Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυση Κούγια κατά Μαρινάκη

Μήνυση Κούγια κατά Μαρινάκη



Η κόντρα Κούγια-Μαρινάκη καλά κρατεί με τον γνωστό ποινικολόγο και ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναχαϊκή να καταθέσει την Πέμπτη (7/2) μήνυση σε βάρος του πρόεδρου του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. 
Ο γνωστός δικηγόρος υποστηρίζει σ' αυτή πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε σε δηλώσεις του «ακραία ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς» αναφερόμενος στο άτομο του.
Ταυτόχρονα, κατατέθηκε αγωγή σε βάρος του Μαρινάκη για την «ακραία προσβολή της προσωπικότητας του, αιτούμενος για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη το ποσό των 200.000 ευρώ».
 
Και όλα αυτά, βέβαια, για τις δηλώσεις Μαρινάκη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ, όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως
 «Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα και λάσπη, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο η διοίκηση και εγώ, από σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα στοιχεία. Να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. Εμείς θα δίνουμε τις απαντήσεις μας σε όλους αυτούς στο γήπεδο». 
 
απο το pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου