Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Πώς μπορεί να κερδίσει ο Τραμπ όταν οι Δημοκρατικοί έχουν 30 εκατομμύρια μετανάστες-εισβολείς να ψηφίσουν εναντίον του;

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Οι Δημοκρατικοί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να επιτρέψουν στους μετανάστες-εισβολείς να ψηφίσουν.

Οι Δημοκρατικοί ψηφίζουν νόμους για να διασφαλίσουν ότι ένας μη πολίτης που μόλις περπάτησε τα σύνορα έχει ψήφο ίση με έναν γηγενή πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι μετανάστες-εισβολείς λαμβάνουν ομοσπονδιακές ταυτότητες που τους δίνουν το δικαίωμα σε άδειες οδήγησης. Πολλές δικαιοδοσίες εγγράφουν αυτόματα τους παραλήπτες αδειών οδήγησης στη

λίστα ψηφοφορίας.

Πριν από δύο ημέρες, ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Gavin Newsom υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που εμποδίζει τις τοπικές κυβερνήσεις να απαιτούν από τους ψηφοφόρους να παρουσιάζουν ταυτότητα στις κάλπες. Η κυβέρνηση των Δημοκρατικών στην Καλιφόρνια έχει καταστήσει κακούργημα την πρόληψη της εκλογικής απάτηςhttps://thepostmillennial.com/california-bans-voter-id-laws-elon-musk-says-this-makes-preventing-voter-fraud-illegal

Οι Δημοκρατικοί το αποκαλούν Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη. Η ΔΕΗ δεν είναι για εμάς τους ρατσιστές πολίτες της λευκής υπεροχής, την αμερικανική πλειοψηφία. Είναι για τους μετανάστες-εισβολείς που μόλις πέρασαν τα σύνορα. Οι Δημοκρατικοί είναι το κόμμα των μεταναστών-εισβολέων και δεκάδες εκατομμύρια χαζοί λευκοί Αμερικανοί θα ψηφίσουν το κόμμα των μεταναστών-εισβολέων.

Είναι ακόμη χειρότερο από αυτό. Το καθεστώς Μπάιντεν / Καμάλα χρησιμοποιεί τα δολάρια των φορολογουμένων μας για να χρηματοδοτήσει ΜΚΟ για να στρατολογήσει από 150 χώρες μετανάστες εισβολείς και να τους παράσχει μεταφορά, στη Λατινική Αμερική και τρόφιμα, νερό, ιατρική περίθαλψη και χώρους ύπνου καθώς βαδίζουν προς τα σύνορά μας. Όταν οι νεοσύλλεκτοι των μεταναστών-εισβολέων της Ουάσιγκτον φτάνουν στα σύνορα, οι ομοσπονδιακές και τοπικές αρχές υποχρεούνται να τους αφήσουν να εισέλθουν.

Δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό. Οι Ρεπουμπλικάνοι Δημοκρατικοί της Βουλής και της Γερουσίας δεν έχουν διακόψει τη χρηματοδότηση που πλημμυρίζει την Αμερική με εγκληματικότητα και ανθρώπους που δεν μπορούν να συντηρηθούν. Πώς οι αμόρφωτοι άνθρωποι που δεν μιλούν τη γλώσσα γίνονται εργατικό δυναμικό; Πώς δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι που δεν μιλούν τη γλώσσα και δεν έχουν πρωτοκοσμική εκπαίδευση γίνονται εργατικό δυναμικό σε μια χώρα του πρώτου κόσμου;

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί η συζήτηση για τη διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών σε έναν Πύργο της Βαβέλ εμποδίζεται από τα μέσα ενημέρωσης και τις αρχές με την αστυνομική εξουσία να φιμώνεται.

Γιατί το Δημοκρατικό Κόμμα περιγράφει τους γηγενείς Αμερικανούς που αντιτίθενται στην κατάληψη της χώρας τους από μετανάστες-εισβολείς ως λευκούς ρατσιστές, ενώ οι Δημοκρατικοί επικεντρώνονται στη διάσωση των συνόρων της Ουκρανίας; Γιατί τα σύνορα της Ουκρανίας είναι πιο σημαντικά από αυτά της Αμερικής; https://www.paulcraigroberts.org/2024/09/30/this-demoncrat-doesn't-sound-very-inclusive/

Υπάρχει πουθενά ένας Δημοκρατικός που να νοιάζεται για τα σύνορα της Αμερικής; Προφανώς όχι.

Υπάρχει κάποιος πολιτικός, εκτός από τον Ντόναλντ Τραμπ, που μιλάει εκ μέρους των Αμερικανών;

Χθες οι Δημοκρατικοί στη Μινεόπολη έκαναν έναν μη πολίτη αστυνομικό. Έτσι, τώρα οι Δημοκρατικοί έδωσαν τη δυνατότητα σε έναν μη πολίτη να συλλάβει έναν Αμερικανό πολίτη. Οι Δημοκρατικοί το αποκαλούν αυτό «συμπερίληψη». Ανυπομονείτε να συλληφθείτε από έναν μη πολίτη; Αυτή είναι η συνέπειά σας επειδή ήσασταν τόσο εντελώς ηλίθιοι που ψηφίσατε Δημοκρατικούς. Οι χαζοί Αμερικανοί ψηφοφόροι έχουν καταστρέψει τον εαυτό τους και όλες τις προοπτικές τους.

Οι Δημοκρατικοί έχουν εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς στο οποίο οι Αμερικανοί πολίτες έχουν χάσει τη συνταγματική τους προστασία και θεωρούνται κακοί ρατσιστές και εχθροί της δημοκρατίας που πρέπει να αντικατασταθούν από τριτοκοσμικούς μετανάστες-εισβολείς. Αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Εάν δεν έχει συμβεί ακόμα στην κοινότητά σας, δεν θα αργήσει.

Είναι το ίδιο σε όλο τον δυτικό κόσμο. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων δημοσίευσε μια έκθεση πριν από λίγες ημέρες, στις 25 Σεπτεμβρίου, από τον Pawel Zerka, προφανώς όχι ένα δυτικοευρωπαϊκό όνομα. Η έκθεση που δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ευρώπη είναι υπερβολικά λευκή και υπερβολικά ευρωπαϊκή. Έτσι, εδώ έχουμε τους Ευρωπαίους να παραδίδουν τη μοίρα της Ευρώπης σε κάποιον που σκοπεύει να φέρει επάνω τους το στρατόπεδο των Αγίων. Ίσως οι άνθρωποι τόσο ηλίθιοι αξίζουν την καταστροφή τους.

Για να υπογραμμίσει το σημείο, η Marine Le Pen, η ηγέτης του μεγαλύτερου γαλλικού πολιτικού κόμματος που κρατείται εκτός πολιτικού αξιώματος λόγω συνωμοσίας της κυβερνώσας ελίτ, έχει παραπεμφθεί σε δίκη. Οι ψευδείς κατηγορίες είναι ότι η ίδια και το κόμμα της υπεξαίρεσαν κονδύλια της ΕΕ. Αυτή είναι μια τόσο παράλογη κατηγορία που είναι συγκλονιστική. Η ΕΕ δεν πρόκειται να δώσει χρήματα σε ένα γαλλικό εθνικιστικό πολιτικό κόμμα. Και ακόμα κι αν συνέβη μυστηριωδώς, η Λεπέν δεν είναι αρκετά ηλίθια, έχοντας στόχο γραμμένο παντού πάνω της, για να τους καταχραστεί.

Αλλά στον δυτικό κόσμο σήμερα η αλήθεια έχει μηδενική σημασία. Ο νόμος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όπλο για να καταστρέψει εκείνους που βρίσκονται στο δρόμο της ατζέντας Woke.

Οι λευκοί είναι ιστορία. Έχουν εναποθέσει τη μοίρα τους στα χέρια των εχθρών τους. Ίσως μερικά θα κρατηθούν σε ζωολογικούς κήπους.

paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου