Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Αναζητείται επειγόντως Τζέιμς Μποντ να κόψει το καλώδιο…

Ένα από τα αγαπημένα θέματα ταινιών, είναι ο τρελός - αδίστακτος “κακός”, που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο.
 
Από την άλλη υπήρχαν φυσικά οι “καλοί”, που έστελναν τον “καλύτερο” Τζέιμς Μποντ που διέθεταν και η σεμνή τελετή λάμβανε τέλος. (συνήθως με ένα αστείο του υπερήρωα πρωταγωνιστή και αφού είχε προηγηθεί η σωστή επιλογή στο κόκκινο ή το μπλε καλώδιο που πάντα κοβόταν στο 1 δευτερόλεπτο πριν ανατιναχτεί ο πλανήτης)...
 
Στην πραγματική ζωή τώρα.
 
Θα πρέπει να είναι κάποιος εντελώς παρανοϊκός για να θέλει να καταστρέψει τον πλανήτη. 
 
Ο κοινός - μέσος άνθρωπος θεωρεί κάτι τέτοιο αδιανόητο και σωστά το θεωρεί, γιατί αυτό είναι το σωστό και λογικό.Δυστυχώς όμως δεν είμαστε όλοι “κοινοί - μέσοι” άνθρωποι.Υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν τον εαυτό τους και την κάστα τους, ως ένα ανώτερο ανθρώπινο είδος.
 
Μορφωμένοι από τα ίδια σχολεία και “δασκάλους”, μεγαλωμένοι συνήθως σε ευρύχωρες βίλες και έχοντας παρέες από τον “κύκλο” τους, αυτοί οι άνθρωποι έχουν βαθιά τυπωμένο στο DNA τους, έναν άκρατο “τσογλανισμό” (για να δώσω την δική μου έννοια στη λέξη), που τους δίνει άλλοθι στο κοκαρισμένο τους μυαλό, για όποια “τσογλανιά” θελήσουν να κάνουν, απέναντι στο “πόπολο”.
 
Από δίπλα και κάποιοι σαλιάρηδες κολαούζοι, (wanna be ελιτ) μεσοαστικά λαμόγια, που ξεσκονίζουν τα σακάκια των αφεντικών ή τους κρατάνε την ομπρέλα. (μακράν το χειρότερο είδος δίποδου στον πλανήτη).
 
Αυτή είναι η “οικονομική ελιτ” που μας έφτασε μέχρι εδώ…Αυτό το 1-2% που εσένα, εμένα και όλο το υπόλοιπο 98%, μας θεωρούν άνευ σημασίας αναλώσιμα νομιστεράκια σε ένα ανέκδοτο που το λένε για να γελάνε μόνοι τους. (EΔΩ το ηλίθιο ανέκδοτο).
 
Όλα τα παραπάνω θέλησα να τα γράψω για να λυθεί σε κάποιους και κάποιες η απορία μέχρι που μπορούν να φτάσουν τραβώντας το σχοινί που μας πάει όλους στον γκρεμό.
 
Αναζητείται επειγόντως Τζέιμς Μποντ να κόψει το καλώδιο…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου