Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Κ.Φαρσαλινός: «Σκουπίδια και παρανοϊκοί όσοι εφαρμόζουν τέτοια μέτρα - Τα χειρότερα εμβόλια στην ιστορία»

Καταιγιστικός ήταν μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ο γιατρός, επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

 «Έχουμε την συνέχιση και την κλιμάκωση του χάους, μιλάμε πραγματικά για ακατανόητες και αψυχολόγητες ενέργειες» σχολίασε ο κος Φαρσαλινός αναφορικά με την απόφαση να μειωθεί στο 3μηνο η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης. 

«Ντροπή για τους επιστήμονες που το αποφάσισαν, ντροπή και για τους πολιτικούς που υποτίθεται ότι

δέχτηκαν την εισήγηση. Αν και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει επιστήμονας που πήρε τέτοια κατάπτυστη απόφαση,χωρίς εντολή από την πολιτική αρχή. Σε άλλες χώρες αυξάνεται η διάρκεια στα πιστοποιητικά νόσησης μέχρι και 12 μήνες, με ανοιχτό το παράθυρο να πάει και περαιτέρω. Στην Ελλάδα αυτό που αποφάσισαν, καταργεί και την επιστημονική και την κοινωνική λογική. Αυτό που υποψιάζομαι δυστυχώς είναι ότι έχουμε πολιτική εντολή και υπακοή των ειδικών. Υπάρχει πληθώρα επιστημονικών δεδομένων εδώ και μήνες τα οποία ξεκαθαρίζουν ότι η φυσική ανοσία είναι σαφώς ανώτερη, πολύ ισχυρότερη από την εμβολιαστική. Εδώ μιλάμε για τιμωρία νοσησάντων, στους οποίους θα επιβάλλουν στη συνέχεια και να εμβολιαστούν» ανέφερε.

 «Μιλάμε για αμφιβόλου ψυχικής ισορροπίας ανθρώπους που κινούν τα νήματα παγκοσμίως!

 Και αναβιώνουν θεωρίες που είχαμε ακούσει στα τέλη του 18ου αιώνα. Όταν τα λέγαμε αυτά το 2019 ακόμα και το 2020 ίσως μας θεωρούσαν και ασθενείς ή ότι από κάπου δραπετεύσαμε. Τώρα είναι πραγματικότητα, γίνονται ήδη, Όποιος το αρνείται τώρα, απλά φοβάται να το αποδεχτεί, φοβάται να το δει. Καταλαβαίνετε με ποιους έχουμε μπλέξει; Το cnbc είχε ένα άρθρο το 2017 όπου μας έκαναν μάθημα ηθικής για το ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά γιατί καταστρέφουμε το κλίμα. ‘Όλα αυτά συνέβαιναν και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν στην κοινωνία διότι κανένας δεν θεώρησε το κλίμα ως προσωπική ατομική απειλή ζωής. Τώρα με την πανδημία ξεσηκώθηκαν όλα αυτά τα αρρωστημένα μυαλά και θα μας επιβάλουν πράγματα διότι τα συνηθίσαμε. Δεν θα σταματήσουν», δήλωσε.

Focus 103.6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου