Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Αντώναρος στο Metropolis 95,5: «Θα υπάρξει ισχυρή έκρηξη του κόσμου στις εκλογές-Είναι τρομοκρατημένος ο κ. Μητσοτάκης»

Μιλώντας στο ρ/σ Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Παρέμβαση» με τον Κώστα Παπαζαφειρίου, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών, της ακρίβειας, αλλά και των

εκλογών και τις συνθήκες υπό τις οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν.

Αρχικά, ο κ. Αντώναρος αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις ενέργειες του προέδρου της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμου.

«Στο θέμα του κ. Ράμμου η κυβέρνηση δεν σέβεται το νόμο που η ίδια ψήφισε πρόσφατα. Ο κ. Ράμμος είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και επιμένει και ζητεί από τον πρόεδρο του Βουλής να ενημερώσει την αρμόδια επιτροπή. Δε διαβάζουν ούτε τους νόμους. Προσπαθούν να βάλουν το βρωμερό θέμα των υποκλοπών να το βάλουν κάτω από το χαλί για να ξεχαστεί, αλλά δε θα ξεχαστεί.

Από την ΕΕ ζητείται να προσέλθει ο κ. Ράμμος σε μία από τις επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου. Είναι ρεζιλίκια αυτά, είναι υποβάθμιση της Ελλάδας, στα μάτια όλων εκείνων που πιστεύουν ότι έχουμε τους νόμους για τα μάτια του κόσμου». 

Συνέχισε για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ανεχόταν να τον παρακολουθούν. Τώρα μας λένε ότι δεν παρακολουθούσε η ΕΥΠ με εντολή της κυβέρνησης, αλλά κάποιοι άλλοι περίεργοι τύποι στην ΕΥΠ. Αυτά δεν έχουν ειπωθεί ποτέ. Αν κάποιοι ξέφυγαν από το ρόλο τους και έκαναν κατάχρηση εξουσίας, ας μας πουν, ποιοι είναι αυτοί; Τους πήγαν στο δικαστήριο; Τους απηύθυναν κατηγορίες;». 

«Αυτά που θα δει ο κόσμος δεν θα τα έχει δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του»

Για τις αυξήσεις στις τιμές και την ακρίβεια ο κ. Αντώναρος σημείωσε: 

«O κόσμος έχει προβλήματα με τη μείωση των τιμών και την μείωση της ποσότητας των προϊόντων. Είναι αδίκημα σε βάρος της κοινωνίας. Ο κόσμος δεν ξεχνάει, τα συσσωρεύει όλα αυτά. Εχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν έχει άλλες αντοχές. Η έκρηξη θα είναι πολύ δυνατή στις κάλπες. Ο κ. Μητσοτάκης είναι τρομοκρατημένος και γι’ αυτό θα κάνει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα. 

Οι αυξήσεις των μισθών είναι αστείες, όταν οι αυξήσεις των προϊόντων έχει πάει στο 25%. Προσπαθούν με τη μικρή αύξηση να εντυπωσιάσουν και την πάνε κοντά στην ημερομηνία των εκλογών. Με αυτά δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια. Με αυτούς τους μισθούς δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση. Προειδοποιώ τον κόσμο αν επανεκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης αυτά που θα δει ο κόσμος δεν τα έχει δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του».

Για την υπόθεση Κασιδιάρη, ο κ. Αντώναρος επεσήμανε:

«Βρίσκουν την κίνηση Κασιδιάρη να έχει μεγάλο ποσοστό και μάλιστα από την ακραία δεξιά πλευρά της ΝΔ και τους ανησυχεί. Θεωρούν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις που είναι αντισυνταγματικές, οι ψηφοφόροι που θα πάνε εκεί θα επιστρέψουν στη ΝΔ. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Aν ένα κόμμα έχει πάρει άδεια, μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές. Δεν ξέρω αν θα παρέμβει ο Άρειος Πάγος. Υπάρχει μια μεγάλη έλλειψη στη χώρα, δεν υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο».

«Δεν δούλεψε ποτέ ο κ. Μητσοτάκης»

Προχώρησε μιλώντας και πάλι για τις εκλογές:

«Οι πολίτες θέλουν να συνεχιστεί η πολιτική των αυξήσεων και των ωφελημάτων για λίγους ή να γίνει πιο κοινωνική; Θέλουμε να πατάει η κυβέρνηση τους νόμους και το Σύνταγμα ή να επιστρέψουμε στο σεβασμό των θεσμών; Αυτά είναι τα διλήμματα για τις επόμενες εκλογές. 

Υπάρχει σύστημα παρακράτους Μητσοτάκη που εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και έφτιαξε το επιτελικό κράτος που έφτασε στο βιασμό των θεσμών. Δεν θα πω στον κόσμο ποιον να ψηφίσει. Θα πω ποιον να μην ψηφίσει. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απαγορεύεται η άγνοια του νόμου. Στη τελευταία συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης  είπε μας ξέφυγε η κατάσταση με τις υποκλοπές. Τι εννοεί άραγε; Είναι ομολογία ενοχής και λέει ότι φταίει ο ίδιος διότι μόνο ο ίδιος έχει τον έλεγχο της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών. Ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί, ο ίδιος έχει την ευθύνη. Ο κ. Μητσοτάκης στα 54 του χρόνια, ποτέ δεν δούλεψε πραγματικά. Στα μεγάλα σαλόνια και στα μεταξωτά παπλώματα έζησε».

mynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου