Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Το ευρωπαϊκό κατεστημένο αποκηρύσσεται στις ευρωεκλογές

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι στις κοινοβουλευτικές εκλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκήρυξαν τις κυβερνήσεις των κρατών-μαριονετών της Ουάσιγκτον. Το «δεξιό» κόμμα της

Μαρίν Λεπέν έλαβε διπλάσιες ψήφους από το κόμμα του προέδρου Μακρόν. 

Τα δύο «δεξιά» γερμανικά κόμματα ξεπέρασαν και τα δύο το κόμμα του καγκελαρίου Σολτς.

 Οι ιταλικές εκλογές έδωσαν την ψήφο στο «δεξιό» κόμμα της πρωθυπουργού Μελόνι. Στο Βέλγιο, τα δύο «δεξιά» κόμματα έλαβαν σχεδόν τρεις φορές τις ψήφους που έλαβε το κόμμα του Βέλγου πρωθυπουργού. 

Ο Γάλλος πρόεδρος αναγκάστηκε να ζητήσει εθνικές εκλογές και ο Βέλγος πρωθυπουργός παραιτήθηκε.

Η «δεξιά» έχει γίνει όρος δαιμονοποίησης. Υπονοεί φασιστικό ή ναζιστικό. Ακόμη και το RT της Ρωσίας περιγράφει τα κόμματα που εκπροσωπούν την εθνική κυριαρχία ως «δεξιά», γεγονός που δείχνει την επιτυχία του κυβερνώντος κατεστημένου να δαιμονοποιεί τους πολιτικούς ηγέτες που είναι εθνικιστές και όχι ανοιχτά σύνορα «καλωσορίζουν τον κόσμο» παγκοσμιοποιητές. Ο Πούτιν είναι ένας εθνικιστής ηγέτης που τονίζει τη ρωσική κυριαρχία. Θα αποκαλούσε το RT τον Πούτιν «δεξιό»;

Η Μαρίν Λεπέν έχει κάνει τρεις φορές εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία, αλλά οι Γάλλοι ψηφοφόροι, φοβισμένοι από την ετικέτα της «δεξιάς», απέτυχαν να την εκλέξουν. 

Οι Ευρωπαίοι έχουν εκπαιδευτεί να φοβούνται τη «δεξιά» περισσότερο από τους αντιεθνικιστές ηγέτες τους, οι οποίοι κατακλύζουν την Ευρώπη με μετανάστες-εισβολείς.

Θα δούμε στις επόμενες εθνικές εκλογές αν η υποστήριξη προς τα εθνικιστικά κόμματα θα συνεχιστεί ή αν η ψήφος υπέρ της ΕΕ ήταν απλώς μια ψήφος διαμαρτυρίας. Ας ελπίσουμε ότι οι Ευρωπαίοι έχουν επιτέλους συνειδητοποιήσει ότι οδηγούνται σε πόλεμο με τη Ρωσία από ηγέτες που είναι μαριονέτες της Ουάσιγκτον. 

Το γεγονός ότι το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο φοβάται την απώλεια ελέγχου είναι ο λόγος για την εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης να ενσταλάξουν φόβο για τη Ρωσία.

Μένει να δούμε αν οι ευρωπαϊκοί λαοί έχουν αρκετή ευφυΐα για να επιβιώσουν ως εθνικά κυρίαρχα κράτη ή αν θα γίνουν ένας Πύργος της Βαβέλ που θα οδηγηθεί σε πόλεμο με τη Ρωσία.

paulcraigroberts.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου