Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΓΡΑΦΗ 4000 ΕΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βίβλος μιλάει για τον Νώε και τη Κιβωτό κι αναφέρεται στον Κατακλυσμό, σαν ένα πραγματικό ιστορικό γεγονός
Πιστεύετε ότι ο Μεγάλος Κατακλυσμός έγινε πραγματικά;
 Τι γίνεται με τον Νώε και την Κιβωτό; 
Σύμφωνα με πολλά αρχαία κείμενα και ένα
συναρπαστικό βίντεο, ο μεγάλος κατακλυσμός συνέβη, και η κιβωτός του Νώε ήταν πραγματική.

Σήμερα βλέπουμε τρομερές καταστροφές που καταστρέφουν πόλεις και προκαλούν τεράστιο αριθμό θυμάτων. Από τους αρχαίους χρόνους, η ανθρωπότητα έχει αντιμετωπίσει διάφορους τύπους φυσικών καταστροφών (ή ίσως και θεϊκής παρέμβασης), όπως σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι, πλ
ημμύρες, κλπ.

Μία από τις πιο μεγάλες καταστροφές που συνέβη ποτέ και καταγράφηκε από τους προγόνους μας από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς είναι αυτό που συχνά ονομάζεται ως η μεγάλος Κατακλυσμός.

Ο Κατακλυσμός του Νώε ή μεγάλη πλημμύρα είναι ένα γεγονός καταγραμμένο στην Αγία Γραφή. Αλλά υπάρχουν παρόμοιες ιστορίες που μπορούν να βρεθούν και από πολλούς άλλους αρχαίους πολιτισμούς

Αναφέρει ότι ολόκληρη η Γη βυθίστηκε από τις θάλασσες και έναν μεγάλο κατακλυσμό που δεν άφησε κανέναν ζωντανό . Μιλά επίσης για έναν άνδρα που είχε εντολή από τον Θεό να κατασκευάσει μία κιβωτό, και να επιλέξει τους ανθρώπους και τα ζώα που θα ευημερούσαν σε μια νέα Γη.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το πώς κατασκευάστηκε η Κιβωτός του Νώε. Μία πρόσφατη ανακάλυψη μίας 4000-ετών επιγραφής αποκαλύπτει αναλυτικά τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και το ιδιόμορφο σχήμα που είχε η Κιβωτός.

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:




απο το http://amfipolinews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου