Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο BIDEN ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΛΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ; Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας

Ποιοι Έλληνες καθηγητές συμμετείχαν στη συγκάλυψη της εργαστηριακής φύσης του ιού. Ιδού η μελέτη τους

Μετά την κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet που ξαναβάζει την εργαστηριακή προέλευση του ιού στο τραπέζι-άρα και το σενάριο ο ιός να έχει απελευθερωθεί συνειδητά κατά της ανθρωπότητας- και με την “αξιοποίηση” των παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan να έχει μετατραπεί σε πανδημία οι ευθύνες των καθηγητών

  • Paraskevis D
  • Kostaki EG
  • Magiorkinis G
  • Panayiotakopoulos G
  • Tsiodras S

στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος (είτε εκούσια είτε ακούσια) θα μπορούσαν κάποια στιγμή να

αποδοθούν.

Οι ανωτέρω καθηγητές έσπευσαν αλλόκοτα νωρίς να υπογράψουν μελέτη που απέκλειε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

 [ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ]

Την μελέτη τους και 7 άλλες αξιοποίησε ο διαβόητος Peter Daszak ο οποίος με πληρωμένη μελέτη στο Lancet και με τη συμμετοχή στη συγκάλυψη των κολοσσών των media και των social media εξαφάνισε κάθε υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Πριν καν η ασθένεια καταχωρηθεί ως πανδημία (κάτι που έγινε από τον ΠΟΥ τον Μάρτιο του 2020) οι ανωτέρω κύριοι και η κυρία Κostaki EG έσπευσαν να αποκλείσουν κάθε άλλου είδους προέλευση πέρα από τη φυσική. Γιατί τόσο νωρίς;

Που βάσισαν τη μελέτη τους;

Ποια πρεμούρα έκανε τους καθηγητές να σπεύσουν να υπογράψουν μία τέτοια μελέτη;

Πως ήρθαν σε επαφή με τον Peter Daszak ο οποίος χρησιμοποίησε τη μελέτη τους για να εξαφανίσει κάθε σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του ιού το οποίο αυτόματα βάζει στο τραπέζι δύο υποσενάρια, το ατύχημα και την εσκεμμένη ενέργεια;

Σημειώνουμε ότι η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Την ίδια μέρα στη Νέα Υόρκη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, το Ιδρυμα Gates και το Johns Hopkins University διοργάνωσαν το Event 201 το οποίο είχε θέμα μία Ασκηση Παγκόσμιας Πανδημίας με 65 εκατ. νεκρούς!

Στη συνέχεια θα υπήρχαν ακόμη περισσότερες αλλόκοτες συμπτώσεις αλλά και μία τεράστια απόπειρα συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Θα ακολουθούσαν τα ψεύδη του Fauci ότι δεν χρηματοδοτούσε gain of function πειράματα ενώ 900 σελίδες ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι το έκανε. Θα ακολουθούσε η περίεργη εξαφάνιση των φαρμάκων ώσπου μόλις πρόσφατα ήρθε το NHS να ανακοινώσει τη χορήγηση στους ασθενείς του Ηνωμένου Βασιλείου του μονοκλωνικού φαρμάκου που έκανε περδίκι τον Τραμπ σε χρόνο dt.

Στο μεταξύ έχουν εξαφανισθεί περιέργως το φάρμακο που υποστήριξε ότι παρασκεύασε η ομάδα του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ralph Baric ο οποίος είναι μανούλα στους gain of function ιούς και ο οποίος είναι αυτός που εκπαίδευσε την Κινέζα Batwoman στη παρασκευή τους. Ο καθηγητής πολύ νωρίς το 2020 είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν το φάρμακο κατά της COVID-19 και όλων των μεταλλάξεων.

Ακολούθησε η εξαφάνιση σχεδόν του Ισραηλινού spray από τη μύτη που σκοτώνει τον ιό και στο οποίο έχει επενδύσει ακόμη και εταιρία του Γουόρεν Μπάφετ.

Ακολούθησε η εξαφάνιση του Ισραηλινού εμβολίου σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλής του Τhe Israel Institute for Biological research οι επιστήμονες του οποίου το παρασκεύασαν.

Ακολούθησε η εξαφάνιση τουλάχιστο δύο ακόμη ισραηλινών φαρμάκων.

Κάποιοι έπρεπε με το στανιό να επιβάλλουν μόνο τα εμβόλια. Το ερώτημα είναι το γιατί. Η απάντηση ότι το έκαναν για να κερδίσουν χρήματα οι φαρμακοβιομηχανίες αφορά ηλιθίους πελάτες του ΣΚ των ταβερνείων της Βάρης.

Ως εκεί φθάνει το μυαλό της Σούλας και του Μπάμπη-οτιδήποτε άλλο είναι ακόμη πιο τερατώδες και δεν χωράει στον επεξεργαστή του Μπάμπη και της Σούλας.

Το παγκόσμιο χρέος είναι κοντά στα 300 τρις ευρώ. Τα αποθέματα του χρυσού δεν ξεπερνάνε τα 15 τρις ευρώ. Δηλαδή εάν όλοι οι Μπάμπες και οι Σούλες πάνε να τραβήξουν τα λεφτά τους από τη τράπεζα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα λεφτά τους είναι τόσo πραγματικά όσο και τα ουρί του Παραδείσου για τους Ισλαμιστές.

Τα περί 200 δις που είναι ο τζίρος των φαρμακοβιομηχανιών από τα εμβόλια είναι αστείο ποσό ώστε να δικαιολογεί την εμμονική χρήση τους.

Αλλάζουμε λίγο γήπεδο αλλά πιστέψτε μας ότι παραμένουμε στο ίδιο. Αίφνης οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο προχωρούν σε μία κίνηση με συνωμοτικούς όρους την συμμαχία εναντίον της αγαπημένης του WEF Kίνας αδειάζοντας τη Γαλλία η οποία είχε κατασκευάσει το Ασφαλείας Επιπέδου 4 Εργαστήριο της Wuhan. Τι έκανε αίφνης τους Μπάιντεν, Τζόνσον και Μόρισον μέσα από μία συνωμοτική διαδικασία να ανοίξουν μέτωπο τόσο κατά της αγαπημένης του WEF Kίνας αλλά και κατά της Γαλλίας ναρκοθετώντας για την ώρα τα σενάρια της παγκοσμιοποίησης αλά Κίνα;

Τι ήταν αυτό που έκανε το Υπ. Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας να προχωρήσει στη χρήση του μονοκλωνικού φαρμάκου ανοίγοντας πλέον τη πόρτα στα φάρμακα;

Τι είναι αυτό που έκανε το αμερικανικό FDA να μην εγκρίνει την υποχρεωτική τρίτη ενισχυτική δόση ενώ αποδεδειγμένα τα αντισώματα από τη 2η δόση πάνε περίπατο σε 4-5 μήνες όπως τόσο οι ίδιες οι εταρίες (Pfizer-Moderna) υποστηρίζουν αλλά και οι Ισραηλινές μελέτες το δείχνουν;

Τι είναι αυτό εκτός από το εφιαλτικό σενάριο ότι ζούμε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που είναι η ρίψη του ιού εναντίον της και ένα δεύτερο που είναι η επιβολή των εμβολίων οι παρενέργειες των οποίων σκοτώνουν αβέρτα σε όλο το κόσμο με αποτέλεσμα ακόμη και οι συγγενείς των νεκρών Εισαγγελέων όπως η σύζυγος του κ. Τσιρώνη να τα καταγγέλει;

Το θα σημάνει εάν όλοι οι στρατιώτες του κόσμου, οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών (κατ΄εξοχήν νέοι άνθρωποι σε ηλικία και οι προστάτες τόσο της εντός των συνόρων έννομης τάξης όσο και της ακεραιότητας των εξωτερικών συνόρων) αρχίσουν στα επόμενα δύο χρόνια να φεύγουν από τη ζωή τη στιγμή που μόνο στην Ελλάδα εντός του 2021 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα έχουμε 15-20.000 αύξηση των νεκρών (όχι από COVID-19) ξεπερνώντας το μέσο όρο της 5ετίας αλλά και τους θανάτους του 2018 με τις φωτιές στο Μάτι;

Γιατί οι μικρές ειδήσεις των περιφερειακών ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι τίγκα στους αιφνίδιους θανάτους;

Λοιπόν από τη στιγμή που ξαναμπήκε στο τραπέζι η Εργαστηριακή προέλευση του ιού αυτόματα μπαίνουν στο τραπέζι και τα δύο υποσενάριά της

  1. Το ατύχημα
  2. Η συνειδητή εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας στο διάστημα αρχές Σεπτεμβίου 2019 με τέλη Οκτωβρίου 2019.

Στο δεύτερο σενάριο έχουμε να κάνουμε με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πολύ κόσμο που εμπλέκεται στη συγκάλυψή του

Οσο αφορά την επιβολή των εμβολίων (όχι για το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών αυτό είναι ένα αστείο επιχείρημα για να κοιμούνται ήσυχα προς ώρας οι σιγοβράζοντες βάτραχοι Μπάμπης-Σούλα) όλα δείχνουν ότι είναι εσκεμμένη και κατευθυνόμενη παράλληλα με τη διετή εξαφάνιση των φαρμάκων. Και σε  αυτή τη περίπτωση υπάρχουν ποινικές ευθύνες όλων όσων προπαγανδίζουν αποκλειστικά τα εμβόλια και τρομοκρατούν συνειδητά τον κόσμο.

Και αυτές οι ποινικές ευθύνες είναι πολύ πιθανό να αποδωθούν είτε στη μικροκλίμακα των κρατών είτε παγκοσμίως.

Οσο αφορά ειδικά για τον πολυεμβολιασμένο πληθυσμό του Ισραήλ πρόκειται μάλλον για μια ολέθρια επιλογή του Νετανιάχου  ο οποίος στη περεμούρα του να επανεκλεγεί έσπευσε να εμβολιάσει πρώτος απ΄όλους τους κατοίκους της χώρας του.

Για συγκεκριμένους λόγους ακολούθησε την ίδια πεπατημένη και ο διάδοχός του.

Η επείγουσα χρήση των φαρμάκων είναι μονόδρομος.

Hλίας Μόσιαλος: Έχει αποδειχθεί ότι τα εμβόλια είναι ακίνδυνα

 
Τώρα εάν αυτό θα είναι αρκετό να θεραπεύσει τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες ανά τον κόσμο στο σενάριο της εσκεμμένης ρήψης του ιού κατά της ανθρωπότητας θα το δούμε στη συνέχεια.

Ας δούμε τώρα τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2020.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2020. Σας παρακαλούμε συνειδητοποιήστε το χρονικό σημείο. Ιανουάριος του 2020. Μόλις η ανθρωπότητα αρχίζει δειλά δειλά να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει η εξόντωσή της από κάποιον μυστηριώδη ιό. Όταν ήρθε στη δημοσιότητα η περιοχή τη προέλευσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν το Ινστιτούτο της Wuhan.

Για κακή τύχη της ανθρωπότητας το γεγονός ότι ο Trump παγιδευμένος από το βαθύ κράτος των Δημοκρατικών είχε μετατραπεί σε γραφική φιγούρα και καταστεί αναξιόπιστος, έπεσε στα τάρταρα και σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό δίχτυ συσκότισης και η θεωρία του περί διαρροής από το Εργαστήριο της Wuhan.

Oλες σχεδόν οι παγκόσμιες μηντιακές πλατφόρμες συμμετείχαν στην εξαφάνιση οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην Εργαστηριακή προέλευση του ιού. Αυτομάτως οποιαδήποτε τέτοια αναφορά γνώριζε την απαξίωση ως θεωρία συνομωσίας.

Μάλιστα ο Εργολάβος των gain of function ιών και παράλληλα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και επικεφαλής της MKO ΕcoHealth κ. Peter Daszak ήδη τον Ιανουάριο του 2020 επιστράτευσε μία ομάδα επιστημόνων η οποία συνεπέγραψε μελέτη που δημοσίευσε ο επιστημονικός ιστότοπος Lancet . Σύμφωνα με την μελέτη πρόκειται για θεωρία συνομωσίας το να υποστηρίζει κανείς την εργαστηρακή προέλευση του ιου.

Ο Peter Daszak για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του έκανε αναφορά σε διάφορες συγκεκριμένες πηγές ανάμεσά τους και σε μία μελέτη, η οποία με το στανιό ξεπερνούσε τη μία σελίδα (για να καταλάβεις πιο περιεκτικό πρέπει να είναι το μήνυμα στο WhatsApp για να δώσεις ραντεβού στο ακριβές σημείο της ακανόνιστης πλατείας Ομόνοιας) την οποία συνυπέγραφαν οι καθηγητές:

  • Paraskevis D
  • Kostaki EG
  • Magiorkinis G
  • Panayiotakopoulos G
  • Tsiodras S

Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Δηλαλή τα ανωτέρω δημόσια ιδρύματα εμφανίζονται μαζί με τους υπογράφοντες σε κοινή επικοινωνιακή γραμμή με τον Peter Daszak κατά της εργαστηριακής προέλευσης του ιού χωρίς ταυτόχρονα κι ενώ πλησιάζουμε την επέτειο των δύο χρόνων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ΟΥΔΕΙΣ επιστήμονας ανά το κόσμο να έχει παρουσιάσει μία αποδεκτή από την επιστημονική κονότητα μελέτη που να αποδεικνύει τη φυσική προέλευση του ιού.

Πότε συμβαίνει αυτό; Τον Ιανουάριο του 2020! Πριν ακόμη αναλάβει τηλεοπτική δράση ο κ. Τσιόδρας, ο δε νεαρός και πρόθυμος της φυσικής προελεύσεως Μαγιορκίνης εμφανίσθηκε πολύ αργότερα στο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό στερέωμα.

Η εμφάνιση του κ. Μαγιορκίνη παρότι έδειχνε φυσικής προελεύσεως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ήτο μάλλον “εργαστηριακής προελεύσεως”. Τι σύμπτωση να υπογράφει αυτή τη μελέτη τον Ιανουάριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά διά μέσω της Τατιάνας, της Σκορδά, της Λαμπίρη και λοιπών εγκρίτων μαντάμ του εγχώριου lifestyle να καθαγιάζεται (το νεαρό πουλέν του κ. καθηγητή) αντιστοίχως με τον κ. Τσιόδρα. 

Την ίδια στιγμή 4 εκατ. οικογένειες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 14.000 οικογένειες στην Ελλάδα αναγκάσθηκαν να αποχαιρετήσουν από μακριά τους νεκρούς τους.

 

 

  

 

 

 

Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event

E.G.KostakiaG.MagiorkinisaG.PanayiotakopoulosbG.SourvinoscS.Tsiodrasd

a
Department of Hygiene Epidemiology and Medical Statistics, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece
b
National Public Health Organization (NPHO), Athens, Greece
c
Laboratory of Clinical Virology, School of Medicine, University of Crete, Heraklion, Greece
d
Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece

Received 27 January 2020, Accepted 28 January 2020, Available online 29 January 2020.

 

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου