Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη έχουν δώσει τις χώρες τους σε μετανάστες-εισβολείς

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Στην Αμερική, αν πάτε διακοπές για μια εβδομάδα ή δύο και αφήσετε το σπίτι σας ακατοίκητο, ή αν νοικιάσετε ακίνητο και είναι κενό μεταξύ μισθώσεων, οι μετανάστες-εισβολείς μπορούν να διαρρήξουν την ιδιοκτησία σας και να την καταλάβουν ως καταληψίες. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών και οι

ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων ακινήτων δεν μπορούν να λάβουν βοήθεια από την αστυνομία, τους εισαγγελείς ή από τους νομοθέτες «τους».

Αυτό το βίντεο διάρκειας 20 λεπτών αναφέρει την κατάσταση. Δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι η πραγματικότητά μας. https://www.youtube.com/watch?v=M8RyxQ2bPhE

Πώς προέκυψε ότι στις ΗΠΑ, όπου το Σύνταγμα προστατεύει την ιδιοκτησία, οι Αμερικανοί είναι ανυπεράσπιστοι απέναντι στους μετανάστες-εισβολείς που κλέβουν την περιουσία τους; Αμερικανοί ιδιοκτήτες σπιτιών συλλαμβάνονται για παρέμβαση στην κατάληψη των σπιτιών τους από τους καταληψίες. Στην Αμερική είναι δυνατόν οι μετανάστες-εισβολείς να σε εκδιώξουν.

Όπως έχω τονίσει εδώ και χρόνια, η φιλελεύθερη / αριστερά έχει καταστρέψει το αμερικανικό σύστημα πεποιθήσεων και τις συνταγματικές προστασίες. Οι ΗΠΑ δεν μπορούν καν να προστατεύσουν τα σύνορά τους. Οι πολίτες δεν μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία τους. Η χώρα είναι έτοιμη να αρπάξει και αρπάζεται.

Η Αμερική έχει σκόπιμα καταστραφεί. Οι Δημοκρατικοί είναι ο κύριος καταλύτης αυτής της καταστροφής και οι Αμερικανοί εξακολουθούν να τους ψηφίζουν.

Και οι χαζοί στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ, μια χώρα ανίκανη να προστατεύσει τα σύνορά της και την περιουσία των πολιτών της, είναι μια υπερδύναμη.

paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου