Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Επιστρέφει το θρυλικό Nokia 3310 - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του

Το ιστορικό Nokia 3310 ήταν μία παγκόσμια επιτυχία, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2000.
Και τώρα το κλασικό τηλέφωνο επέστρεψε:
 Η HMD λάνσαρε μια σειρά από τα νέα τηλέφωνα της Nokia στο Mobile World Congress στη
Βαρκελώνη την Κυριακή, συμπεριλαμβανομένου και του Nokia 3310.

Πίσω στο 2000, η συσκευή – τούβλο έκανε λίγα περισσότερα από το να λαμβάνει τηλεφωνήματα και να γράφει απλά μηνύματα. Το ανανεωμένο 3310 κάνει ένα makeover.

Η σύγχρονη συσκευή είναι πιο ελαφριά και πολύχρωμη, με επιλογές σε κόκκινο, κίτρινο, μπλε και γκρι. Επίσης διαθέτει έγχρωμη οθόνη, κάμερα 2 megapixel, υποδοχή microSD και το πρόγραμμα περιήγησης Opera Mini για το βασικό σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι το μεγαλύτερο ατού του νέου τηλεφώνου: Σε αντίθεση με τα smartphones, το Nokia 3310 διαθέτει 22 ώρες χρόνο ομιλίας, ενώ μπορεί να κρατήσει μέχρι και ένα μήνα σε κατάσταση αναμονής. 
Επίσης, ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό της ιστορικής του αναδρομής, είναι η ανανεωμένη έκδοση του διάσημου παιχνιδιού 'Φιδάκι'.

Το Nokia 3310, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για 49 ευρώ κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, δεν έχει σκοπό να ανταγωνιστεί τα σύγχρονα smartphones.
Είναι ιδανικό για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα σύγχρονο smartphone ενώ θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο τηλέφωνο για παιδιά, ένα δεύτερο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιείτε όταν ταξιδεύετε, ή ένα τηλέφωνο για ώρα ανάγκης.

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου