Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Σούπα & βόλτα για γρήγορη απώλεια βάρους

Πρώτα, πάρε ένα μπολ!

Επειδή φυσικά πρόκειται να φας πολλές σούπες. «Για να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στο βάρος σου, που θα έχει και διάρκεια, πρέπει να ακολουθείς μία διατροφή με πολλά φρέσκα τρόφιμα, κυρίως λαχανικά σε μορφή σούπας», αναφέρει η Mary Hartley, R.D., της Νέας Υόρκης.
«Οι σούπες σε γεμίζουν, έχουν λίγες θερμίδες και είναι
γεμάτες θρεπτικά συστατικά.
Μπορείς να τους προσθέσεις φασόλια και δημητριακά ολικής άλεσης προκειμένου να τις κάνεις ένα ολοκληρωμένο γεύμα».
Η ιδέα της ζεστής σούπας μπορεί να μην σε ενθουσιάζει, αλλά μην ξεχνάς και τις παγωμένες σούπες. Οι σούπες επίσης που φτιάχνεις στο σπίτι είναι οι καλύτερες. «Προτείνω πάντα να μαγειρεύετε μόνοι σας τα γεύματά σας, ώστε να ελέγχετε τα συστατικά τους», λέει η Hartley.
Το καλύτερο είναι να αποφεύγεις οποιαδήποτε συνταγή γράφει ότι χρειάζεται βούτυρο ή κρέμα. Ακόμα, φρόντισε να φτιάξεις αρκετή ποσότητα ώστε να κρατήσει για αρκετές μέρες!

Πάμε μια βόλτα:
Η αλλαγή στη διατροφή όμως δεν είναι αρκετή. Μικρές “δόσεις” γυμναστικής στην καθημερινή σου ρουτίνα, θα σε βοηθήσουν να χάσεις ακόμα περισσότερα κιλά, χωρίς να μείνεις πεινασμένη ή ιδρωμένη.
Η Lauren Martin, πιστοποιημένη προσωπική γυμνάστρια, προτείνει να εκμεταλλευτούμε το καιρό που ακόμα δεν είναι βροχερός, κάνοντας μικρές βόλτες κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να κάψουμε περισσότερες θερμίδες.
«Ακόμα και αν κάθε φορά περπατήσεις μόνο για 10 λεπτά, στο τέλος της ημέρας όλα τα λεπτά από τους περίπατους προσθέτονται στην γενική προσπάθειά σου», μας αναφέρει.
Πρόσθεσε 30 λεπτά περισσότερα στο περπάτημά σου κάθε μέρα και μετά από μία μόνο βδομάδα θα έχεις κάψει αρκετές παραπάνω θερμίδες από το συνηθισμένο.

Ακολουθώντας αυτές τις 2 τεχνικές, θα δεις σύντομα το νούμερο στη ζυγαριά σου να μειώνεται. Αλλά επειδή καμία από τις δύο δεν είναι “ακραία”, είναι πιο πιθανό να συνεχίσεις να τις ακολουθείς και σε βάθος χρόνου, βλέποντας ακόμα καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα στη φιγούρα σου.

απο το shape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου