Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ο Σ. Ρουβάς παίρνει το 40% της βιομηχανίας Νιτσιάκος

Στο Προεδρικό Μέγαρο υποδέχτηκε το ζεύγος Ρουβά ο Π.Παυλόπουλος
Τα «φτερά» του για να πετάξει σε νέους… ουρανούς του πρωτογενούς τομέα έχει ανοίξει ο Σάκης Ρουβάς, καθώς μετά την κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου στην Καρδίτσα, φέρεται να επενδύει και στην
εκτροφή και το εμπόριο πουλερικών.

Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα -που προς το παρόν δεν διαψεύδονται- ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ. Οπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων. 
Σημειώνεται ότι μια μονάδα παράγει βιοαέριο και οργανικό λίπασμα αξιοποιώντας μεγάλη ποικιλία οργανικών πρώτων υλών (βιομάζα), όπως κτηνοτροφικά απόβλητα, αγροτικά και αγροτοβιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα, καθώς και ενεργειακά φυτά.

απο το http://marketnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου