Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι το παλάτι που χτίζει ο Ιβάν Σαββίδης - Πόσο θα κοστίσει και όλες οι λεπτομέρειες

O ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τη δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του.
 Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως, ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι σύμφωνος με ότι έχει αποφασιστεί και
το SDNA σας παραθέτει όλα τα στοιχεία του τεράστιου αυτού έργου που θα αλλάξει το στάτους του συλλόγου αλλά και της περιοχής.
Σύμφωνα με τις μελέτες που έχει παραγγείλει ο ΠΑΟΚ, έχει ζητηθεί η δυνατότητα γκρεμίσματος της Τούμπας και δημιουργίας από το μηδέν νέου γηπέδου.
Η δεύτερη μελέτη, αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου κερκίδα – κερκίδα.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι φανατικά υπέρ της πρώτης επιλογής, θέλοντας να εκμεταλλευτεί όλους τους συντελεστές δόμησης που υπάρχουν, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο.

Στα 60 εκατομμύρια το κόστος
Σύμφωνα με τα όσα έχουν μελετήσει μέχρι σήμερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες, το κόστος του έργου θα φτάσει στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Το ποσό αυτό είναι εξασφαλισμένο από τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος θα το καλύψει εξ ολοκλήρου και δεν πρόκειται να αναζητήσει κεφάλαια από αλλού.
Πάντως υπάρχει η εκτίμηση πως η επένδυση αυτή θα πιάσει τόπο και εμπορικά αλλά και μέσα από την αλλαγή στάτους του συλλόγου.
Αύξηση των θέσεων
Η Τούμπα σήμερα χωράει 28.701 οπαδούς της ομάδας, όμως στο νέο γήπεδο θα υπάρξει μία αύξηση σχεδόν επτά χιλιάδων θέσεων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η νέα Τούμπα θα χωράει 35.600 οπαδούς της ομάδας.

Το χρονοδιάγραμμα
Ο στόχος για την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι να αποκτηθούν οι απαιτούμενες άδειες μέχρι τον ερχόμενο Μάη, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα και να μετακομίσει η ομάδα στο Καυτανζόγλειο.
Σε αυτό θα φιλοξενηθεί για δύο σεζόν, με βασικό στόχο τα εγκαίνια του νέου γηπέδου να γίνουν τον Αύγουστο του 2020.
Εννοείται πως αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι διασφαλισμένος σε επίπεδο αδειών ή νομοθετικών διατάξεων που ενδέχεται να γίνουν άμεσα για τις υποθέσεις όλων των γηπέδων της χώρας, τότε δεν θα γίνει καμία κίνηση.

Έργο πνοής
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι που συναναστρέφονται με τον Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκοπεύει να χτίσει ένα παλάτι, ένα κόσμημα που θα δώσει πνοή και στην περιοχή.
Υπάρχουν πολλές σκέψεις εκμετάλλευσης του κάθε εκατοστού του κτήματος που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου