Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ο Robert F. Kennedy Jr. αποκάλυψε το μόνο λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι ο Dr. Anthony Fauci έχει αποφύγει τη φυλακή

 Μεταφέραμε 4 τρισεκατομμύρια δολάρια πλούτο προς τα πάνω, κλείσαμε όλους τους μικρούς

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Robert F. Kennedy Junior δήλωσε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Dr. Anthony Fauci δεν βρίσκεται στη φυλακή είναι

επειδή ο Joe Biden εξελέγη πρόεδρος.

Ο Kennedy έδωσε συνέντευξη στον Glenn Beck για το podcast του πρώην παρουσιαστή του Fox News.

Κατά τη διάρκεια της σχεδόν μιάμιση ώρας κουβέντας, τόσο ο Kennedy όσο και ο Beck εξέφρασαν την οργή τους για την απόκριση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην πανδημία της COVID-19, με τον Beck να ρωτά τελικά τον Kennedy γιατί ο Fauci δεν είναι πίσω από τα κάγκελα.

«Λοιπόν, δεν είναι στη φυλακή γιατί ο Joe Biden είναι πρόεδρος», ξεκίνησε να λέει ο Kennedy. «Και επειδή, δυστυχώς, ο Donald Trump συνωμότησε -ή τον εξαπάτησαν».

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις, ο Kennedy είχε πει ότι θα διώξει ποινικά τον Fauci -τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων- για την απόκριση του όσον αφορά την COVID. Ο Fauci ήταν εξέχον μέλος της Task Force του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό του Trump και συνέχισε και στην κυβέρνηση Biden έχοντας την ηγεσία στην κυβερνητική απάντηση κατά της COVID.

Αρχικά υποστήριξε το κλείσιμο σχολείων και επιχειρήσεων προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας. Ο Fauci επικρίθηκε επειδή έδωσε ανάμεικτες συμβουλές σχετικά με τη μάσκα και ώθησε τον πληθυσμό να εμβολιαστεί κατά της νόσου.

Ο Kennedy, ειδικότερα, διαφώνησε με την πολιτική του lockdown -που συνέβη κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Trump. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος υποστήριξε ότι «ο Trump εξαπατήθηκε». «Μπήκε λέγοντας ότι είμαι επιχειρηματίας, θα διευθύνω αυτό το μέρος σαν επιχείρηση, σωστά; Έδωσε τα κλειδιά για όλα τα καταστήματά μας… και τις επιχειρήσεις στον Anthony Fauci και έκλεισε 3,3 εκατομμύρια επιχειρήσεις», είπε ο Kennedy. «Αλλά μεταφέραμε 4 τρισεκατομμύρια πλούτο προς τα πάνω, κλείσαμε όλους τους μικρούς».



Ο Kennedy υπενθύμισε επίσης τους ανθρώπους που μάντρωναν σε κλειστούς χώρους -από τους σέρφερ στο Μαλιμπού και τους σκέιτμπόρντερς στη Βένις μέχρι τους μπασκετμπολίστες στο Compton. «Και τότε γνωρίζαμε ήδη ότι η COVID εξαπλώνονταν μόνο σε εσωτερικούς χώρους», υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία. «Ο τρόπος να το σταματήσεις ήταν να μείνεις στο φως του ήλιου και να είσαι υγιής».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι το μόνο ποσοστό που μειώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν οι αναφορές παιδικής κακοποίησης -αλλά ο Kennedy επεσήμανε ότι αυτές οι αναφορές δημιουργούνται συνήθως από τα σχολεία. «Κλείσαμε όλα αυτά τα παιδιά σε διαμερίσματα με τους κακοποιούς τους χωρίς γεύματα -επειδή παίρνουν ένα ζεστό γεύμα την ημέρα από τα σχολεία», είπε εξοργισμένος ο Kennedy. «Αυτό που κάναμε στην ανάπτυξη των παιδιών μας είναι απλά εγκληματικό. Καταστρέψαμε αυτή τη γενιά». «Το ιατρικό επάγγελμα ξεφτίλισε τον εαυτό του», πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη με τον Beck, ο Kennedy κατονόμασε την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη ως κατάλληλες θεραπείες για την COVID -παρά το γεγονός ότι το ιατρικό επάγγελμα πιστεύει ευρέως ότι αυτό δεν ισχύει. «Ο Donald Trump ήξερε τι ήταν λάθος. Ήξερε να μην κλείσει τις επιχειρήσεις μας. Και ήξερε, ξέρετε, για τα lockdown, ήξερε για την ιβερμεκτίνη, την υδροξυχλωροκίνη και όμως -και το είπε, προσπάθησε να μιλήσει- αλλά οι δικοί του γραφειοκράτες του είπαν να σωπάσει και δυστυχώς έκανε αυτό που του είπαν». υποστήριξε ο Kennedy.

Ο ίδιος, πρώην Δημοκρατικός, είπε ότι γι’ αυτό ο Trump δεν αξίζει μια δεύτερη θητεία.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος προσπαθεί επί του παρόντος να εξασφαλίσει πρόσβαση στις κάλπες και στις 50 πολιτείες ενόψει των γενικών εκλογών του Νοεμβρίου, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν μικτά αποτελέσματα για το αν η υποψηφιότητά του θα βλάψει περισσότερο τον Trump ή τον Biden.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου