Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σκόπιμη επίθεση με πολλές προεκτάσεις και με εμφανή δόλο η πολιτική επίθεση στον υφ. Αθλιτισμού Γιάννη Ιωαννίδη από τους «διοικούντες» στην ΟΠΑΠ ΑΕ

Έντονα φαίνεται ότι αντέδρασαν οι διοικούντες - συνεργάτες
του ΓΑΠ και του πρώην υπουργού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και κολλητού του ΓΙΩΡΓΟΥ στην ΟΠΑΠ ΑΕ στο ενδεχόμενο αντικατάστασής τους ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ξέρετε όμως γιατί ?

 Γιατί θέλουν να τελειώσουν τις δουλειές τους σε
 Bingo,
 Κυνοδρομίες,
PowerSpin,
KINO,
 Live Casino......!

'Ηθελαν να αιφνιδιάσουν τόσο το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

 Ο αιφνιδιασμός απέτυχε γιατί ο Ιωαννίδης ανέλαβε να προασπίσει τα
συμφέροντα και των δυο αρχηγών, γιατί και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει εμπειρία από την ΟΠΑΠ ΑΕ. κατά το παρελθόν ... και ποτέ δε ευλόγησε τις επιλογές του διοικητικού συμβουλίου που ήταν όλο διορισμένο από τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου και τον περιβόητο και αποτυχημένο Γιώργο Παπακωνσταντίνου !

 Γιατί το κράτος του ΓΑΠ ήθελε να τοποθετήσει και να ανανεώσει σε όλες τις θέσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ διευθυντές και γενικούς διευθυντές του δικού του "συστήματος " κατά πρώτον και για να τελεσιδικήσουν όλοι οι διαγωνισμοί που τρέχουν εδώ και ένα έτος τόσο για την διαφήμιση όσο για την προμήθεια χαρτιού (άρα εκεί τι έγινε?), για την προμήθεια μηχανημάτων και για την κατασκευή τον μεγάλων αιθουσών που θα παίζονται τα vlts!!!!!!!!!!!!. 

Όπως επίσης και να επισημοποιήσουν συμβάσεις σε προμήθειες για τα ακόλουθα :  

Ανάθεση κατόπιν πρότασης των συμβούλων provider για τη διαδικτυακή παραγωγή και εμπορία του πάμε στοίχημα με μπροστινούς τους τραπεζίτες που είναι επίσης και σύμβουλοι της ΟΠΑΠ ΑΕ απο εποχης του Γ.Α.Π..... αυτά τα ξέρει ο Υφυπουργός και ενημέρωσε με έγραφα τα γραφεία των άλλων συναρμόδιων υπουργών ακόμα και την αντιπολίτευση !!!!!!!!!

 Όλα ήταν έτοιμα αλλά δεν πρόλαβαν .....γιατί ο Σαμαράς προκήρυξε εκλογές και οι διοικούντες ήθελαν από χτες (μάλλον τον έχουν βρει ήδη) νέο ιδιοκτήτη να του επιβάλουν όλες αυτές τις συμβάσεις ως αναγκαίες και απαραίτητες και για να διοικήσουν το μαγαζί (λένε) με ιδιωτικοοικονομικα κριτήρια για άλλη μια τριετία τουλάχιστον και όλοι να κοιτούν χωρίς να κάνουν καμιά κίνηση

 Αλλά έλα που τους πρόλαβε πάλι ο ΞΑΝΘΟΣ και ενημέρωσε τον Κωνσταντίνο Αρβανιτοπουλο και τον Κώστα Τζαβάρα .!!!!!!!!!!! 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ( ΙΤ tender ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚOΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ .

 ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :

 Data Playout Managers. 
Head-End Transport Stream Processors. 
Broadcaster’s Head-End Transport Stream Processors. 
BET-TV Servers.
 SMS Gateway.
 TV Betting Database – MS SQL Servers.
 Betting Operator Gateway. 
STB Bettings Gateways.
 SMS Gateways. 

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ....ΓΕΥΣΗ ......ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ... ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ......

Ο ΞΑΝΘΟΣ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ...! 
Υπουργέ σταμάτα το δοτό συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ του Γεωργίου Παπανδρέου και ακύρωσε όλες τις προσλήψεις των δυο τελευταίων μηνών σε επίπεδο συνεργατών, διευθυντών, γενικών διευθυντών, γιατί ούτε ο Νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ενημερωθεί και αντέδρασε άμεσα πριν δυο μήνες. 

Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδιδε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών φρόντιζε να ενημερώνεται για το παιγνίδι του τζόγου της χώρας όπου διαχρονικά καλά κρατεί ο χορός της διαπλοκής του αμαρτωλού ΟΠΑΠ και των εταίρων του.

 Μία από τις τελευταίες αποφάσεις του κ. Βενιζέλου ήταν η τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου Κοσκινά στη θέση του Προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής Παιγνίων άρα να ενημερώνεται ο ίδιος για τα τεκτενόμενα.

 Καθοριστικό ρόλο για την τοποθέτηση του κ. Κοσκινά στη θέση του Προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής έπαιξε ο κ. Κώστας Γουβάλας, διευθυντής του γραφείου του Βενιζέλου και πρώην μέλος του Δ.Σ του ΟΠΑΠ. Ο οποίος γνωριζει καλα όλα τα (περίεργα) του ΓΑΠ, του Παπακωνσταντίνου και του Γερουλάνου.

 Τώρα καταλαβαίνετε γιατί η επίθεση στον Ιωαννίδη είναι δόλια γιατί ο Ιωαννίδης ξέρει πολλά ..και είναι πολύ σοβαρός .......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ .!!!!!! 

Ξέρει δε ότι Ο ΟΠΑΠ δίνει χορηγίες σε όποια ομάδα θέλει όποτε θέλει, 
γέμισε στελέχη από την Vodafone ,
προσλαμβάνει "συμβούλους" marketing οι οποίοι ήταν άνεργοι και κάποια στιγμή πέρασαν από κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και προσελήφθησαν γιατί ένα μέλος του σημερινού διορισμένου από τον Γερουλανο διοικητικού συμβουλίου κατέχει ακόμα και σήμερα και δεύτερη θέση σε μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας και ετοιμάζει την ΟΠΑΠ για να την πάρει ως απόλυτο δούλο-αιχμάλωτο και ο ίδιος φορτώνει την ΟΠΑΠ ΑΕ με αποφοίτους ιδιωτικών ελληνικών πανεπιστημίων για ειδικούς στο τζόγο!!!!!!!!! . 

Οπωσδήποτε πρέπει να έχει γνώση ο υπουργός για τα κονδύλια της διαφήμισης και για την προώθηση της διαφήμισης ! 
Προσέλαβε το τελευταίο καιρό συνταξιούχους υπαλλήλους πάλι για υπαλλήλους-συμβούλους ως αναντικατάστατους αφού έδωσε πάνω από 200.000 ευρώ χιλιάδες euro αποζημιώσεις ....!
 Τους συνταξιοδότησε τον Απρίλιο και τους προσέλαβε τον Μάιο.....μπράβο ρε παιδιά καλά το πάτε ...εκεί!!!!!!!!!!!!!!! Ο, τι θέλουν κάνουν εκεί ακόμη και σήμερα μια παρέα "διορισμένοι " από τον πρώην υπουργό πολιτισμού!!!!!!!!!!!!!

 Γιατί δε παραιτούνται ακόμα και σήμερα αφού όλοι είναι διορισμένοι από τα γραφεία των υπουργών, το ένα μάλιστα μέλος μέχρι και σήμερα είναι ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ-ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!!!!!! 

Η Επιλογή του υφυπουργού Αθλητισμού δε είναι μόνον εύστοχη αλλά επιβάλλετε λογω της εμπειρίας και των γνώσεων που έχει .

 πηγη:newssimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου