Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν δύο γνωστοί βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης


Στην ίδια θέση με αυτούς βρίσκονται χιλιάδες (πρώην) βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης, που φαλήρισαν και φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρουν τα λεφτά
Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα, επέβαλλε χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον επιχειρηματία Μιχαήλ Ναλμπάντη, 69 ετών, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για οφειλές στο δημόσιο. Μαζί του συνελήφθη και..
οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, και ο συνεταίρος του, Νικόλαος Γιακουμίδης, 51 ετών, ο οποίος οδηγήθηκε και αυτός στο αυτόφωρο, αλλά πήρε προθεσμία.

Πρόκειται για δύο συνέταιρους, ηλικίας 51 και 69 ετών, που διατηρούσαν επιχείρηση (Γιακουμίδης, Βελκόπουλος και Σία) ενδυμάτων και αξεσουάρ στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στην οδό Στ.Ελμάζη. Όπως ανακοινώθηκε, για τον 51χρονο το ύψος των χρεών ανέρχεται σε 1.1 εκατ. ευρώ και για τον 69χρονο σε 988 χιλιάδες ευρώ.

Όπως υποστήριξαν οι δύο βιοτέχνες, η εταιρεία τους, που έχει έδρα την περιοχή των Αμπελοκήπων, βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια. Για τα υπέρογκα χρέη είπαν πως αφορούν οφειλές παρελθόντων ετών που δεν είχαν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν και ισχυρίστηκαν πως το συνολικό ποσό διογκώθηκε από τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος τους εκκρεμούν ήδη καταδικαστικές αποφάσεις για οφειλές προς το δημόσιο.

πηγη:makpress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου