Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Τρεις υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ εργάζονται για να απαγγελθούν κατηγορίες κατά των Ralph Baric, Anthony Fauci και Peter Daszak

Οι άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο από καρκίνους σε τελικό στάδιο, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδα και θρόμβους αίματος

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Τρεις υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ εργάζονται για να απαγγελθούν κατηγορίες κατά των Ralph Baric, Anthony Fauci και Peter Daszak που συνεργάστηκαν για να φέρουν αυτήν την παγκόσμια πανδημία, γενοκτονία και βιοόπλο εναντίον ολόκληρης της

ανθρωπότητας.

Πάνω από 14 εκατομμύρια νεκροί από τα εμβόλια ως βιολογικά όπλα!

Όλα αυτά έγιναν σε μια περίοδο που δεν τους επιτρεπόταν να κάνουν έρευνα Gain of Function επειδή υπήρχε μορατόριουμ εναντίον της. Το κάλυψαν όμως και είπαν ψέματα και έκαναν όπλο τους έναν κορονοϊό του κοινού κρυολογήματος που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το συνέδεσαν με ένα γονίδιο HIV κάνοντάς το πολύ λοιμογόνο, εξαιρετικά τοξικό και εξαιρετικά επιβλαβές.

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ δείχνουν ότι είχαν τα εμβόλια Covid ήδη κατασκευασμένα και έτοιμα για χρήση προτού ανακαλύψουν τον Covid (!!!!!!!). Έκαναν όπλο τους την πρωτεΐνη ακίδας και την έκαναν ένεση σε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Οι πρωτεΐνες ακίδας που παράγονται από τα εμβόλια Covid έχουν σκοτώσει ανθρώπους. Οι άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο από καρκίνους σε τελικό στάδιο, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδα και θρόμβους αίματος.

Χρησιμοποίησαν την τεχνολογία mRNA CRISPR για να αλλάξουν το DNA κάνοντας το σώμα να παράγει μια ανεξέλεγκτη τοξική πρωτεΐνη ακίδας που δεν μπορεί να σταματήσει. Είναι θέμα χρόνου να προκληθούν βλάβες στο σώμα των εμβολιασμένων!!!

Τα ευρωπαϊκά ερευνητικά εργαστήρια δείχνουν ότι η συσκευασία των νανοσωματιδίων – λιπιδίων των εμβολίων mRNA είναι ταξινομημένες τοξίνες. Από την αρχή είχε σκοπό να σκοτώσει και να πληγώσει την ανθρωπότητα. 

Άνθρωποι στις ΗΠΑ και ο Τζάστιν Τριντό κατηγορούνται για μαζική δολοφονία εκ προμελέτης και για παγκόσμια τρομοκρατία.
Πρόκειται για παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης για τη δημιουργία ενός βιο-όπλου και τη χρήση ενός προϊόντος που είναι πειραματικό και εξαναγκάζοντας τους ανθρώπους να το πάρουν. Χρησιμοποιούν αυτά τα βιολογικά όπλα εμβολίων για να οδηγήσουν σε γενοκτονία τους Αμερικανούς και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη.

Πρόσθετες έκτακτες ειδήσεις από αρμόδια πηγή με εξουσιοδότηση αποκαλύπτουν ότι ο Χάρτης του ΠΟΥ έχει αποκλειστεί νομικά εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ανθρωποκτονιών (World Homicide Organisation) προσπαθούσε να δημιουργήσει μια άλλη πανδημία με τον ιό Marburg, αλλά αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Τώρα θα σταματήσουμε αυτή την τρέλα, αυτή τη γενοκτονία».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου