Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Μπήκαν τα χρήματα στον ΟΑΣΘ

Σε αναστολή της επίσχεσης εργασίας αναμένεται να προχωρήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, καθώς το υπουργείο Μεταφορών μετέφερε σε λογαριασμό του Οργανισμού ποσό 2,875 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στα δεδουλευμένα ενός μήνα.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ καταβάλλει προσπάθειες ώστε οι
εργαζόμενοι να πληρωθούν ακόμα και σήμερα και σε κάθε περίπτωση οι πληρωμές είναι θέμα ωρών και το αργότερο θα γίνουν αύριο το πρωί.
 «Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό, αναζητούμε τον αρμόδιο υπάλληλο στην τράπεζα στην Αθήνα για να διεκπεραιώσει τη μεταφορά των χρημάτων», σημείωσε ο κ. Στεφανίδης.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης, αύριο στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου το οποίο, εκτός απροόπτου, θα αποφασίσει την αναστολή των κινητοποιήσεων.
«Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης πρέπει να γνωρίζει ότι θα πρόκειται για αναστολή, εάν βεβαίως το αποφασίσει το ΔΣ, και όχι για τερματισμό των κινητοποιήσεων. Γιατί ο μήνας τελειώνει και σε λίγο θα είμαστε πάλι απλήρωτοι δύο μήνες.
 Αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι ο κ. Σπίρτζης έλεγε ψέματα και απλώς έβαλε τα χρήματα σε λογαριασμό του ΟΑΣΘ, όπως του είχε υποδειχθεί από την πρώτη στιγμή.
Και η ερώτηση είναι απλή: Γιατί δεν έκανε από την αρχή αυτό που έκανε σήμερα;», τόνισε ο κ. Τσερμενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου