το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ μειώθηκε κατακόρυφα το 2020 και το 2021, γεγονός που υποστηρίζει περαιτέρω την υπόθεση ότι οι πυροβολισμοί σκοτώνουν πρόωρα ανθρώπους.

Καθώς προετοιμαζόμουν για τη συνέντευξή μου με τον Εντ, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να συζητήσω μαζί του τη χειρότερη μείωση του προσδόκιμου ζωής στις ΗΠΑ τα τελευταία 100 χρόνια, καθώς δεν το είχε συζητήσει στο βιβλίο του.

Χρησιμοποίησα μερικές από τις μηχανές αναζήτησης εκτός Google και δεν μπορούσα να το βρω καθόλου. Τότε συνειδητοποίησα ότι έσωσα ένα αντίγραφο της ιστορίας σε μια από τις διαλέξεις μου στο PowerPoint (δείτε παρακάτω):

nyt το προσδόκιμο ζωής έπεσε κατακόρυφα

Αν δεν είχα αποθηκεύσει αυτό το στιγμιότυπο οθόνης και δεν είχα την ακριβή επικεφαλίδα για αναζήτηση, πιθανότατα δεν θα είχα βρει ποτέ το άρθρο.

Το 2019, η μέση διάρκεια ζωής των Αμερικανών όλων των εθνοτήτων ήταν σχεδόν 79 χρόνια. Μέχρι το τέλος του 2021, το προσδόκιμο ζωής είχε πέσει στα 76 – απώλεια σχεδόν τριών ετών.

Συνήθως, μια πτώση του προσδόκιμου ζωής κατά έναν ή δύο μήνες είναι μεγάλη υπόθεση, επομένως μια απώλεια τριών ετών είναι ένα σημάδι ότι έχει συμβεί κάτι καταστροφικό.

Είναι επίσης μάλλον ενοχοποιητικό ότι το άρθρο των New York Times που ανέφερε αυτή την ιστορική μείωση του προσδόκιμου ζωής διαγράφηκε γρήγορα, όπως και όλες οι αναδημοσιεύσεις.

Για μένα, η μείωση του προσδόκιμου ζωής είναι εκ πρώτης όψεως απόδειξη ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι μια επικίνδυνη απάτη. Πιθανώς, το άρθρο καθαρίστηκε για να προστατεύσει την αφήγηση υπέρ του τζαμπ .

Αυτή είναι μια κλασική απεικόνιση του τι κάνει η παγκόσμια κούρσα και το συζήτησα σε μεγάλο βάθος με μια επερχόμενη συνέντευξη με τη Whitney Webb .

Είναι σαφές ότι αυτή η λογοκρισία και η αφαίρεση σημαντικών πληροφοριών θα επιδεινωθούν με τον καιρό. Επομένως, αν εκτιμάτε ένα βίντεο ή ένα άρθρο, θα ήταν πολύ χρήσιμο να το κατεβάσετε στις προσωπικές σας μονάδες δίσκου, καθώς μπορεί να έχει φύγει την επόμενη φορά που θα το αναζητήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να μάθετε περισσότερα, φροντίστε να πάρετε ένα αντίγραφο του βιβλίου του Ντάουντ, « Αγνωστη αιτία: Η επιδημία αιφνιδίων θανάτων το 2021 και το 2022 ». Για να μείνετε ενήμεροι για τη συνεχιζόμενη δουλειά του Dowd, μπορείτε επίσης να τον ακολουθήσετε στο GETTR .

«Δεν είμαι επιστήμονας. Δεν είμαι γιατρός. Είμαι ειδικός στις χρηματοοικονομικές αγορές κεφαλαίων», σημειώνει ο Dowd. «Τι κάνουμε στις χρηματοπιστωτικές αγορές κεφαλαίων; Συσσωρεύουμε άκρα πληροφοριών σε σχέση με άλλους ανθρώπους για να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, για να κερδίσουμε χρήματα προτού οι άλλοι δουν την αλλαγή της τάσης. Έτσι βγάζεις λεφτά.

«Ζω στον κόσμο μεταξύ της αντίληψης, της πραγματικότητας και του χρόνου αυτής της αλλαγής από την αντίληψη στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή, η αντίληψη από το 90% του πληθυσμού φαίνεται να είναι ότι το εμβόλιο για τον COVID είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και είμαι τρελός. Λοιπόν, τα στοιχεία μου δείχνουν ότι δεν είμαι τρελός. Όχι μόνο δεν είμαι τρελός, αλλά κάνεις τόσο λάθος που θα είναι επιζήμιο για την υγεία σου.

«Το βιβλίο είναι ένα ταξίδι στον τρόπο που σκέφτομαι. Παρουσιάζω τη θεωρία της υπόθεσης. Είναι απλός επαγωγικός συλλογισμός. Δεν χρειάζεται να με πιστέψετε, αλλά πρέπει να κάνετε την εξής ερώτηση: «Αν το 2020 ήταν τόσο συναρπαστικό για τα μέσα ενημέρωσης και τους υγειονομικούς αξιωματούχους που μέτρησαν όλους τους θανάτους με τέτοια χαρά, γιατί δεν μιλούν για τα υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας που έχουμε «βλέπετε τώρα παγκοσμίως, ειδικά μεταξύ των εργαζομένων νεότερης ηλικίας και των εργαζομένων;»

«Φαίνεται ότι υπάρχουν γρύλοι σε αυτό, οπότε πρέπει να αναρωτηθείτε: “Αν αυτό δεν είναι μια ανησυχία για την εθνική ασφάλεια και μια εθνική κρίση υγείας, τότε τι είναι;” Γιατί η σιωπή?

 Λοιπόν, εκ πρώτης όψεως αποδεικτικά στοιχεία συγκάλυψης είναι η διατριβή μου… Δείτε το βιβλίο μου ως διατριβή μετοχών. Είναι η περίπτωση της επένδυσής μου για το γιατί θα σας παρουσιάσω μια μετοχή… Απλώς σας κάνω μια συναλλαγή.

«Βγείτε από το εμβόλιο. Σταματήστε να τα παίρνετε. Βρίσκεστε στη λάθος πλευρά του εμπορίου και αν δεν με ακούσετε, αντί να χάσετε χρήματα, πιθανότατα θα χάσετε την υγεία ή/και τη ζωή σας».

Ένα κόκκινο χάπι για τα Χριστούγεννα

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του « Αιτία Άγνωστη: Η Επιδημία Ξαφνικών Θανάτων το 2021 και το 2022 » είναι ότι δεν πρόκειται να σας κατακλύσει με περίπλοκες στατιστικές αναλύσεις. 

Είναι μια απλή ανάγνωση με πολλές εικόνες και γραφήματα. Περιλαμβάνει επίσης κωδικούς QR σε αναφορές, ώστε να μπορείτε να τους επιβεβαιώσετε γρήγορα.

«Ό,τι άντλησα», λέει ο Ντάουντ. «Είναι ένα δυνατό βιβλίο. Είναι ένα βιβλίο που ελπίζω να αλλάξει το περιθωριακό μυαλό… Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για το μέλος της οικογένειας που δεν βλέπει την πραγματικότητα που βλέπουμε και, πάλι, προέρχεται από έναν τύπο της Wall Street, που έχει σχεδιαστεί ως επενδυτική διατριβή . 

Μπορείτε να διαφωνήσετε, αλλά όλα τα στοιχεία που βάζω στο βιβλίο προέρχονται από πηγές και τα δεδομένα είναι τα δεδομένα…

«Αυτό που δεν κάνουμε στο βιβλίο είναι ότι δεν μπαίνουμε στο ποιος και γιατί. Δεν θέλουμε να προσβάλουμε την κοσμοθεωρία κάποιου, αλλά τα δεδομένα είναι τόσο συναρπαστικά, που λέμε στο τέλος του βιβλίου… «Υπάρχει συγκάλυψη και παραβίαση».

Jessica Rose, Ph.D. , είπε σε μια συνέντευξη μαζί μου και έβαλα το απόσπασμά της στο βιβλίο, «Μερικά πράγματα είναι χειρότερα από τον θάνατο». Η πιο οξεία ανεπιθύμητη ενέργεια είναι ο θάνατος. Αλλά υπάρχουν και άλλα που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας αρκετά άθλια για πολύ, πολύ καιρό, και επίσης να κάνουν τη ζωή άλλων ανθρώπων άθλια που πρέπει να σας φροντίσουν.

«Όταν σκέφτεστε τις στατιστικές εργασίας, εάν υπάρχει κάποιος στο σπίτι που έχει σοβαρή αναπηρία, το άτομο που δεν είναι ανάπηρο χάνει ώρες εργασίας και εβδομάδες εργασίας φροντίζοντας αυτό το άτομο, πηγαίνοντάς το σε επισκέψεις στο νοσοκομείο, τι έχετε.

«Επίσης, σκεφτείτε τη νοσοκομειακή υποδομή που θα κατακλυστεί, ειδικά με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που είχαν εντολή να κάνουν όλα αυτά τα τρυπήματα. Θα έχουμε κρίση υγείας, είτε το γνωρίζετε είτε όχι.

«Έρχεται, και δεν πρόκειται να έχετε πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη… Γι’ αυτό πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κοιτάξουν μόνοι τους την ολιστική υγεία και να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιείς αυτή τη στιγμή… Κάντε ό,τι μπορείτε εκτός του ιατρικού συστήματος γιατί σύντομα δεν θα γίνει θα είμαι εκεί για σένα.”

Εκδόθηκε αρχικά από τον Mercola .

.https://childrenshealthdefense.org/defender/cause-unknown-book-edward-dowd-sudden-deaths-cola/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου