Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Tucker Carlson: Covid-19, ο ορισμός μίας κατασκευασμένης απειλής που απειλεί τη Δημοκρατία μας

Φανταστείτε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και σε εσάς: Κάθεστε σε ένα αεροπλάνο, το σκάφος είναι έτοιμο να πετάξει εκτός χώρας και ξαφνικά σταματά και περικυκλώνεται από στρατιωτική αστυνομία.

Ένοπλοι εισβάλουν και σέρνουν έναν άνδρα μακριά από τη θέση του. Οπότε, φυσικά, πρέπει να υποθέσουμε, αρχικά, ότι μία τρομοκρατική ενέργεια αποφεύχθηκε. Ο επιβάτης πρέπει να προσπαθούσε να ανατινάξει το αεροπλάνο με ένα παπούτσι-βόμβα ή με κάτι τέτοιο.

Του Tucker Carlson/FOXNEWS

Αλλά όχι, δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ο άνθρωπος δεν είναι τρομοκράτης. Είναι κάτι χειρότερο από

αυτό. Παραβίασε τους περιορισμούς για την COVID. Είναι τρομερό έγκλημα. Εντάξει, πιστεύεις ότι είναι λογικό όλο αυτό; Ένας άνδρας με COVID δεν πρέπει να βρίσκεται σε αεροσκάφος μεταδίδοντας τον ιό σε όλους τους άλλους. Μα φυσικά, αυτό είναι το δίκαιο.

Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν έχει COVID. Έγινε τεστ ακριβώς πριν μπει στο αεροπλάνο και δεν βρέθηκε ίχνος του ιού. Γιατί λοιπόν τον σέρνουν ένοπλοι από την πτήση; Λοιπόν, να γιατί: Επειδή η κυβέρνηση έχει καθορίσει ότι βάσει του ταξιδιωτικού του ιστορικού, το οποίο παρακολουθούσαν, μπορεί κάποια μέρα να νοσήσει από την COVID.

Ως εκ τούτου, στο όνομα της δημόσιας υγείας, κρατείται βίαια, όχι για κάτι που έχει κάνει, αλλά για κάτι που ενδεχομένως θα μπορούσε να κάνει, άθελά του. Και για αυτό, αυτός ο άνθρωπος μεταφέρεται σε ένα στρατόπεδο για την COVID, γνωστό, ευφημιστικά, ως ξενοδοχείο καραντίνας. Αλλά δεν πρόκειται να είναι ένας απλός επισκέπτης σε αυτό το ξενοδοχείο. Θα είναι φυλακισμένος.

Αυτά συνέβησαν. Στη Βόρεια Κορέα; Ρωτάτε. Οχι. Στην Ολλανδία. Μια από τις πιο «φιλελεύθερες χώρες στον κόσμο» όπου σε μία από τις πόλεις της, στη Χάγη, είναι η έδρα του Διεθνές Δικαστηρίου. Μπορεί να ήσασταν εκεί. Ή, για αυτό το θέμα, σκεφτείτε δύο φορές πριν πάτε στον Καναδά, μια άλλη υποτιθέμενη «φιλελεύθερη χώρα».

Απαγορεύεται πλέον στους Καναδούς πολίτες να ταξιδεύουν με αεροπλάνο, τρένο ή πλοίο, εκτός εάν μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν λάβει το εμβόλιο που τους ζητά ο Justin Trudeau. Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή.

Για αιώνες, οι Καναδοί είχαν το δικαίωμα να ταξιδεύουν εντός της χώρας τους. Στην πραγματικότητα, είχαν αυτό το δικαίωμα πριν καν ο Καναδάς γίνει έθνος, αλλά δεν το έχουν πια. Αν το προσπαθήσουν, θα καταλήξουν όπως ο τύπος του αεροδρομίου του Άμστερνταμ, σε μια φυλακή μεταμφιεσμένη σε δημόσια υπηρεσία υγείας.

Δυστυχώς, όλα αυτά είναι εντελώς αληθινά, μπορείτε να τα ψάξετε. Και παρόμοιες καταστολές βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο. Έτσι, αυτό που παρακολουθούμε εδώ σε πραγματικό χρόνο είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.

Το πρόσχημα για όλα αυτά είναι κάτι που ονομάζεται Omicron, η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού.

Η Omicron είναι απίστευτα επικίνδυνη, μας λένε, αρκετά επικίνδυνη για να δικαιολογήσει μια πλήρη αναστολή των αρχαίων πολιτικών μας ελευθεριών για πρώτη φορά μετά από εκατοντάδες χρόνια. Αλλά εδώ είναι το εκπληκτικό, η Omicron φαίνεται να είναι σχεδόν ακίνδυνη. Σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχει ένας καταγεγραμμένος θάνατος από την Omicron. Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει πεθάνει ούτε ένα άτομο από την Omicron, ούτε ένα.

Το ξέρατε αυτό; Σας το είπαν; Πιθανώς όχι. Πιθανότατα το υποθέσατε, γιατί δεν θα θέλατε να σκοτώσετε πολλούς, πολλούς ανθρώπους. Αλλά όχι. Αυτός είναι λοιπόν ο ορισμός της κατασκευασμένης απειλής. Ωστόσο, βάσει αυτής της κατασκευασμένης απειλής, υπάρχει ένας νεκρός παγκοσμίως. Με βάση αυτό, οι αυταρχικοί που παρουσιάζονται ως γιατροί απαιτούν να απαγορευτεί σε ορισμένες κατηγορίες Αμερικανών να ταξιδεύουν εντός της χώρας τους. Παρακολουθήστε προσεκτικά αυτό το απόσπασμα, γιατί κάποια μέρα θα κοιτάξουμε πίσω σε τέτοιες στιγμές όπως αυτή με φρίκη και δυσπιστία.

Δρ JONATHAN REINER, CNN: Νομίζω ότι η διοίκηση έχασε μια μεγάλη ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να πει στον αμερικανικό λαό ότι θα επιβάλουμε εμβολιασμούς για αεροπορικά ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Απαιτούμε εμβολιασμό για τους ανθρώπους που πετούν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε γιατί δεν επιβάλλουμε τον εμβολιασμό για άτομα που πετούν εντός των Ηνωμένων Πολιτειών;

DR IRWIN REDLENER, MSNBC: Δεν νομίζω ότι πρέπει να επιτρέπεται σε κανέναν να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο χωρίς να μπορεί να αποδείξει ότι έχει εμβολιαστεί


Ο τελευταίος άντρας που μόλις είδατε ονομάζεται Irwin Redlener. Δεν είναι ιολόγος, είναι παιδίατρος. Και το πιο σημαντικό, είναι πολιτικός ακτιβιστής. Πιο πρόσφατα, εργάζεται ως σύμβουλος του Bill de Blasio, επομένως δεν γνωρίζει τίποτα για την COVID. Κι όμως είναι στην τηλεόραση, ζητώντας εσωτερικά διαβατήρια σοβιετικού τύπου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πολιτικοί είναι ακόμα χειρότεροι, το μέλος του Κογκρέσου Eric Swalwell από την Καλιφόρνια, φυσικά, γνωρίζει ακόμη λιγότερα για την COVID.

Μετά βίας μπορεί να γράψει μια πλήρη πρόταση. Είναι κυριολεκτικά βλάκας. H ειδικότητα του Swalwell είναι να κάνει ασυνήθιστο σεξ με Κινέζους κατασκόπους, αλλά και αυτός ζητά εσωτερικά διαβατήρια για την COVID εντός των συνόρων μας. Οι συνάδελφοί του Δημοκρατικοί έχουν ήδη θεσπίσει νομοθεσία για αυτόν τον ομοσπονδιακό νόμο. Αυτό είναι μια αλλαγή. Αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αρκετό για τον Tony Fauci.

Ο Tony Fauci απαιτεί απόδειξη της ένεσης προτού οι άνθρωποι μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι σας.

DR. FAUCI: Οι άνθρωποι θα πρέπει, εάν προσκαλούν ανθρώπους στο σπίτι τους, ουσιαστικά να ρωτούν και ίσως να απαιτούν από τους ανθρώπους να αποδείξουν ότι είναι εμβολιασμένοι.

Λοιπόν, αν θέλετε μη συμμετέχετε, αλλά αναρωτηθείτε, τι παρακολουθείτε εδώ;

Έχετε τον 79χρονο Joe Biden, την 81χρονη Nancy Pelosi και μετά τον Tony Fauci, ο οποίος γίνεται 81 την επόμενη εβδομάδα. Όλοι διοικούν τη χώρα μας με τη βοήθεια του 79χρονου Mitch McConnell.

Αυτή είναι η πιο γηρασμένη κυβέρνηση στην αμερικανική ιστορία. Είναι επίσης η πιο ισχυρή.

Ναι, να σεβόμαστε τους ηλικιωμένους, σίγουρα το κάνουμε, όπως λέμε συχνά, το εννοούμε. Αλλά μπορείτε επίσης να καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι σημάδι πολιτισμικής παρακμής.

Δεν πρόκειται για ηγέτες που έχουν τακτικά προσωπική επαφή με τους νέους. Δεν έχουν παιδιά στο σπίτι. Δεν σκέφτονται λοιπόν να μεγαλώσουν, να γαλουχήσουν και να προστατέψουν, πάνω απ’ όλα, την επόμενη γενιά Αμερικανών.

Αντίθετα, σκέφτονται τον εαυτό τους. Η COVID είναι μια απειλή για αυτούς επειδή είναι ηλικιωμένοι. Δεν τους κάνουμε επίθεση, είναι απλώς αλήθεια. Η COVID δεν αποτελεί απειλή για τους νέους. Αλλά δεν τους νοιάζει.

Η Nancy Pelosi νιώθει ρίγη, οπότε όλη η χώρα πρέπει να φοράει πουλόβερ. Ο πρόεδρος Mao έκανε κάτι παρόμοιο καθώς γερνούσε, συνέτριψε τους νέους. Ίσως υπάρχει ένα σύνδρομο εδώ. Είναι περίεργα αναγνωρίσιμο.

Γνωρίζουμε όμως ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπήρξε ποτέ πιο εγωιστική και κοντόφθαλμη ηγετική τάξη. Κατέστρεψαν το μέλλον για εκατομμύρια νέους ανθρώπους. Πώς γίνεται ένα παιδί να μεγαλώνει με μάσκα στα τριάντα πέντε του; Λοιπόν, ο Joe Biden δεν νοιάζεται, γιατί δεν πρόκειται να είναι εδώ για να το μάθει. Αλλά μέχρι στιγμής, τα πρώτα σημάδια είναι αρκετά τρομακτικά. Πολύ, στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Brown, «τα παιδιά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν σημαντικά μειωμένη λεκτική κινητική και συνολική γνωστική απόδοση σε σύγκριση με τα παιδιά που γεννήθηκαν πριν από την πανδημία».

Αυτό είναι το μέλλον μας και θα πρέπει να μας ανησυχεί πολύ.

Εν τω μεταξύ, οι απόπειρες αυτοκτονίας από νεαρά κορίτσια έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από 50%. Και όμως, όσο τρομακτικό κι αν είναι, είναι απλώς μια μικρή ένδειξη του τι πραγματικά συμβαίνει. Για κάθε έφηβο που προσπαθεί να αυτοκτονήσει, εκατό άλλοι ζουν στην αγωνία. Μια νέα έκθεση διαπιστώνει ότι οι απόπειρες αυτοκτονίας, το άγχος, η κατάθλιψη, όλα αυξάνονται σημαντικά στους νέους σε αυτή τη χώρα.

Αλλά τα ποσοστά εθισμών είναι χειρότερα. Φέτος, για πρώτη φορά, ο αριθμός των θανάτων από υπερβολική δόση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασε τις 100.000. Αυτό είναι πάνω από 30% σε σχέση με πέρυσι. Έχει αυξηθεί περισσότερο από 100% από το 2015.

Σήμερα, περισσότεροι Αμερικανοί πεθαίνουν από υπερβολική δόση ναρκωτικών παρά από τροχαία ατυχήματα και θανάτους από όπλα, μαζί. Και όπως συμβαίνει με τις αυτοκτονίες, η υπερβολική δόση είναι απλώς το τελικό σημείο μιας πολύ μεγάλης ιστορίας. Η υπερβολική δόση είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην πιο θλιβερή ιστορία του κόσμου. Πολλά χρόνια βασάνων και βασανιστηρίων, και οι παράφρονες πολιτικές μας για την COVID έχουν προκαλέσει πολλά περισσότερα από αυτά.

Αυτό που άνθρωποι όπως ο Tony Fauci δεν θα αναγνωρίσουν ποτέ είναι ότι ο εθισμός είναι πολύ χειρότερος από τον κορωνοϊό. Ο εθισμός δεν σε σκοτώνει απλώς, αν και φυσικά το κάνει. Ο εθισμός σε υποβιβάζει και καταστρέφει τους ανθρώπους γύρω σου, τους ίδιους τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο.

Ο εθισμός είναι το χειρότερο πράγμα. Ο εθισμός είναι μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο. Σου κλέβει την ψυχή. Κάθε υγιής άνθρωπος θα προτιμούσε να πεθάνει από την COVID απόψε παρά να περάσει την επόμενη δεκαετία εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ρωτήστε όποιον έχει φτάσει εκεί. Αλλά η Pelosi και ο Biden και ο Fauci και ο McConnell δεν νοιάζονται. Δεν τους ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει στους νέους πιστεύοντας ότι ο εθισμός είναι πρόβλημα των νέων.

Μιλώντας για τους νέους, τον περασμένο μήνα, η New York Post δημοσίευσε φωτογραφίες μασκοφόρων μαθητών, μικρών παιδιών που αναγκάζονταν να τρώνε σε εξωτερικούς χώρους σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τι πιστεύετε για αυτό; Λοιπόν, να τι έκανε η εκπρόσωπος του Joe Biden. Όλα για αυτήν ήταν μια χαρά, το ενέκρινε.

JEN PSAKI: Αυτά είναι τα μέτρα που λαμβάνουν τα σχολεία για να κρατήσουν τα παιδιά ασφαλή. Και νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων το εκτιμά αυτό. Προφανώς, θέλουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα στραφούμε στην κανονικότητα για όλους, σωστά; Εκεί που δεν θα στέλνετε τα παιδιά σας με επτά επιπλέον μάσκες. Σωστά. Όπου δεν θα τους βάζετε δύο σκουφιά για να ζεσταθούν έξω, για ένα σνακ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι έτσι. Αλλά πιστεύουμε επίσης ότι το πιο σημαντικό πράγμα πρέπει να είναι η ασφάλεια, η ασφάλεια των παιδιών που κρατούν τα σχολεία ανοιχτά, στην οποία ο πρόεδρος είναι πολύ επικεντρωμένος.

Η ασφάλεια των παιδιών; Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά, όχι η COVID. Αλλά κανείς δεν θέτει το προφανές ερώτημα, τι είδους ενήλικες, τι είδους πολίτες δημιουργούμε με μάσκες και κοινωνική απομόνωση; Έχετε ακούσει ποτέ έναν πολιτικό να αναρωτιέται για αυτό; Οχι. Αντίθετα, είναι ολοταχώς μπροστά προς την άλλη κατεύθυνση.

Η πολιτεία του Oregon προετοιμάζεται προκειμένου να καταστήσει μόνιμες τις εντολές μάσκας σε εσωτερικούς χώρους για όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, όπως αναφέρει ένας πρόσφατος τίτλος από το ABC στο Oregon.

Ο Δρ Paul Cieslak είναι ο ιατρικός διευθυντής στην Αρχή Υγείας του Oregon. Ενημέρωσε για το νέο σχέδιο, δηλαδή δεν το εξήγησε καθόλου, «μόνιμο σημαίνει αόριστο. Δεν σημαίνει απαραίτητα μόνιμο». Πρόκειται για τρέλα, είναι καταστροφικό, είναι μοχθηρό. Και δεν συμβαίνει μόνο στο Oregon. Στη Νέα Υόρκη, οι πολιτικοί λένε το ίδιο πράγμα.

NY GOV Kathy HOCHUL: Δεν θέλω να επιστρέψω ποτέ ξανά σε εκείνο το σημείο όπου οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πάνε στη δουλειά τους με ασφάλεια, οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν, τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάνε σχολείο. Αυτή η απομόνωση είχε καταστροφικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη κατάσταση και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες σήμερα. Έτσι, για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, ανακοινώνω σήμερα ότι θεσπίζουμε μια εντολή για μάσκα εσωτερικού χώρου σε όλη την πολιτεία, εκτός εάν μια επιχείρηση έχει εντολή εμβολιασμού.

Έτσι, ένας μη εκλεγμένος, χαμηλού δείκτη νοημοσύνης κυβερνήτης μίας αποτυχημένης πολιτείας εξηγεί ότι για να μειωθεί η κοινωνική απομόνωση, οι πολίτες καλούνται να καλύπτουν τα πρόσωπά τους. Και κανείς δεν γελάει ούτε λέει λέξη. Πρέπει να αναρωτιέστε πώς θα είναι η Αμερική σε 20 χρόνια.

Σκεφτείτε την οικονομία που έχουν δημιουργήσει οι περιορισμοί της COVID. Υπάρχουν πολύ περισσότεροι 70χρονοι δισεκατομμυριούχοι από ό,τι ποτέ, αλλά υπάρχουν πολύ λιγότεροι 25χρονοι που έχουν ελπίδες να αποκτήσουν ποτέ κάτι στην Αμερική.

Γιατί πιστεύετε ότι οι νέοι αγαπούν το Bitcoin; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Λοιπόν, επειδή γνωρίζουν ότι αποκλείονται από τα παραδοσιακά συστήματα δημιουργίας πλούτου της χώρας. Η οικονομία της Αμερικής είναι κλειστή για αυτούς. Η ηλικιωμένη πολιτική μας τάξη θα έπρεπε να νοιάζεται για αυτό, αλλά δεν τους νοιάζει καθόλου.

Εδώ, ο 68χρονος Paul Krugman εξηγεί στο Twitter ότι ο αυξανόμενος πληθωρισμός δεν είναι μεγάλη υπόθεση: «Υπάρχει κάποιος λόγος να πιστεύουμε ότι ο πληθωρισμός πλήττει ιδιαίτερα τα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα;».

Λοιπόν, ναι, Paul, υπάρχει, στην πραγματικότητα, αρκετοί καλοί λόγοι. Κοίτα τριγύρω, Ντάμπο. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο άνθρωπος κάποτε κέρδισε το Νόμπελ Οικονομικών.

Εμείς λοιπόν κοροϊδεύουμε τον Paul Krugman, αλλά φανταστείτε πώς ακούγεται στους νέους, φανταστείτε πώς ακούγεται όλο αυτό σε έναν 30χρονο, κάποιον που ζει ακόμα με συγκατοίκους, κάποιον που είναι πολύ φτωχός για να παντρευτεί, πολύ φτωχός για να κάνει παιδιά, πολύ φτωχός για να ξεκινήσει μια ενήλικη ζωή.

Υπάρχουν πολλοί νέοι Αμερικανοί σε αυτή τη θέση. Αν θέλετε να δημιουργήσετε το σκηνικό για μια επανάσταση, αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που θα μιλούσατε, και είναι ακριβώς το είδος της κοινωνίας που θα δημιουργούσατε. Είναι βαθιά παράλογο. Είναι επίσης όλο και πιο πολύ σκληρό. Η αντίδρασή μας στην COVID έχει αναδείξει το χειρότερο στους περισσότερους και είναι λυπηρό να το βλέπουμε να συμβαίνει.

Ο 61χρονος David Frum του περιοδικού The Atlantic, είναι ένας Καναδός που βοήθησε στο σχεδιασμό του Πολέμου στο Ιράκ, ζητώντας να σκοτωθούν μη εμβολιασμένοι Αμερικανοί. «Αφήστε τα νοσοκομεία να αξιολογούν αθόρυβα τα επείγοντα περιστατικά αφήνοντας τους μη εμβολιασμένους τελευταίους». Ήσυχα θηρίο, τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει αφήστε τους να πεθάνουν. Σκότωσε τους. Ο David Frum είναι ένας κακός άνθρωπος. Από καιρό ενθαρρύνει τη βία κατά των αδυνάτων. Αυτό είναι το άθροισμα της καριέρας του.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ξαφνικά δεν είναι μόνος. Πολλοί στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες μιλούν σήμερα έτσι. Είναι μορφωμένοι άνθρωποι. Έχουν απόλυτη επίγνωση της επιστήμης. Η επιστήμη είναι δημόσια διαθέσιμη. Είναι στο διαδίκτυο. Να σημειώσουμε ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι αυτοί οι λεγόμενοι μη εμβολιασμένοι δεν αποτελούν καμία απολύτως απειλή για τους εμβολιασμένους ή για οποιονδήποτε άλλον. Τελεία.

Στην πραγματικότητα, τα εκατομμύρια που έχουν αναρρώσει από την COVID έχουν μεγαλύτερη προστασία έναντι του ιού -να τον μεταδώσουν, να τον διαδώσουν- από εκείνους που βασίζονται μόνο σε χημικά επαγόμενα αντισώματα. Αυτή είναι η επιστήμη. Αλλά η επιστήμη δεν έχει πλέον σημασία. Έχουμε περάσει την επιστήμη σε ένα νέο στάδιο αυτού του πολέμου. Και δεν πρόκειται για κορωνοϊό. Πρόκειται για τη χώρα μας. Πρόκειται για τη δημοκρατία μας. Και πάνω από όλα, αφορά το μέλλον μας.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου