Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Emine Erdoğan: Ποια είναι η δυναμική Πρώτη Κυρία δίπλα στον Recep Tayyip;

Για πρώτη φορά έπειτα από 65 χρόνια, ένας πρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης επισκέπτεται επίσημα τη χώρα μας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Recep Tayyip.

Ο Τούρκος πρόεδρος όμως δεν πηγαίνει πουθενά μόνος του χωρίς την Emine.
Η "σκιά" του, η "σκοτεινή Πρώτη Κυρία", η "κυρία με τα πολύ ακριβά γούστα" όπως την αποκαλούν συχνά, Emine Erdoğan, είναι
κάτι πολύ παραπάνω από μια απλά Πρώτη Κυρία.

Αν και πιστή στα κοινωνικοθρησκευτικά ήθη που προστάζει η χώρα της, η Emine καταφέρνει πάντα να εκπέμπει μία δυναμική αύρα, ίσως λόγω του αυστηρού ύφους της, αλλά και της ιδιαίτερα κομψής εμφάνισης της. 
Δεν έχει αποχωριστεί ούτε για μια στιγμή τη μαντήλα της, σε καμία δημόσια εμφάνιση της, και έχει συνομιλήσει με μερικά από τα σημαντικότερα άτομα της διεθούς πολιτικής σκηνής, από τη βασίλισα Ελισάβετ, μέχρι την καγκελάριο της Γερμανίας, τη Brigitte Macron και τη Melania Trump.
Αν και είναι γνωστή για τη φιλανρθωπική της δράση και την "ταπεινή" μουσουλμανική ζωή της, το luxury shopping, αλλά και τα ταξίδια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της.
 Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε, που τα media κάνουν λόγο για μία "άκρως σπάταλη Πρώτη Κυρία με πάθος για τα επώνυμα ρούχα και τις ακριβές αντίκες".
Πιο συγκεκριμένα όμως, οι οίκοι που λατρεύει η ίδια βρίσκονται στις Βρυξέλλες, μία πόλη που επισκέπεται συχνά για να ανανεώσει τα looks της.

Πάνω απ' όλα όμως, η Emine Erdoğan είναι η γυναίκα που είναι υπεύθυνη για το πολιτικό προφίλ του αυστηρού Recep Tayyip Erdoğan, φροντίζοντας πολλές φορές για τους λόγους του, αλλά ακόμη και συμβουλεύοντας τον.

απο το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου