Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Κατεπείγουσες έρευνες για Μαρινάκη-Κούβελο-Γερόλυμπο & ΣΙΑ από Οικονομική Αστυνομία και τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ!

Ισίδωρος Κούβελος-Β.Μαρινάκης


Τα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) μπορούν να χαρακτηριστούν ως η απόλυτη κατάρρευση μιας μεγάλης πυραμίδας διεφθαρμένων αθλητικών παραγόντων, η οποία επιμελώς είχε χτιστεί με σκάνδαλα, κυρίως οικονομικά και δευτερευόντως διοικητικά.

Επιστέγασμα των παραπάνω είναι ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 2332/5-3-2018 κήρυξε ΑΚΥΡΕΣ τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 για την
ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ. 
Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στην ΕΛΟΚ όπως και έγινε και σε άλλες Ομοσπονδίες πρόσφατα, οδεύουμε σε προσωρινή διοίκηση και ειδικά στο Καράτε σε πτώση ενός «καθεστώτος» που έχει άμεσες αναφορές στον γνωστό και μη εξαιρετέο παράγοντα του Καράτε και εκπρόσωπο του αθλήματος στην ΕΟΕ, Γιώργο Γερόλυμπο, για τον οποίο υπάρχει πλήθος αποκαλύψεων (όχι μόνο στα Piperata.gr και στο RPN.com.gr) για την δράση του από το παρελθόν τόσο στο Καράτε, στο Τρίαθλο, Κέρλινγκ και Χόκεϊ, ενώ ακόμη οφείλει το υπέρογκο πρόστιμο από το περιβόητο σκάνδαλο του Παγκόσμιου της Αθήνας το 1994.

Το δεύτερο «χαστούκι» για την τωρινή διοίκηση ήρθε, επίσης, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών που απέρριψε την αγωγή των 1) Γεωργίου Γερόλυμπου 2) Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Ακαδημία Καράτε Χίου» και 3) Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Κέντρο Καράτε Σότοκαν Αμπελοκήπων» με την οποία ζητούσαν την ΑΚΥΡΩΣΗ του ψηφοδελτίου του ΚΙΜΕ (δηλαδή της αντιπολίτευσης στο Καράτε που την απαρτίζουν οι παλαιοί μεγάλοι δάσκαλοι του αθλήματος) και των προτεινομένων από αυτό υποψηφίων για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή καθώς και των υποψηφίων (τακτικού και αναπληρωματικού) για την ΕΟΕ.

Μαφιόζοι και εγκληματίες (και) στον ερασιτεχνικό (Ολυμπιακό) αθλητισμό! 
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σίγουρα θα κρίνουν το μέλλον του Ολυμπιακού αθλήματος και του ελληνικού Ολυμπιακού αθλητισμού.
Η πλευρά Γερόλυμπου έκανε έφεση, αλλά η «αντιπολίτευση» του φέρεται να έχει συγκεντρώσει ισχυρό φάκελο με όλες τις διοικητικές και οικονομικές ατασθαλίες, τον οποίο θα παρουσιάσει στα δικαστήρια που έρχονται, κάνοντας ακλόνητο το επιχείρημα για προσωρινή διοίκηση στην ΕΛΟΚ που θα οδηγήσει στη διενέργεια διαφανών εκλογών και στην ανάδειξη σοβαρού και καθόλα νόμιμου Δ.Σ.

Εξαιρετικά επιβαρυντικό θα είναι και το γεγονός ότι απειλήθηκε η ζωή μου και πραγματοποιήθηκε απαγωγή μου από μπράβους του Μαρινάκη προκειμένου να διαγράψω δύο δημοσιεύματα και να αναρτήσω άλλο, όπως και το επέβαλαν.
Το ένα εξ αυτών, αφορούσε στην ανεκδιήγητη κατάσταση που επικρατεί από το καθεστώς Γερόλυμπου.

 Είχαν προηγηθεί (ανήμερα της απαγωγής μου) τηλεφωνικές απειλές και εκβιαστικές προειδοποιήσεις ότι κινδυνεύει ακόμη και η ζωή μου από ανθρώπους που θα στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατόπιν συνεννόησης που είχε με τον Ισίδωρο Κούβελο.
Και πράγματι, αμέσως μετά, σε ραντεβού – ενέδρα οι ένοπλοι μπράβοι του Μαρινάκη μέσα στο ξενοδοχείο Hilton (!), κάτι που θα αποδειχτεί 100% αυτό, απείλησαν ευθέως τη ζωή μου, ενώ με υποχρέωσαν (απήγαγαν) να μεταβούμε σε εφημερίδα που ελέγχει απολύτως ο εφοπλιστής Μαρινάκης, προκειμένου να κάνω ότι μου είχε παραγγείλει το αφεντικό τους!

Με λίγα λόγια να διαγράψω οριστικά τα δύο θέματα που έθιγαν τους Μαρινάκη – Κούβελο και να αναρτήσω αυτό που είχε ζητήσει και επιβάλλει να γράψω ο πρώτος.

Τις πρώτες τηλεφωνικές απειλές για ότι θα συνέβαινε σχετικά με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στα Piperata.gr για την ΕΛΟΚ, αλλά και για το άλλο δημοσίευμα που αφορούσε στο πόρισμα-σοκ Τζίβα για την υπόθεση του «Noor 1» δυστυχώς για τον ελληνικό αθλητισμό και την ομοσπονδία-οικογένεια της Πάλης, διέπραξε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ και γενικός γραμματέας της ΕΛΟΠ, Ξενοφώντας Αθανασίου, επικαλούμενος ότι βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της ΔΟΑ, Ισίδωρου Κούβελου! 

Οι εν λόγω απειλητικές-προαναγγελτικές τηλεφωνικές επικοινωνίες… είναι όλες καταγεγραμμένες!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενήμερος (από μαρτυρίες ευυπόληπτων δημόσιων προσώπων) είναι ακόμη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) Σπύρος Καπράλος(!), ο οποίος πριν από τις σχετικές επίσημες καταγγελίες προς τις διωκτικές και δικαστικές αρχές, επικοινώνησε μαζί μου και εξέφρασε τον αποτροπιασμό του, καταδικάζοντας ασυζητητί τις «μαφιόζικες μεθόδους και πρακτικές της συμμορίας»…
Ως εκ τούτου, οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό (ερασιτεχνικό) αθλητισμό της χώρας αναμένεται να είναι καταιγιστικές!

ΥΓ.: Για τα συγκλονιστικά γεγονότα  αναμένεται να κληθεί από τις αρμόδιες αρχές και να εκθέσει τα αντεπιχειρήματα του ο κ. Ισίδωρος Κούβελος. Στο μεταξύ, αν το επιθυμεί, καλείται να εκθέσει στα Piperata.gr ότι γνωρίζει σχετικώς με τα καταγγελλόμενα μου. Και φυσικά αν δεν εμπλέκεται έχει την ευκαιρία να καταδικάσει δημόσια τις μαφιόζικες πρακτικές και τις εγκληματικές πράξεις των συνεργατών του: Μαρινάκη, Αθανασίου, Γερόλυμπου και να παραγγείλει από μόνος του την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του, προκειμένου να αποδείξει όσα ισχυριστεί. 

απο τον Πάρι Κουρτζίδη
Piperata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου