Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Η ελίτ της Ελλάδος στο Ίδρυμα Νιάρχος για την ομιλία του Ομπάμα (Photos)

«Ηello Greece, thank you», «γεια σας» και «Καλησπέρα» ήταν οι πρώτες λέξεις του Μπαράκ Ομπάμα στην αρχή της ομιλίας του.
Ενώπιων χιλίων καλεσμένων πραγματοποιεί αυτή την ώρα την δημόσια ομιλία του κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Μπαράκ Ομπάμα στο Κέντρο Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ανάμεσα στους χίλιους που εξασφάλισαν την αυστηρά προσωπική πρόσκληση είναι υπουργοί της
κυβέρνησης αλλά και άλλοι επώνυμοι.

Ο φωτογραφικός φακός τεντόπισε, μεταξύ άλλων, τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον επιχειρηματία Θοδωρή Κυριακού, τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον αδερφό του Νίκο αλλά και τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης

Ο Πάνος Καμμένος

Ο Χρήστος Σπίρτζης

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον αδερφό του, Νίκο

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Κατερίνα Μάρκου

Ο Σπύρος Νιάρχος


Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης


Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου (αριστερά), η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης (δεξιά)

Ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου (δεξιά) ακούει τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο

Ο επιχειρηματίας Θοδωρής Κυριακού (με τα γυαλιά)


Σημειώνεται ότι η ομιλία του Αμερικανού προέδρου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13:30 μετά την επίσκεψη του κ. Ομπάμα στην Ακρόπολη.
Ωστόσο όπως έγινε γνωστό αναμένεται ξεκινήσει με καθυστέρηση, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η ξενάγησή του στο Μουσείο Ακρόπολης.
Οι ουρές είχαν αρχίσει να σχηματίζονται από νωρίς καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό όσοι πρόκειται να παρακολουθήσουν την ομιλία πρέπει να βρίσκονται στο χώρο έως τις 12:30.απο το lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου