Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ «ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ


MISTHTOIERT3
ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡ
Ξεσάλωναν στην ΕΡΤ με τεράστιους μισθούς, προσλήψεις (δικών τους) και ανύπαρκτες βάρδιες, ένα απίστευτο σκάνδαλο εις βάρος του Ελληνικού λαού. Του λαού που τώρα βρίσκεται στο πλευρό τους, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Δείτε και φρίξτε τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες και
όχι τυχαία κατά τη γνώμη μας... Αυτοί που γνώριζαν γιατί δεν μιλάγανε και τώρα τα έχουν «ξεράσει» όλα;
MISTHTOIERT
Παρανομία ήταν το άλλο όνομα της ΕΡΤ. Μοίραζαν μισθούς και θέσεις εργασίας προκειμένου να βολευτούν αυτοί με ψήφους και οι άλλοι με χρήμα και ο λαός απλά να πληρώνει. Δείτε μόνο ένα παράδειγμα από τους καλύτερα αμειβόμενους δημοσιογράφους.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το έτος 2008 η κυρία Σεμίνα Διγενή λάμβανε το ποσό των 398.950 ευρώ για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών‼!
Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου κατατάσσονται στους υψηλά αμειβόμενους αφού οι αποδοχές τους έφταναν τα 450.000 ευρώ το χρόνο!
Η κυρία Πόπη Τσαπανίδου απολάμβανε για τις υπηρεσίες της 277.931 ευρώ το χρόνο!
Η «χαριτωμένη» Μπήλιω Τσουκαλά 176.400 για να γλυκοκοιτάζει τους καλεσμένους της! Η Άννα Παναγιωταρέα έφτανε τα 157.680 ευρώ, η Πηνελόπη Γαβρά τα 150.840 ευρώ και ο κύριος Μιχάλης Κεφαλογιάννης άγγιζε το «εξευτελιστικό» ποσό των 150.000 ευρώ ΜΟΝΟ το χρόνο!
Ακόμα πιο «χαμηλόμισθοι» ο Γιάννης Πολίτης με 144.000 ευρώ, η Ειρήνη Νικολοπούλου με 140.160 ευρώ ενώ ο Στέλιος Κούλογλου έπαιρνε 95.462 το εξάμηνο!
Το 2009 ακολούθησαν σχεδόν τα ίδια ποσά στους παραπάνω αναφερόμενους με μικρές μεταβολές, ενώ οι κύριοι Τέρενς Κουίκ και Γιάννης Πολίτης έβλεπαν τον μισθό τους να αγγίζει τα 136.800 ευρώ , ενώ ο Χρίστος Βασιλόπουλος για απασχόληση μόλις 8 μηνών έλαβε 126.000 ευρώ!
Την ίδια στιγμή ανανέωναν παράνομες συμφάσεις εξωτερικών συνεργατών, μοίραζαν παράνομα μπόνους που άγγιζαν μέχρι και τα 2.329.867 ευρώ, με τον κύριο Γιώργο Χουλιάρα να λαμβάνει 93.500 ευρώ μπόνους επειδή «συνέβαλε τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του τομέα ευθύνης του»!
Μπόνους επίσης δόθηκαν σε ηλεκτρονικούς, ηχολήπτες, εικονολήπτες, διοικητικούς και γραμματείες αφού απέδωσαν αποτελεσματικά στην εύρυθμη λειτουργία του γραφείου προέδρου! Στην παράνομη πρόσληψη τεσσάρων τεχνικών συμβούλων, σύμφωνα με το πόρισμα, προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ το 2005, καταβάλλοντας συνολικά 218.000 ευρώ, χωρίς όμως να υλοποιηθεί ποτέ το έργο για το οποίο πληρώθηκαν.
MISTHTOIERT2
Μπορεί η Έλλη Στάη να ανακοίνωσε πω ς ο μισθός της ήταν 2.500 ευρώ το μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες οι μισθοί πολλών άλλων δεν έπεφτε κάτω από τα 3.000 ευρώ!
Ο υποψήφιος της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α' Αθήνας Γιώργος Μπράμος πήρε θέση ειδικού συμβούλου με 3.500 ευρώ τον μήνα.
Η υποψήφια της Ν.Δ. στην Εύβοια Ματίνα Ρέτσα τοποθετήθηκε ειδική σύμβουλος με 3.000 ευρώ τον μηνα.
Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης που τώρα πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις, κατηγορήθηκε για «απάτη κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια» σε βάρος της ΕΡΤ, καθώς τη ζημίωσε κατά 44.000 ευρώ.
Ακόμα και εκλεκτοί της τρικομματικής κυβέρνησης αλλά και του κύριου Κεδίκουγλου, (ναι αυτοί που έκλεισαν την ΕΡΤ), έκαναν πάρτι με μισθούς μέσα στην ΕΡΤ.
Η Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη «γαλάζιου» υπουργού, τοποθετήθηκε στην ΕΡΤ με μισθό 3.500 ευρώ τον μήνα.
Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής, Αντώνης Λιάρος για τη θέση του ειδικού συμβούλου έπαιρνε μικτά 3.500 ευρώ.
Για θέματα επικοινωνίας προσελήφθη η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του κ. Κεδίκουγλου η κυρία Ματίνα Ρέτσα με 3.000 ευρώ.
Ο Γιώργος Μπράμος υποψήφιος στην Α Αθήνας με τη ΔΗΜ.ΑΡ παρείχε συμβουλευτικό ρόλο για 3.5000 ευρώ το μήνα και η λίστα δεν έχει τελειωμό...
Πανάκριβες παραγωγές, παράνομες αναθέσεις, υπάλληλοι που δεν γνώριζαν που βρίσκεται το κτήριο της ΕΡΤ και αυτά είναι μόνο λίγα από τα σκάνδαλα της Δημόσιας Τηλεόρασης...

απο το  makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου