Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

H CAFFÈ VERGNANO τώρα και στην Ελλάδα

Η CAFFÈ VERGNANO με 130 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του καφέ έρχεται στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να απολαύσουν έναν πραγματικό ιταλικό καφέ.

Εδώ και τέσσερις γενιές, η CAFFÈ VERGNANO προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ, συνδυάζοντας την σύγχρονη τεχνοτροπία με την ιταλική παράδοση.

Ο ιταλικός οίκος espresso CAFFÈ VERGNANO ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα, μέσα από τη συνεργασία του με την
TRK COFFEE &BEVERAGES AE ώστε να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό την απόλαυση ενός ποιοτικού ιταλικού καφέ και την ανακάλυψη της παράδοσης του ιταλικού ψησίματος. 
 
Η TRK COFFEE &BEVERAGES AE δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2003 και έχει ως στόχο να προσφέρει άριστης ποιότητας καφέ σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν την αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά τους.
 Η εταιρεία έχει κερδίσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ελληνική αγορά, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες και ένα άριστο καταρτισμένο τμήμα υποστήριξης.
esp080414
Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα ποιοτικών προϊόντων μεταξύ των οποίων Èspresso1882, Antica Bottega, THÈspresso1882, Arabica, Espresso Casa, Gran Aroma, Pods, 100% Natura, Coffee Beans Blends, Gran Crema και Biologico,  η οικογένεια Vergnano προσβλέπει σε ένα μέλλον με έμφαση στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την ποιότητα.

Επιπλέον, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού, διοργανώνοντας εξειδικευμένα σεμινάρια και διαγωνισμούς barista.
 
Το 2000, η εταιρεία λάνσαρε τις αλυσίδες καταστημάτων καφέ 1882 και σήμερα διαθέτει πάνω από 70 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.
Η πλούσια παράδοση συναντά την σύγχρονη τεχνολογία, και το 2011 δημιουργείται μια σειρά από κάψουλες καφέ Èspresso1882, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα πραγματικό ιταλικό espresso.

Οι κάψουλες είναι συμβατές με τις μηχανές Èspresso1882 TRÈ COFFEE, καθώς και Nespresso®*, Pixie, Essenza, Lattissima, U και Maestria για οικιακή χρήση. 
 
Ο CAFFÈ VERGNANO ιδρύθηκε το 1882 και θεωρείται ως ένας από τους παλαιότερους παραγωγούς καφέ της Ιταλίας.

Τα τελευταία χρόνια, οι κάψουλες Èspresso 1882 (6 τύπους καφέ και 3 για τσάι) έδωσαν ώθηση στην ανάπτυξη στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό.

Προσφέροντας πάνω από 90 προϊόντα, ο CAFFÈ VERGNANO εδραιώνεται ως ο πρεσβευτής του πραγματικού ιταλικού καφέ στον κόσμο

απο το  reporter.gr


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου