Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή .


Η Ελλάδα χάνει όπως φαίνεται τους δημοσιονομικούς στόχους που είχαν θέσει τα στελέχη της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ για το 2011 και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να είναι σκληρές.

Στελέχη της Τρόικας θα μεταβούν στην Αθήνα τη Δευτέρα ,με αφορμή τον προγραμματισμένο έλεγχο του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής, προκειμένου να αποφασίσουν για την εκταμίευση της έκτης δόσης.

Φυσικά η εκταμίευση της έκτης δόσης δεν θα γίνει αναίμακτα . Ήδη ο κοινοτικός Επίτροπος Όλι Ρεν έκανε τη αρχή με δήλωση του στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί να πουλήσει περισσότερα, σε συντομότερο διάστημα!

(Από τη δήλωση του ξεχώρισα τη λέξη μπορεί.)

Αμέσως μετά τόνισε ότι "το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ, που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, είναι εφικτό" ,όμως επισήμανε ότι ορισμένα περιουσιακά στοιχεία που προορίζονται για μεταβίβαση στον ιδιωτικό τομέα έχουν χάσει μέρος από την αξία τους.

Με λίγα λόγια ζήτησε επιπλέον ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή .

Έλληνες "μπορεί " να χρειαστεί να πουλήσετε ακόμα περισσότερα ,όμως μην ανησυχείτε θα βγείτε από την κρίση και η ανάπτυξη είναι κοντά.

πηγη:www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου