Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Εισαγγελική βόμβα: Δίωξη κατά Μαρινάκη για το «Noor 1»!

Βόμβα: Ποινική δίωξη στον Μαρινάκη για το Noor 1, του απαγορεύτηκε η έξοδος από την Ελλάδα
Βόμβα μεγατόνων που θα επηρεάσει το πολιτικό και οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα, δίνοντας  το έναυσμα για νέο κύκλο σκανδαλολογίας και αποκαλύψεων:
 Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα που διενήργησε συμπληρωματική έρευνα  για την πολύκροτη υπόθεση του πλοίου «Noor 1», προτείνει στο πόρισμα της την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη  και τριών συνεργατών του, με
βαρύτατες κατηγορίες.
Η πληροφορία μεταδίδεται από  ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από το δικαστικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το πόρισμα έχει ήδη κατατεθεί στις ανακριτικές αρχές προκειμένου να διεξαχθεί η κύρια ανάκριση.
Το κατηγορητήριο είναι εξαιρετικά βαρύ και περιλαμβάνει κατοχή- ναρκωτικών από εγκληματική οργάνωση,
λαθρεμπορία καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.
 Όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα, ποινική δίωξη προτείνεται να ασκηθεί  εκτός από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού σε τρεις συνεργάτες του:
 Στον πρώην διευθύνοντα σύμ
βουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital Νίκο Συντιχάκη, τον δικηγόρο Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου