Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ο CEO της Pfizer τρόμαξε τον πλανήτη με τις δικαιολογίες του γιατί δεν έκανε το εμβόλιο. -Κάντε την 3η δόση αλλά το Μάρτιο θα έχουμε και εμβόλιο ειδικά για την Omicron

Συνέντευξη-εφιάλτης για τους χρήστες της Pfizer στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ακόμη περισσότερη σύγχυση προκαλούν στην ανθρωπότητα οι χαοτικές οδηγίες των αρμοδίων φορέων, ηγετών, οργανισμών, κλπ.

Η εμφάνιση μάλιστα του Albert Bourla στον Χατζηνικολάου είναι αποκαλυπτική του χάους.

Κάντε τώρα την 3η δόση για να σωθείτε από την Omicron αλλά από το Μάρτιο και μετά θα έχουμε έτοιμο το εμβόλιο που θα αφορά ειδικά την Omicron (ώσπου να έλθει η σειρά της Zeta;)!

Αυτό είναι ένα πρώτο εύλογο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ο

οξυδερκής τηλεθεατής.

(Παιδιά να συντονιστούμε!)

Λίγες ώρες πριν ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο παγκόσμιο σήριαλ “ασφαλή εμβόλια”

Οι σύμβουλοι εμβολίων του CDC αποφάσισαν με ψήφους 15-0 να αλλάξουν τις συστάσεις για τα εμβόλια Covid-19 και να καταστήσουν σαφές ότι τα εμβόλια που γίνονται από τη Moderna και την Pfizer/BioNTech προτιμώνται έναντι του εμβολίου της Johnson & Johnson!
Η νέα σύσταση: «Τα εμβόλια mRNA προτιμώνται έναντι του εμβολίου Janssen Covid-19 για την πρόληψη του Covid-19 για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω».
Η Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης του CDC ενέκρινε την ενημερωμένη σύσταση αφού άκουσε νέα δεδομένα που υποδεικνύουν ότι ένα σπάνιο (!) σύνδρομο πήξης του αίματος είναι πιο συχνό μεταξύ των ατόμων που έκαναν πρόσφατα εμβόλιο J&J από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως.

Το CDC έχει καταγράψει 54 περιπτώσεις θρόμβωσης στις ΗΠΑ με σύνδρομο θρομβοπενίας ή TTS από τότε που έγινε διαθέσιμο το εμβόλιο. Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους- επτά γυναίκες και δύο άνδρες.

(Κι όμως αυτός ο αριθμός δείχνει ασήμαντος μπροστά στις “επιδόσεις” του εμβολίου της Pfizer)


Τα μέλη του ACIP εξέτασαν τα νέα δεδομένα και τα στάθμισαν με πολυάριθμες μελέτες που δείχνουν ότι το εμβόλιο της J&J είναι λιγότερο αποτελεσματικό από τα εμβόλια Moderna και Pfizer/BioNTech στην πρόληψη της μόλυνσης.

Συζήτησαν επίσης τους κινδύνους από την πλήρη κατάργηση του εμβολίου J&J ως επιλογή, καθώς και την πιθανή σύγχυση και δυσπιστία που μπορεί να προκληθεί από την αλλαγή των συστάσεων σχετικά με το εμβόλιο.

Ουσιαστικά το εμβόλιο της Janssen βγαίνει οριστικά εκτός παιγνιδιού. Τα ερωτηματικά συσσωρεύονται καθώς οι παρενέργειές του ήταν πολύ λιγότερες από τις αντίστοιχες του μόνο αδειοδοτημένου εμβολίου όπως είναι το αντίστοιχο της Pfizer.

Aκόμη και να θέλει κανείς να κάνει την 3η δόση ακούγοντας όλο αυτό τον ωκεανό της σύγχυσης οφείλει τουλάχιστο να αναρωτηθεί τι συμβαίνει με αυτή εδώ την εργαστηριακή πανδημία; Ποιος είναι ο απώτερος στόχος;

Το ότι είναι εργαστηριακής προέλευσης η πανδημία έρχεται να το σφραγίσει επίσημα πλέον και το Βρετανικό Κοινοβούλιο το οποίο αφού είδε και αποείδε ότι δεν μπορεί να υπάρξει πειστική απόδειξη για το ζώο ξενιστή και οι αρλούμπες για την αγορά της Wuhan δεν στέκουν, στρέφει τις έρευνές του στο Εργαστήριο της Wuhan την ώρα που ο Κινέζος ηγέτης αποκαλεί την αμερικανική δημοκρατία “όπλο μαζικής καταστροφή”ς αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο ιός της COVID-19 είναι εργαστηριακής προέλευσης αλλά ο δράστης είναι η Δύση, (απλά ο ίδιος συγκάλυψε το γεγονός).

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που εσύ ασχολείσαι με τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο CEO της PFIZER λοιπόν, επεσήμανε πως η εταιρία ήδη έχει ξεκινήσει να παρασκευάζει εμβόλιο για τη καλοχτενισμένη μετάλλαξη «Omicron» ωστόσο, όπως είπε, αν και θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο μπορεί να μην χρειαστεί να διατεθεί, καθώς τα σημερινά εμβόλια είναι ισχυρά απέναντι στη νέα παραλλαγή του κορωνοϊού.

(Πως είναι δυνατόν η φαρμακοβιομηχανία -κλειδί για την Covid-19 να ετοιμάζει εμβόλιο ειδικά για την Omicron το οποίο τελικά μπορεί να μην χρειαστεί; Τι μπορεί να υποθέσει κανείς πέρα από το χάος της απουσίας συντονισμού-χα,χα,χα)

«Όσο πιο μεγάλη είναι η δεξαμενή, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να δούμε νέες μεταλλάξεις στη συνέχεια».

Το πιο πιθανό είναι ότι η Όμικρον θα επικρατήσει, είπε ο Bourla. Μπορεί να επικρατήσει μπορεί και όχι. Μπορεί να επικρατήσει η Zeta, η Χ, η Omega. Από τη στιγμή που η προέλευση του ιού είναι εργαστηριακή και όλες οι μεταλλάξεις του θα μπορούσαν να είναι εργαστηριακές με μόνο στόχο τα απανωτά τρυπήματα.

«Δεν είμαι βέβαιος, αλλά το πιο πιο πιθανό είναι ότι ο Όμικρον θα επικρατήσει. Είναι αρκετά περίπλοκο και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση η τρίτη δόση να μην είναι αποτελεσματική, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αποτελεσματική 95%. Δεν νομίζω να είναι κάτω από 75%» δήλωσε ο κ. Μπουρλά.

Ναι ακριβώς έτσι τα είπε στον Χατζηνικολάου. Ο άνθρωπος παίζει με τα ποσοστά την ίδια στιγμή που το 80% των κρουσμάτων της Omicron είναι διπλά και τριπλά εμβολιασθέντες.

Δείτε τώρα πως δικαιολόγησε το γεγονός ότι άργησε να κάνει ο ίδιος το εμβόλιο. 

Αυτό το απόσπασμα -εάν όλα τα υπόλοιπα δεν σας έδωσαν να καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει εδώ- είναι χαρακτηριστικό.

Δείτε τι είπε για το γεγονός ότι η κατασκευάστρια εταιρία του δεν “ξόδεψε” ENA εμβόλιο (30 mg) για να εμβολιαστεί το αφεντικό της, ο οποίος έφαγε πόρτα από το κράτος του Ισραήλ, όταν ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της εταιρίας του επιχείρησε να το επισκεφτεί προεκλογικά για να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Νετανιάχου, ο οποίος στο μεταξύ είχε κάνει ένα σκασμό παραγγελίες και είχε τρυπηθεί πρώτος, σαν ο πρώτος πολίτης της χώρας του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer μιλώντας για τον εμβολιασμό του, τόνισε ότι «στην αρχή σκεφτόμασταν (!!!) ότι θα έπρεπε να είμαι από τους πρώτους που θα κάνει το εμβόλιο για να αποδείξουμε στον κόσμο ότι είναι ασφαλές. Όμως ήταν η περίοδος που τα εμβόλια ήταν λιγότερα από τους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Οπότε υπήρχαν φαινόμενα ανθρώπων που έκοβαν τη “γραμμή” και πήγαιναν πλαγίως να πάρουν τον εμβόλιοΣκέφτηκα (!!!) τότε ότι ήταν πολύ πιο σωστό να περιμένω τη σειρά μου, διότι πρώτον δεν υπήρχε πρόβλημα με τους αρνητές. Περίμενα μέχρι τον Μάρτιο. Δέχθηκα πιέσεις επειδή δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Με πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και μου λέει “Τι κάνεις; Πρέπει να το κάνεις γιατί εδώ το χρησιμοποιούμε”. Δεύτερον, δεν ήθελα να το κάνω εγώ και όχι οι συνεργάτες μου, γιατί δεν ήταν η σειρά τους. Δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό. Δεν θα ήταν δείγμα σωστού ηγέτη(!!!) αυτό».

Φρίκη!

Με λίγα λόγια ο επικεφαλής της Pfizer παραδέχθηκε στον Χατζηνικολάου ότι έγιναν ολόκληρες συσκέψεις στη  κατασκευάστρια εταιρία του “ασφαλούς” εμβολίου κατά της COVID-19 για το εάν θα έπρεπε να εμβολιάσουν με το ασφαλές εμβόλιό τους το αφεντικό της εταιρίας.

Ο ίδιος μίλησε γενικά για φαινόμενα ανθρώπων που έκοβαν τη γραμμή και έπαιρναν τη σειρά κάποιου άλλου. Δηλαδή το αφεντικό της Pfizer επιχειρεί να πείσει την ανθρωπότητα για την ασφάλεια των εμβολίων της εταιρίας του ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να ξοδέψει για τον εαυτό του 30 mg υγρού, όσο είναι η δόση της εταιρίας του!

Φρίκη. Εφιάλτης. Έτσι ακούγεται-είναι ακόμη πιο εφιαλτικό στη πράξη μετά τα στοχεία σοκ για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer που έφερε στο φως η επίμονη προσπάθεια του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.

Ηταν τόσο εφιαλτικό ώστε παραδέχεται ότι του τηλεφώνησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός που στο μεταξύ είχε τρυπηθεί οικογενειακώς και του είπε φρικαρισμένος

“Τι κάνεις; Πρέπει να το κάνεις γιατί εδώ το χρησιμοποιούμε”.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να το κάνει ο ίδιος και να μην το κάνουν οι συνεργάτες του γιατί δεν θα ήταν η σειρά τους.

Αυτά τα λέει το αφεντικό της Pfizer ο οποίος ήταν αναγκασμένος να συναντά ηγέτες κρατών, επιχειρηματίες, να ταξιδεύει διαρκώς άρα έπρεπε να προφυλάσσει τον εαυτό του και τους άλλους.

Και στο κάτω κάτω εάν το αφεντικό της Pfizer ξόδευε 30 mg για τον εαυτό του κανείς στον πλανήτη δεν θα του έβαζε χέρι γι΄αυτό.

Αντίθετα οι άνθρωποι θα σκεφτόντουσαν

Ιδού ένας συνετός CEO  μιας φαρμακοβιομηχανίας που παράγει εμβόλια, ειδικά όταν το αφεντικό σε εκείνη τη συγκυρία βρισκόταν σε διαρκή ταξίδια. Στη κυριολεξία μέσα σε ένα αεροπλάνο. Τι πιο λογικό από το να εμβολιαστεί πρώτος και μάλιστα σε live σύνδεση με όλα τα ΜΜΕ παγκόσμιου βεληνεκούς που έχουν στη κατοχή τους οι μέτοχοι στους οποίους ανήκει και η Pfizer, όπως το CNN, oι Νew York Times, ο Economist, το Forbes, το Reuters, etc. Ούκ έστιν αριθμός.

Ο CEO της Pfizer παραδέχθηκε ότι προτίμησε να του κάνει παρατήρηση ο Νετανιάχου, ότι προτίμησε να ακυρώσει το ταξίδι στο Ισραήλ σε εκείνη τη περίοδο για να μη ξοδέψει 30 mg εμβολιαστικού υγρού για τον εαυτό του!!!

Κι όλο αυτό είναι πολύ λογικό. Οσο λογικό είναι “στο τέλος δεν θα σου ανήκει τίποτε-ούτε ο εαυτός σου-αλλά θα είσαι happy”.

Στο τέλος διαβεβαίωσε  τον Χατζηνικολάου ότι έχει κάνει ήδη (στα κρυφά) τη 3η δόση, αλλά μάλλον θα πρόκειται για 30 mg νερό Evian ή Figi.

Βy Blade Runner

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου