Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ο κυβερνήτης DeSantis κηρύσσει πόλεμο στον Soros: “Καταστρέφετε την Αμερική, οπότε θα καταστρέψω κι εγώ εσάς”

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις κήρυξε τον πόλεμο στον Τζορτζ Σόρος επειδή προσπαθεί να καταστρέψει την Αμερική εγκαθιστώντας ριζοσπαστικούς εισαγγελείς σε όλη τη χώρα.

Στην εκπομπή της Πέμπτης το βράδυ, ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, εξήρε την εκκαθάριση του κυβερνήτη της Φλόριντα Ron Desantis από τον “υποστηριζόμενο από τον Σόρος” εισαγγελέα της Φλόριντα Andrew Warren. Ο Carlson αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του DeSantis ότι ο

αριστερός πολιτειακός εισαγγελέας θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, με άμεση ισχύ, επειδή δεν εφάρμοσε τους νόμους της πολιτείας.

“Οι αντιπρόσωποί σας εκλέγονται από εσάς για να γράψουν στο νόμο τους κανόνες που υποστηρίζετε”, δήλωσε ο Carlson. “Μπορείτε να δημιουργήσετε τις παραμέτρους της δικής σας κοινωνίας. Αυτό ονομάζεται δημοκρατία. Αλλά όταν ένας εισαγγελέας αποφασίζει ποιοι νόμοι ισχύουν και ποιοι όχι, αυτό είναι η πιο βασική υπονόμευση της δημοκρατίας, και ο Άντριου Γουόρεν το κάνει αυτό εδώ και έξι χρόνια”.

Το Rairfoundation.com αναφέρει:Ο Σόρος προσπαθεί να καταστρέψει το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ. Ο επικίνδυνος αριστερός παγκοσμιοποιητής έχει βγάλει δισεκατομμύρια ανατρέποντας κυβερνήσεις και καταρρίπτοντας οικονομίες. Όπως εξήγησε ο Τάκερ: “Ο Σόρος είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο,

Ο Τζορτζ Σόρος αποφάσισε να καταστρέψει το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης και το κάνει με εισαγγελείς.

Μέχρι στιγμής, ένας στους πέντε Αμερικανούς, δηλαδή περισσότεροι από 70 εκατομμύρια άνθρωποι, ζουν πλέον σε μια δικαιοδοσία που εποπτεύεται από έναν εισαγγελέα που υποστηρίζεται από τον Σόρος. Οι εισαγγελείς του Σόρος διοικούν πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Σεντ Λούις, η Νέα Ορλεάνη, η Φιλαδέλφεια, το Λος Άντζελες – τις μεγαλύτερες πόλεις μας. Διοικούν επίσης μέρη όπως η κομητεία Τράβις του Τέξας, η κομητεία Χιντς του Μισισιπή, η κομητεία Λούντουν της Βιρτζίνια, η κομητεία Τσάταμ της Τζόρτζια. Όλες αυτές έχουν εισαγγελείς που υποστηρίζονται από τον Σόρος.

Η επιρροή του Σόρος έρχεται με τη μορφή της χρηματοδότησης των εκστρατειών. Τα χρήματα προέρχονται από πηγές, ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας και συνδεδεμένες με αυτά επιτροπές πολιτικής δράσης και εταιρείες βιτρίνας. Μια πρόσφατη ανάλυση του Law Enforcement Legal Defense Fund διαπίστωσε ότι συνολικά περισσότεροι από 75 εισαγγελείς που υποστηρίζονται από τον Σόρος κατέχουν σήμερα αξιώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να τοποθετηθούν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις θέσεις εργασίας, ο Σόρος έχει δαπανήσει περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Συχνά, είναι ο μεγαλύτερος δωρητής στην κούρσα. Στην κούρσα στη Φιλαδέλφεια, για παράδειγμα, το 90% της χρηματοδότησης του νυν εισαγγελέα Larry Krasner προήλθε από τον George Soros. Τι συνέβη στη συνέχεια; Περάστε κάποια στιγμή από το κέντρο της Φιλαδέλφειας και θα το δείτε.

Οι εισαγγελείς του Σόρος αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο κατά των προστατευόμενων ομάδων. Αυτή είναι η χαρακτηριστική τους ιδιότητα. Αυτή είναι η καρδιά της ιδεολογίας τους. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν πολλές πόζες, αλλά ακόμα περισσότερα θύματα δολοφονιών. Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει. Πέρυσι, η Φιλαδέλφεια κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό ανθρωποκτονιών στην ιστορία της. Συνολικά, σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με το FBI, οι ανθρωποκτονίες στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 30% το 2020. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αύξηση δολοφονιών σε ένα μόνο έτος στην αμερικανική ιστορία. Και όλα αυτά επειδή ένας δισεκατομμυριούχος αποφάσισε ότι οι νόμοι που ψήφισαν και υποστηρίζουν οι Αμερικανοί πολίτες είναι ρατσιστικοί. Αυτό σας ακούγεται σαν δημοκρατία; Φυσικά, δεν είναι δημοκρατία.

Η δημοκρατία είναι ένα σύστημα στο οποίο η βούληση της πλειοψηφίας αναγνωρίζεται και συχνά εφαρμόζεται. Ο λαός κυβερνά. Αυτό που μόλις περιγράψαμε είναι ολιγαρχία. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι γκροτέσκο και έχει σκοτώσει πολλούς ανθρώπους. Πιθανώς το γνωρίζετε αυτό σε κάποιο επίπεδο και είναι απογοητευτικό να το ακούτε, αλλά μέχρι πριν από λίγες ώρες, κανείς δεν είχε κάνει πραγματικά τίποτα γι’ αυτό, αλλά στη συνέχεια σήμερα, ο κυβερνήτης Ron DeSantis της Φλόριντα -ένας άνθρωπος που, σε αντίθεση με τον George Soros, έχει πράγματι εκλεγεί από τους Αμερικανούς ψηφοφόρους- αποφάσισε να απολύσει έναν εισαγγελέα στην πολιτεία του που υποστηρίζεται από τον Soros και ο οποίος πολιτικοποιεί αδυσώπητα το σύστημα δικαιοσύνης στην Τάμπα. Το όνομα αυτού του ανθρώπου είναι Άντριου Γουόρεν. Εδώ και έξι χρόνια, ο Warren αρνείται να εφαρμόσει νόμους που δεν αρέσουν στον George Soros. Σήμερα αυτό τελείωσε.

 

Στην ανακοίνωσή του, ο DeSantis ανέφερε λεπτομερώς ορισμένες από τις κατάφωρες περιπτώσεις αδιαφορίας του Warren για το κράτος δικαίου: από την άρνηση να εφαρμόσει οποιαδήποτε απαγόρευση για τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανηλίκους, ανεξάρτητα από τη δράση του νομοθετικού σώματος, μέχρι τον ισχυρισμό ότι δεν θα εφαρμόσει κανέναν νόμο σχετικά με την προστασία του δικαιώματος στη ζωή στη Φλόριντα.

Ο Carlson πρόσθεσε ότι “ο Warren αποφάσισε ότι δεν θα εφαρμόσει το HB 1. Αυτός είναι ο νόμος που αύξησε τις ποινές για τους ταραξίες. Ο Γουόρεν αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη σε 67 ταραχοποιούς της BLM [Black Lives Matter] το καλοκαίρι του 2020. Είπε ότι δεν υπήρξε παραβίαση της ειρήνης στην Τάμπα, ενώ σίγουρα υπήρξε, αλλά αποφάσισε να το αγνοήσει επειδή συμφωνούσε με την πολιτική τους. Πιο πρόσφατα, ο Γουόρεν αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη εναντίον ενός μέλους συμμορίας που κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε σε ένα σπίτι με παιδιά μέσα, αφού πρώτα πυροβόλησε κάποιον άλλον”. Επιπλέον, ο Κάρλσον τόνισε τη στοχοποίηση από τον Γουόρεν ενός χριστιανού πάστορα που συνελήφθη επειδή πραγματοποιούσε εκκλησιαστικές λειτουργίες κατά τη διάρκεια του Κόβιντ.

Ο DeSantis εξήγησε ότι ο Warren δεν μπορούσε “να θέσει τον εαυτό του υπεράνω [της δράσης του νομοθέτη] και να πει ότι δεν θα εφαρμόσει τους νόμους. Δεν εκλέγουμε ανθρώπους σε ένα μέρος της πολιτείας για να έχουν δικαίωμα βέτο σε ό,τι αποφασίζει ολόκληρη η πολιτεία για αυτά τα σημαντικά ζητήματα”, εξήγησε ο DeSantis.

“Το σύνταγμα της Φλόριντα έχει αναθέσει την εξουσία βέτο στον Κυβερνήτη, όχι σε μεμονωμένους εισαγγελείς της πολιτείας, και έτσι όταν παραβιάζετε κατάφωρα τον όρκο του αξιώματός σας, όταν κάνετε τον εαυτό σας υπεράνω του νόμου, έχετε παραβιάσει το καθήκον σας. Παραμελήσατε το καθήκον σας και επιδεικνύετε έλλειψη ικανότητας να είστε σε θέση να εκτελέσετε αυτά τα καθήκοντα, και έτσι σήμερα, θέτουμε σε διαθεσιμότητα τον εισαγγελέα της Πολιτείας Άντριου Γουόρεν”, ανακοίνωσε ο ΝτεΣάντις.

 Ο Κυβερνήτης υποσχέθηκε ότι η κυβέρνησή του “δεν θα επιτρέψει αυτή την παθογένεια που υπάρχει σε όλη τη χώρα, να αγνοείται ο νόμος. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να πατήσει πόδι εδώ στην πολιτεία της Φλόριντα”.

Ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι η δικαστής Susan Lopez θα αντικαταστήσει τη Warren.

Ιστορία του DeSantis με τον Soros

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κυβερνήτης της Φλόριντα τα βάζει με τον Σόρος. Τον Ιούνιο του 2022, ο DeSantis προειδοποίησε τους κατοίκους του Μαϊάμι ότι οι ισπανόφωνοι ραδιοφωνικοί σταθμοί που είχαν αγοραστεί από μια ομάδα που υποστηρίζεται από τον Τζορτζ Σόρος σχεδίαζαν να διαδώσουν “παραπληροφόρηση” μέσω των ραδιοκυμάτων τους.

Ο DeSantis κυκλοφόρησε διάφορα ραδιοφωνικά σποτ στα ισπανικά για να προειδοποιήσει τους κατοίκους για την “αγορά ισπανόφωνων ραδιοφωνικών σταθμών που αποσκοπούν στην παραπληροφόρηση της κοινότητας”.

“Ο κυβερνήτης Ron DeSantis τα βάζει [με] τον Σόρος στο δικό του γήπεδο με μια αγορά διαφημίσεων στην ισπανική γλώσσα στο δίκτυο του Σόρος, που χρησιμεύει ως PSA για τους ισπανόφωνους κατοίκους της Φλόριντα για να προειδοποιήσει για τη φιλοσοσιαλιστική, ριζοσπαστική ατζέντα που κρύβεται πίσω από το The Latino Media Network”, αναφέρεται σε μια δήλωση που έδωσε η εκστρατεία του DeSantis στο Fox News Digital.

Στη διαφήμιση, ο Ron DeSantis αποκαλεί ονομαστικά τον George Soros, προειδοποιώντας τους ισπανόφωνους ψηφοφόρους ότι η Αριστερά προσπαθεί να μετατρέψει την Αμερική στο ίδιο είδος σοσιαλιστικού έθνους από το οποίο πολλοί από αυτούς δραπέτευσαν.

“Προειδοποίηση, ψηφοφόροι! Η Αριστερά παίρνει τον έλεγχο των τοπικών μας μέσων ενημέρωσης”, αναφέρει η μεταφρασμένη εκδοχή της διαφήμισης. “Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, γνωστός για τη χρηματοδότηση ακροαριστερών σκοπών, χρηματοδοτεί τώρα την αγορά ισπανόφωνων ραδιοφωνικών σταθμών εδώ στο Μαϊάμι”.

“Έρχονται με την ιδεολογική τους ατζέντα”, συνεχίζει η διαφήμιση. “Ο Σόρος και τα τσιράκια του γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύει αυτή η κοινότητα στον αγώνα κατά του σοσιαλισμού στην Αμερική. Αυτή η κοινότητα δεν θα μπερδευτεί. Υπό την ηγεσία του κυβερνήτη Ron DeSantis, η Φλόριντα στέκεται απέναντι στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και την αριστερή παραπληροφόρηση”.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο DeSantis, ενώ έθετε υποψηφιότητα για κυβερνήτης, προειδοποίησε ότι ο τότε αντίπαλός του, ο υποστηριζόμενος από τον Σόρος δήμαρχος του Ταλαχάσι, Andrew Gillum, θα κατέστρεφε ριζικά την οικονομία της Φλόριντα, αν εκλεγόταν, διορίζοντας σμήνη αριστερών ριζοσπαστών σε πολιτειακές υπηρεσίες και συμβούλια.

“Θα μπορούσε να στείλει, στην πολιτειακή μας κυβέρνηση, ξέρετε, ακτιβιστές υποστηριζόμενους από τον Σόρος”, δήλωσε ο DeSantis για τον αντίπαλό του.

newspunch.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου