Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Η ανθρωπότητα έχει κάνει τις κυβερνήσεις, θεούς της

Σε περιόδους παγκόσμιας εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια γίνεται επαναστατική πράξη.… Τζορτζ Όργουελ.

Η ανθρωπότητα έχει κάνει τις κυβερνήσεις, θεούς της, οι άνθρωποι έχουν κάνει θεούς, τους γιατρούς, τους επιστήμονες τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ και τις εταιρείες φαρμάκων, αυτό είναι Ειδωλολατρία.

Οι γιατροί ξέρουν τι συμβαίνει, είναι όλα εκεί ακριβώς μπροστά στη μύτη τους, οι νοσηλευτές ξέρουν επίσης τι συμβαίνει, ο κόσμος βλέπει αθλητές να καταρρέουν μπροστά στις κάμερες, και όμως κανένας δεν αντιδρά, διότι δεν μπορούν να σκεφτούν ότι οι πραγματικοί ιοί είναι οι γιατροί, οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί, ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας και οι βιομηχανίες φαρμάκων.

Ο Πουτιν καταστρέφει βιολογικά εργαστήρια του ΝΑΤΟ που λειτουργούσαν στην Ουκρανία και όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα ΜΜΕ παγκόσμια τον κατηγορούν για βαναυσότητα, και κανένας πολίτης δεν διαμαρτύρεται και να ζητά ευθύνες για τα θανατηφόρα εργαστήρια κατασκευής βιολογικών όπλων που λειτουργούν με την άδεια της Ουκρανικής κυβέρνησης.

Καμιά Ευρώπη δεν διαμαρτύρεται για τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο, βάσεις που βρίσκονται σε ένα ανεξάρτητο κράτος, μέλους της ΕΕ, καμιά πολιτισμένη χώρα της Ευρώπης δεν αγωνίζεται για την κατοχή της Κύπρου από τουρκικά στρατεύματα κατοχής, όπως διαμαρτύρονται για την Ουκρανία.

Καμία χώρα που πολέμησε την Ναζιστική Γερμανία δεν διαμαρτυρήθηκε για την αναβίωση του Ναζισμού στην Ουκρανία, η φωτογραφία τα λέει όλα....

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου