Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στοίχημα/Ευρωεκλογές: Ο ΣΥΡΙΖΑ, φαβορί, έχει απόδοση μόλις 1,10, ενώ η Ν.Δ. «πληρώνει» 4


Βρισκόμαστε λίγες μόλις ώρες πριν την διεξαγωγή των ευρωεκλογών και ο πυρετός της εκλογικής αναμέτρησης έχει γεννήσει τα πρώτα… στοιχήματα και τις αποδόσεις σχετικά με τον τελικό νικητή! Φαβορί ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει πολύ μικρή απόδοση, αντιθέτως η Ν.Δ. ''πληρώνει'' επί 4.

Ο στοιχηματισμός δεν ανθεί μόνο όσον αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και αυτόν της πολιτικής!
Αρκεί βέβαια να
υπάρχει η αφορμή και αυτή δεν είναι άλλη από τις τωρινές ευρωεκλογές.

Βέβαια, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της προηγούμενης Κυριακής, μόνο αντικρουόμενα συμπεράσματα μπορεί να αποκομίσει, καθώς η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων να σκιαγραφήσουν το μετεκλογικό τοπίο, καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Με βάση τα στοιχήματα, λοιπόν, μπορούμε να αποκομίσουμε μια πρώτη ιδέα σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η κατάληξη της καταμέτρησης των ψήφων.

Ξεκάθαρο φαβορί, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στις περισσότερες εταιρείες η νίκη του δεν ξεπερνά σε απόδοση το 1,10, την ώρα που η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, «πληρώνει» 4!
Ενδιαφέρον έχουν και τα ειδικά head to head στοιχήματα, όσον αφορά τον νικητή ζευγαριών κομμάτων.
Σε αυτή την κατηγορία το ενδιαφέρον κλέβουν οι «μάχες» μεταξύ ΚΚΕ και Ελιάς, όπως και εκείνη της Χρυσής Αυγής με το Ποτάμι.

Στην πρώτη περίπτωση, ενδεχόμενη νίκη του ΚΚΕ δίνει απόδοση 1,40 ενώ για την Ελιά, κυμαίνεται στο 2,25.
Όσον αφορά το δεύτερο ζευγάρι,  ενδεχόμενη νίκη του κόμματος της Χρυσής Αυγής «πληρώνει» με 1,25, την ώρα που πιθανή επικράτηση του κόμματος με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη, έχει συντελεστή 3,50.

απο το  sportandbusiness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου