Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση - Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανακοινώθηκαν από το γραφείο του πρωθυπουργού. Οι αλλαγές προσώπων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μίνι ανασχηματισμό, με αποτέλεσμα να αλλάξει το κυβερνητικό σχήμα.
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας, ενώ ο Ιωάννης Οικονόμου μπαίνει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Συγκεκριμένα:
Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.
Ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.
Ο έως σήμερα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στη θέση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου παραμένει η Αριστοτελία Πελώνη.
Ο έως σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του Ιωάννη Οικονόμου.
Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.
Η ορκωμοσία των νέων Υπουργών θα γίνει σήμερα, στη 13:00 το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου