Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ DEBKA ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.


         Δυτική υπηρεσία πληροφοριών έβλεπε νέα σημάδια της δραστηριότητας, σε περιοχές της Συρίας,που έχουν χημικά όπλα, είπαν οι New York Times την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου. 

«Είναι κατά κάποιο τρόπο παρόμοιο με ό, τι έχουν κάνει στο παρελθόν,"δήλωσε ένας ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος . "Αλλά κάνουν κάποια πράγματα που δείχνουν ότι προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τα όπλα. Δεν είναι απλά τα πράγματα,που κινούνται γύρω. Αυτό είναι διαφορετικό είδος δραστηριοτήτων. "
         
Πηγές του debkafile στη Μέση Ανατολή έλεγαν φήμες που κυκλοφορούσαν στην περιοχή
το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή πρωί ,ότι ο Πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ είχε σκοτωθεί, είτε είχε εγκαταλείψει τη Συρία. 
Ούτε επιβεβαιώνονται,ούτε διαψεύδονται. Ωστόσο, οι αντάρτες έχουν τις τελευταίες ημέρες μεγάλα στρατηγικα κέρδη και αρχίσαν να μετατρέπουν σε παλίρροια τον πόλεμο εναντίον των δυνάμεων του Άσαντ .

          Οι νέες φήμες δένουν με τις κινήσεις που υποδηλώνουν τα χημικά όπλα που ανιχνεύονται από δυτικούς δορυφόρους, χωρίς καμία ένδειξη πιθανών στόχων τους.
Δεδομένου ότι η συριακή εξέγερση ξέσπασε κατά του καθεστώτος το περασμένο έτος, ο Άσαντ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα καταπολεμήσει τους εχθρούς του μέχρι το τέλος και απείλησε ότι εάν ήταν ενάντια στη τη ζωή του και το καθεστώς ήταν σε κίνδυνο, θα καθαριστεί ολόκληρη η Μέση Ανατολή,από φωτιά κατά την παράδοση.   
ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου