Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ σε ΕΠΟ-UEFA: "Μην αδειοδοτήσετε τον Άρη"

Επτά πρώην ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άρης ζητούν από την ΕΠΟ να μην αδειοδοτήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης λόγω τελεσϊδικων χρεών που προέρχονται από την αθλητική διαδοχή. 

Μάλιστα το έγγραφο κοινοποιήθηκε στην UEFA και στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. 

Ιδού η σχετική αίτηση-καταγγελία: 


"ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

(Υπόψη Υπεύθυνου Αδειοδότησης
κ.Βασιλη ΣΑΡΑΚΗ)

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1.Του Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ,
2.Του Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ,
3.Του Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ,
4.Του Ευθυμίου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ,
5.Του Στυλιανού ΤΣΟΥΚΑΝΗ,
6.Του Μιχαήλ ΚΥΡΓΙΑ,
7.Του Ricardo FATY


           Κ Α Τ Α

Της αθλητικής διαδόχου ΠΑΕ" ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ" που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

1.Επιτροπη Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ,
(υπόψη Προέδρουκ.Διονυσιας ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ)

2.Τμημα Αδειοδότησης της UEFA

Σε συνέχεια αλλεπάλληλων προηγούμενων αιτήσεων μας που κατά παράβαση του Καταστατικού,του Κανονισμού Αδειοδότησης και του ΚΑΠ δεν εκτέλεσε ο προηγούμενος Διευθυντής Αδειοδότησης κ.Γεωργιος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ο οποίος συγχρόνως δεν συμμορφώθηκε και στις αποφάσεις μας του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ,
επανερχόμαστε για να σας εκθεσουμε τα παρακάτω:

1.Οπως γνωρίζετε πολύ καλά η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ με σειρά αποφάσεων της FIFA,του CAS και του ΔΔΠ έχει κηρυχθεί αθλητική διάδοχος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΡΗΣ, έχουν αναγνωρισθεί οι απαιτήσεις μας και οι ποδοσφαιρικά εκτελεστοι τίτλοι μας της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, ενώ έχει κριθεί οτι υπεισέρχεται στο χρέος προς τους ποδοσφαιριστες, στους οποίους πρέπει να καταβάλλει το 50% νομιμοτοκως.

2.Επισης γνωρίζετε οτι το CAS με την πρόσφατη ad hoc απόφαση του στην υπόθεση LOZANO ORIOL κατά ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υποχρέωσε την ΠΑΕ να πληρώσει το 100% νομιμοτοκως, υποχρέωση που η ΠΑΕ τήρησε, όπως εκτέλεσε και πλήθος άλλων αποφάσεων, τόσο της FIFA και του CAS, όσο και του ΔΔΠ (Κοντοβας, Τριανταφυλλακος).

3.Τελος , ενώ γνωρίζατε την σχετική Εγκύκλιο 1681 της FIFA από την 11.7. 2019 που στα πλαίσια εφαρμογής του νέου τροποποιημένου κανονισμού της επέβαλε σε όλες τις ομοσπονδίες και τα διαιτητικά όργανα τους την άμεση,πλήρη, ανεπιφύλακτη και άνευ ποιοτικών, ποσοτικών και χρονικών ορίων εφαρμογή του κανόνα της αθλητικής διαδοχής των χρεών, όχι μόνο δεν την εφαρμόσατε αλλά την αποκρύψατε από τους Αρεοπαγίτες του ΔΔΠ!

4.ΕΠΕΙΔΗ η διάδοχος ΠΑΕ επιμένει, παρά τις εξώδικες δηλώσεις και οχλήσεις μας,να μην αναγνωρίζει τις παραπάνω αποφάσεις μας και να αρνείται να μας εξοφλησει τα οφειλόμενα.



ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

              ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023.


             ΑΘΗΝΑ 30.3.2022

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜ ΔΣΑ 14162, ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου