Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Μπάιντεν: Οι λευκοί Αμερικανοί είναι η απειλή

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Ο κύριος στόχος του καθεστώτος Μπάιντεν είναι να ξεπουλήσει την πλειοψηφία του λευκού αμερικανικού πληθυσμού και να τον κηρύξει απειλή.

Ο Τάκερ Κάρλσον επισημαίνει ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν, που βρίσκεται παράνομα στο αξίωμα λόγω

της κλοπής των εκλογών του 2020, έχει ορίσει ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών την πλειοψηφία του λευκού πληθυσμού της Αμερικής ως την κύρια αιτία ρατσισμού και απειλή για την εθνική ενότητα. Σημείωση: η απειλή είναι η πλειοψηφία.

Ωστόσο, δεκάδες εκατομμύρια χαζοί λευκοί Αμερικανοί που χαρακτηρίστηκαν ως η χειρότερη απειλή της Αμερικής από τον Μπάιντεν τον ψηφίζουν.

Τι μέλλον μπορεί να έχει μια τέτοια συλλογή ηλιθίων;

Ένας λευκός ετεροφυλόφιλος που ψηφίζει τον Μπάιντεν εκφράζει μια επιθυμία θανάτου.

Είναι οι ΗΠΑ των οποίων η κυβέρνηση των Δημοκρατικών είναι αποξενωμένη από τον πληθυσμό της λευκής πλειοψηφίας που σκοπεύει να διεξάγει πολέμους εναντίον της Ρωσίας, του Ιράν και της Κίνας.

Αυτό είναι παραφροσύνη. Ποιος θα πολεμήσει αυτούς τους πολέμους για τον Μπάιντεν; Η απάντηση είναι οι Ευρωπαίοι και οι μετανάστες-εισβολείς στην Αμερική χάρη στην πολιτική ανοιχτών συνόρων του Μπάιντεν. Όπως η Ρώμη στη δική της αυτοπροκληθείσα παρακμή, οι ΗΠΑ θα εξαρτώνται από στρατεύματα από τους μετανάστες-εισβολείς που ξεπερνούν τα σύνορά της για να πολεμήσουν τους πολέμους τους στο εξωτερικό για την υπεράσπιση των συνόρων ξένων χωρών.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση επ' αυτού.

https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1783254594480730380

paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου