Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η Gazprom σώζει την Παρτιζάν


Η Gazprom σώζει την Παρτιζάν

 
Λύση στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ομάδας μπάσκετ της Παρτιζάν, φαίνεται ότι δίνει η Gazprom

Η Παρτιζάν που έφτασε στα όρια της διάλυσης, φαίνεται ότι βρίσκει λύση στα προβλήματά της, εφόσον υλοποιηθεί η τριετής χορηγία που φέρεται ότι θα της δώσει η μεγάλη ρωσική εταιρία.
 
 
Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Παρτιζάν, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς είχε παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του, το γεγονός ότι είναι στα πρόθυρα της καταστροφής και αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι δεν έχει την βοήθεια που θα έπρεπε από το κράτος, με βάση τους τίτλους και όσα έχει φέρει στη Σερβία η μπασκετική Παρτιζάν. «Θα μπορούσα αυτή την στιγμή να βάλω το κλειδί και να κλείσω την Παρτιζάν», είχε πει πολύ χαρακτηριστικά.

Η ποδοσφαιρική ομάδα μάλιστα, για να στηρίξει την μπασκετική Παρτιζάν στα προβλήματα που αντιμετώπιζε, προσέφερε το 50% των εισπράξεων από αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί, συμμετείχε και μία νεαρή φίλαθλος, ως εκπρόσωπος των φιλάθλων της Παρτιζάν!

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς με δηλώσεις του ευχαρίστησε το κράτος για την βοήθεια που προσέφερε στην πραγματική μίας συνάντησης που μπορεί να λύσει τα προβλήματα της ομάδας μπάσκετ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η Gazprom θα προσφέρει 2.700.000 ευρώ στην Παρτιζάν για τριετή συνεργασία και θα γίνει ο βασικός χορηγός της ομάδας. Εάν ισχύσουν όλα αυτά, τότε η Παρτιζάν θα ξεπεράσει τα προβλήματά της, τα οποία μάλιστα είχαν αποτελέσει και τροχοπέδη στην προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για α κλειστεί ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, εκτός από τον αγώνα που θα δώσουν την 1η Σεπτεμβρίου στη Γευγελή.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω, έχουν και μία σχέση με τον ΠΑΟΚ, γιατί θυμίζουν (και σε πρόσωπα και σε πολλά ακόμη) παρόμοιες καταστάσεις.

απο το  paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου