Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Πως νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό

Βήμα 1ον.  Μην αρνείσαι ένα εμβόλιο, αλλιώς θα θεωρηθείς επιθετικός. Αντιθέτως μπορείς να απορρίψεις ευγενικά τις υπηρεσίες τους, κάνοντας τα παρακάτω.

Βήμα 2ον.  Ρώτησε τον γιατρό εάν το
εμβόλιο περιέχει MRC-5 (Όλα τα εμβόλια περιέχουν, όπως και άλλα DNA. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα από εκτρώσεις.) Εάν περιέχει, τότε έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Βήμα 3ον.  Επίσης ρωτήστε εάν υπάρχει πιθανότητα ιατρογενούς αντίδρασης (latrogenic reaction) (δηλ. μία αρνητική αντίδραση που προκαλείται από πολλαπλά στοιχεία ή από φάρμακα που αντιδρούν μεταξύ τους.) από το εμβόλιο (Όλα έχουν). Τότε ευχαριστήστε τον γιατρό και αποχωρήστε.

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα. 
Τώρα γνωρίζετε!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.


http://ermionh.blogspot.com

Τόσες ταινίες για ιούς, δεν είναι παρά προγραμματισμός.



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι εγκαινίασε την ευρωπαϊκή πλατφόρμα δεδομένων Covid-19, η οποία θα επιτρέψει την ταχεία συλλογή και διασυνοριακή ανταλλαγή των διαθέσιμων ερευνητικών δεδομένων μεταξύ των επιστημόνων.
Η νέα πλατφόρμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, θα παρέχει ένα ανοιχτό και αξιόπιστο διεθνές περιβάλλον, στο οποίο οι ερευνητές θα μπορούν να αποθηκεύουν και να ανταλλάσσουν γενετικές αλληλουχίες (DNA), δομές πρωτεϊνών, δεδομένα προκλινικής έρευνας και κλινικών δοκιμών, καθώς και επιδημιολογικά δεδομένα.


H πλατφόρμα, που εντάσσεται στο σχέδιο δράσης ERAvsCorona, αποτελεί προϊόν κοινής προσπάθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Βιοπληροφορικής του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας (EMBL-EBI), της υποδομής Elixir και του έργου COMPARE, καθώς και των κρατών-μελών της ΕΕ και άλλων εταίρων.

Με δεδομένη τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο ο φόβος για τη χρήση όλων αυτών των δεδομένων που συγκεντρώνονται προκαλεί κι ανησυχίες σε όλους όσους βλέπουν την πανδημία ως έναν τρόπο στέρησης των ατομικών ελευθεριών.

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα δείγματα που μας έρχονται από άλλες χώρες, όπως η Κίνα για παράδειγμα ή η Ινδία, όπου πλέον για να μπορεί κάποιος να κυκλοφορήσει έξω από το σπίτι του, πρέπει να έχει αποδεδειγμένα κριθεί κατάλληλος από βάσεις δεδομένων, που συλλέγουν τα στοιχεία που τον αφορούν, σχετικά με το ιατρικό του ιστορικό, ανάμεσα σε πολλά άλλα προσωπικά στοιχεία.

Δείτε κι ΕΔΩ σχετικό άρθρο.

Όλα αυτά εισέβαλαν στη ζωή μας μετά την απειλή της πανδημίας και βλέπουμε ότι για το καλό της ανθρωπότητας, η συλλογή προσωπικών δεδομένων και οι περιορισμοί των προσωπικών ελευθεριών, συνεχώς αυξάνονται και μάλιστα, χωρίς κανείς να ξεκαθαρίζει το χρονικό πλαίσιο που θα διαρκέσουν, δημιουργώντας βάσιμους πλέον φόβους, πως όλα αυτά τα μέτρα ήρθαν πλέον, για να μείνουν.

Εφαρμογή εντοπισμού και ελέγχου κίνησης! Αργότερα στο χέρι;


el.gr και nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου